Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 05.05.2024.
 
Līdz ar Saeimas pagājušās nedēļas balsojumu par parlamenta mandātu valdībai attiecībā uz starptautisko aizņēmumu, Tautas partija nostiprinājusi savu „iekšējās opozīcijas” statusu valdošajā koalīcijā un vairojusi jautājumus par to, kāda būs tās turpmākā politika. Turklāt par partijas priekšsēdi atkal kļuvušais Andris Šķēle, kurš pēdējā mēneša laikā ar sabiedrību sazinājies lielākoties rakstisku paziņojumu formā, nereti uzstājies kategoriskāk nekā partija. Kāda ir vēl arvien parlamentā visplašāk pārstāvētās partijas un tās līdera stratēģija un taktika, piedāvājumi un intereses vēlēšanu un krīzes gadā – tā ir šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” tēma.
bella  bella@inbox.lv  17:55  |  27.01.2010.

Vai Šķēles k-gs un TP nevarētu nosponsorēt ceļa izdevumus uz draudzīgajām Eiropas valstīm tiem tūkstošiem valsts iedzīvotāju, kuriem tūlīt beigsies Eiropas stipendiāta 6 mēnešu darba līgumi? 

gunārs    17:59  |  27.01.2010.

Nu ko ,Jāni.Esi nolēmis par mūsu naudiņu uztaisīs šķēlem reklāmiņu?:) Ļoti žēl. 

Vesture atkartoj    18:21  |  27.01.2010.

Komentari seit un citos medijos parliecina: TIESHAM, un ko tad jaunu shis kungs pateiks..? Kapec neviens neuzaicina piem. Valutas fonda parstavjus, Arzemju presi, tos pashus Britu turistus uz kaadu raidiijumu/diskusiju? Kaa citi skatas uz to, kas notiek Latvija? Varbut ka no malas ir labaak redzams... 

lv    18:36  |  27.01.2010.

es daudz labpratak redzetu A.Gardu vai R.Dzintaru un man vismaz nebutu zel izniekota etera laika, jo vini vismaz ciena Latviju un Latviesus un par to vismaz varetu viniem izradit cienju, jo TP neciena ne savu tautu ne savu valsti un to ir izsaimniekojusi bez mazakas sirdsapzinas, ko tur vel ko tadus klausities, pa treknajiem gadiem tie murgi jau tika dzirdeti lidz vemsanai.. TP neko ne Latvijai ne Latviesiem ta ari nav devusi vai palidzejusi... 

Anotācija    18:44  |  27.01.2010.

Vīrietim pusmūžā ir daudz naudas un par maz ievērības un viņš nesaprot, kāpēc tā, tamdēļ dodas pie psihologa Jāņa, kas viņam uzdos uzvedinošus psihoanalītiskus jautājumus no sērijas - kāpēc es nevaru sēdēt mājās, kāpēc man ir tāda vajadzība visur būt un dot padomus, galu galā kāpēc man ir sajūta, ka bez manis neviens neprot pareizi dzīvot? - to visu skatieties kārtējā Domburšova sērijā 27.janvārī 

Neko    19:00  |  27.01.2010.

jaunu negaidu no Šķēles uzstāšnās. Runāt viņš māk, valdības vadītāju var nosaukt par "sabrauktu ezīti"", lai gan pašam vajadzētu paskatīties spogulī arī uz sevi. Kāpēc nav aicināts Dombrovskis, lai viņš palīdzētu Šķēlem atsvaidzināt atmiņu? 

16:19    19:05  |  27.01.2010.

Kāpēc? Tauta Latvjā pat pēc kara tik slikti nedzīvoja? Kāpēc, pirmo reizi, latvieši mūk no Latvijas kā no grimstoša kuģa? Varbūt kuģis ir bez kapteiņa? Kāpēc latviešiem neļauj strādāt,bet mēģina pieradināt dzīvot nabadzībā, kaut gan valsts jau notērējusi trīs MILJARDUS svešas naudas? Kāpēc neviens nerunā par to, kā mūsu bērni, mazbērni un mazmazbērni atdos tos septiņus MILJARDUS, kurus šodien mēs noēdam? Kāpēc FM izdod likumus, kurus pati neievēro? Kāpēc šodien rīkojam linču tiesu saviem tautiešiem, bet nedomājam par rītdienu, kad mūsu vagars būs Urbanovičs? Latvija nav Rīga-klāt tak nāks Valsts politika? Vēl jau varam dzīvot eiforijā, jo daudzi nodokļi un samazinājumi algām vēl vien uz papīra-to odziņas plūksim tikai pavasarī 

Leo    19:06  |  27.01.2010.

Domburkungs,Jūs Repšem,jautājāt,vai viņš jaškānm atmaksās kompensāciju no savas kabatas.Vai Jūs(ar lielo burtu,pagaidām)atmaksāsiet valstij par šķēles reklamēšanai izniekoto ētera laiku? 

TV    19:08  |  27.01.2010.

godīgi jāsaka neko jaunu, pat sakarīgas atbildes par (vēju un atkritumiem) šis raidījums nesniegs, tā būs tikai lieka naudas un laika šķiešana 

maris  marisla2@inbox.lv  19:13  |  27.01.2010.

dotaja bridi valsti nevar glabt ne skele,ne dombrovskis,vienkaarsi tauta jau nevienam no viniem netic.vinu stipra puse ir meli, bet ne valsts un tauta,rudeni nebus jabrinas kad vairums tautas nobalsos par kreisajiem. 

tādi esam    19:29  |  27.01.2010.

Ko Šķēle ir darījis pats ekonomikas sildīšanai? Gandrīz neko, viņš, izmantojot savu ietekmi politikā, galvenokārt ir tikai KAMPIS( privatizējis, privatizējis un vēlreiz privatizējis). Pats un citu aizsegā sagrābis bijušos valsts pārtikas uzņēmumus, kā arī valsts un pašvaldības zemi. Pēc tam tos pārdevis un tādā veidā ticis pie miljoniem. Pie tam nelikumīgi apbūvējis kāpu zemi. Nu esam kā Latīņamerikā vai Sicīlijā, kad valsti pārvalda ĢIMENES. Pat pasaciņas par krupi saistībā ar ekonomikas sildīšanu viņš ir nozadzis amerikāņu politiķim - ekologam A.Goram. (sk.filmu Neēŗtā patiesība). Viņa kā ekonomista (?) tēls ir uzpūsts.Būtībā - nekaunīgs zaglis, kas apzadzis tautu. 

TP  19:36  |  27.01.2010.

Intreesanti buus paskatiities kaa viens otram dibenus laiza un nomelno JL :))) Scenaariijs skaidrs-visi sliktie,bet mees labie :) 

Antons    19:38  |  27.01.2010.

Šim kungam bija trīs iepējas veidot šo valsti pēc vislabākajiem ekonomiskajiem paraugiem pasaulē, viņš to varēja izdarīt, bet neizdarīja, tad kāpēc man tagad vajadzētu noticēt, ka nu šoreiz viss būs ļoti labi...atvainojiet neticu ! 

zu    20:03  |  27.01.2010.

pēc vēlēšanām, kad viņš būs savus krustiņus saskaitījis, tad lai runā, tagad lai viņš savu partiju audzina, žēl ētera laika 

pensionārs    20:22  |  27.01.2010.

Vai nav par daudz goda vienam iedomigam šķēlem? Lai samaksā par ētera laiku! Kas viņš par zemes nabu! 

Jānis, San Franc    21:18  |  27.01.2010.

SAUSAIS ATLIKUMS Cik daudz ir ieguvusi Latvija un cik Šķēle personīgi ? Cipari ir satriecoši !!! Ļoti labs valsts nozagšanas paraugs kurš ieies vēsturē un tieslietu mācību grāmatās, viennozīmīgi :)) 

Easy    21:31  |  27.01.2010.

Paprasiet tiešu par valsts izzagšanu ,Jums taču, žurnālistiem, tās shēmas ir labi zināmas. Par konkrētiem gadījumiem-atkritumu, vēja parki, bibliotēka, slimnīcas, Vaškevičs utt. 

normunds  moorics@one.lv  21:31  |  27.01.2010.

vai ir vēl palicis kas nenozagts? Tālāk Šķēli no valsts lietām!aizmālēs acis un pat nenosarks! Brauc uz savu Spānijas dāču un nelien pie tautas kurai tagad tāpat ir grūti! Zagļieim nav ticības! 

Lelle  lellevija@inbox.lv  21:34  |  27.01.2010.

Baigi cīnās, lai nevajadzētu maksāt pienācīgu NIN un Progresīvo nodokli! Un kāds vēl grib teikt, ka šim interesē valsts un tauta??? 

AAA  aaa@aaa.lv  21:39  |  27.01.2010.

Dombur tu esi nožēlojams !!! Kāda velna pēc to mērgli zagli Šķēli tu uzaicināji vienu dodot tam EKSLUZĪVU privilēģiju ???? Ja viņš negrib nākt runāt publiski ar oponentiem tad lai sēž mājās un komandē pa telefonu savus kretīnus kurus ir sabāzis valsts pārvaldē . Es reāli esmu šokā par šito KNL gājienu :( 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: