Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 05.05.2024.
 
Līdz ar Saeimas pagājušās nedēļas balsojumu par parlamenta mandātu valdībai attiecībā uz starptautisko aizņēmumu, Tautas partija nostiprinājusi savu „iekšējās opozīcijas” statusu valdošajā koalīcijā un vairojusi jautājumus par to, kāda būs tās turpmākā politika. Turklāt par partijas priekšsēdi atkal kļuvušais Andris Šķēle, kurš pēdējā mēneša laikā ar sabiedrību sazinājies lielākoties rakstisku paziņojumu formā, nereti uzstājies kategoriskāk nekā partija. Kāda ir vēl arvien parlamentā visplašāk pārstāvētās partijas un tās līdera stratēģija un taktika, piedāvājumi un intereses vēlēšanu un krīzes gadā – tā ir šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” tēma.
valdis i    10:48  |  28.01.2010.

Apsveicu Jāni Domburu ar vienu labu raidījumu! Jo vairāk domāju par to, jo labāk saprotu, ka šis ir īstais Domburšova formāts. 

IM to    10:55  |  28.01.2010.

Nu es jau saku - ja mūzikas pasūtīšanu krogā sāk saukt par kroga nozagšanu , tad protams ka Latvija ir nozagta. Šķēle zaudēs politisko ietekmi? Ja Šķēlem būs nauda , tad Šķēlem būs arī politiskā ietekme. Tā ir realitāte , demokrātijas realitāte , ko nu kādi vienkārši negrib redzēt. Tā ir tāda realitāte kuru , es vismaz nezinu , kā varētu atmainīt. Tas trakākais ir tajā ka tie kādi aktīvi cīnās pret realitāti un cenšas atmainīt to kas nemaz nav atmaināms , ar visām no tā izrietošajām sekām. 

Šķēlem    10:55  |  28.01.2010.

/Lielākā problēma un krīzes iemesls ir pašu iedzīvotāju alkatība brīdī, kad parādījās vieglie naudas avoti/ Nu ne jau nu tik viegli ir alkatību saglabāt un par katru cenu par nevainīgu izlikties :D ! Vai Jums tas joprojām liekas viegli? Tiešām problēma, bet tikai viena no problēmām ir acumirkļa vājums. Pareizais ceļš valstij ir godīguma un citu tikumisku normu iedibināšana. No izejas punkta A. Ja neesat drošs, ka Jūs uzskata par godīgu un nesavtīgu cilvēku, ja neesat drošs, ka runājot par trīs mašīnītēm divu vietā tauta Jūs sapratīs, tad tā vietā, lai palaistu muti, kā arī acu skatienu, stabilizējieties vispirms pats. Es nerunāju par finansiālu stabilitāti, kura nākusi par ļaunu citiem. Iesaku Jums to pašu, ko sev, - noteikt sev ne pārāk lielu darbības jomu tīri personisko resursu pareiza pielietojuma nolūkos, kā to centāties darīt līdz šim. Vienkārši izturēt, nepadoties acumirklīgai ilūzijai, ka laiks ir pienācis. Ievēlēšana nenozīmē NEKO. LīgaD. 

IM    11:03  |  28.01.2010.

Bet visār tā "valsts nozagšana" tāds izbāzts putnu bedeklis vien ir. Uz cāļa smadzenēm protams ka tas iedarbojas. Bet tā , ne zog bet gan grauj , grauj demokrātiju un grauj tiesiskumu , putnubiedēklis te tikai acu aizmālēšanai labi noder. 

maarica    11:11  |  28.01.2010.

Cien, Fakto . Jūs mani pārpratāt, es runāju par valsts morālo glābšanu, ar ironiju, arī par pienu. Lai Jums laba diena! 

Ja kas    11:18  |  28.01.2010.

Sākas atkal kārtējais trešdienas vakars tv ;) 

IM    11:21  |  28.01.2010.

Kādā krogā L kaut kādi 3A visu laiku pasūta mūziku. R to vairs nespēj izturēt , pielēc kājās un kliedz ka krogā kaut kādi sveši 3A visu laiku pasūta sev mūziku , un ka tādejādi krogs tiek nozagts tiem kam tas pieder pēc S. R apgalvo ka krogā jāskan tikai pašu mūzikai , un ka par mūziku nemaz nedrīkst maksāt , un visi viņu atbalsta , saziedo miljonu un ieceļ R par mūzikas pasūtītāju - menedžeri krogā L. Krogā iestājas bardaks , jo par mūzikas pasūtīšanu it kā vairs nekas neesot jāmaksā. Visi kliedz un brēc , visi grib pasūtīt savu mūziku , un protams paliek gribot. Tikai pa to lielo kņadu R smīnēdams spēle savu plati. 

vecais-2    12:15  |  28.01.2010.

Šķēle ar savu meļa demogoģiju centās sevi parādīt kā cīnītāju pret nodokļu pacelšanu, bet patiesībā viņu uztrauc tikai sava pakaļa un tas, lai nerunā par progresīvo ienākuma nodokli. No sava 29milj. vekseļa nav nomaksājis nodokļos ne santīmu. Vakar to kārtējo reizi mēģināja nosaukt par parādzīmi, lai gan tas bija kopīgi ar žuļikiem juristiem izplānots gājiens, kā izlīst no kriminālatbildības par veselas virknes VALSTS uzņēmumu nozagšanu. Domburam uzslava, bet šos momentus varēja izvērst! 

un    12:41  |  28.01.2010.

nesmukums jau ir izvērsts, - to dara pats Šķēle. 

!!!!!!!!!!!!!!!!    12:42  |  28.01.2010.

Paldies Dombura kungam par vakardienas raidījumu, jo tika uzdoti tie jautājumi,uz kuriem sabiedrība gribēja dairdēt atbildes, bet, diemžēl,tā arī nesagaidīja!Dzirdējām kārtējos melus tītus nevainības plīvurā, kurš nu ir tik ļoti,ļoti sadriskāts, ka cauri redzama melna, alkkatīga dvēsele! 

pats Jancis    12:42  |  28.01.2010.

;) nu paldies! 

Tnx    12:45  |  28.01.2010.

Paldies Jāni! No visas sirds! Arī par Tavu pilsonisko poziciju,ko nevarēja nepamanīt. 

pats Jancis    12:51  |  28.01.2010.

kā lai neatzīst, ka Andrim tika gan iespēja... pēdējam vārdam. 

Ingrida    13:01  |  28.01.2010.

Liels paldies Domburam par vakardienas raidījumu! Ceru, ka daudziem pievērtās actiņas tikai plašāk pavērtas, lai ieraudzītu Who is who?! 

vērotājs    13:04  |  28.01.2010.

Šoreiz tiešām izdevās uzskatāmi parādīt, ka andrim nav vairs ko teikt. Nekādu inovāciju, vien vecais stāsts par "mesiju", kas atkal ir atgriezies. Nav jau mums tie izglītotākie vēlētāji, bet pietiks ar dažām šāda stila "prezentācijām", lai TP ar "godu" varētu nesniegt savu sarakstu rudenī. Lai raidījumam izdodas saglabāt vakar uzsākto līmeni, nevis atgriezties pie "psihologu klubiņa" vakara parunāšanās stila. 

Domburam & Co    13:12  |  28.01.2010.

Bija labs raidījums kaut vai tāpēc, ka daudzi skatītāji bija gaidījuši, kad Šķēlem vismaz kāds pateiks to, ko viņi nojauš un kā dēļ viņiem ir problēma šo cilvēku cienīt un mīlēt ar visu sirdi, ne mazāk kā Kalvīti. Šķēle "ceturtdien" uzstājies kategoriskāk nekā partija, tāpēc bija tikai loģiski, ka Šķēlem "bezdarbnieku slikto fonu", kurš mocītos garlaicībā, trešdienas raidījumā nevajadzēja. Par fonu varēja justies skatītāji, viņi, Jūsu vadīto raidījumu skatījās, lai turētu īkšķus par godīgu veiksmi, un savās mājās asās replikas izteica ne bailēs par sekām, bet kā pierādījumu tam, ka nekļūdās. Pārāk intelektuāls raidījums nav jāveido un pēc iespējas ir jāizsaka skatītājiem saprotamā personīgā attieksme. Tas nekas, ka Šķēle sajutās nopratināts. Viņš arī to izteica, ne tikai izraisīja. Vienkārši un stratēģiski drosmīgi veidots raidījums, un man patīk, ka darbā esat azartisks un vēss. LīgaD. 

Zane    13:13  |  28.01.2010.

Katram žurnālistam ir savs stils. Kad VVF piedalījās "Hard talk" arī likās, ka zeme iebruks zem viņas kājām, bet nekā, jo argumenti bija pietiekami spēcīgi un saruna izdevās nevainojama. Taisni pabrīnīties, cik vakar maz kodolīgu atbilžu un argumentu, bet tik daudz ūdens - gan tiešā, gan pārnestā nozīmē... 

Dina    13:22  |  28.01.2010.

Janci, Tu esi malacis malacis malacis!! Tu biji spožs. Paldies Tev par to enerģiju, ko visiem mums atdevi vakar!! Es varu saprast tos apsvērumus, ko izteici Tu kā raidījuma vadītājs un ko izsaka arī skatītāji, ka tas ir pārāk liels gods šim bankrotējušajam politiķim vispār tikt vairs uzklausītam un mani parasti tracina tas, ka viņu vēl kautkur raida, un tomēr. Kaut vai tāpēc lai TU apsēdinātu un izteiktu to, ko mēs domājam un parādītu man to seju, kāda viņam būtu, ja es tiktu klāt un varētu pateikt to, ko es vēlos pateikt. Šis ir vienmēr bijis raidījums, kur nevar dzīt demogoģiju un spiež pie sienas. Un, Dombur, Tu pārstāvi Latviju kādu es viņu gribu redzēt - demokrātisku, ar vārda brīvību un spēcīgiem domājošiem cilvēkiem, kam rūp, kas seko un visu saprot. Un vēl man nāca prātā līdzība, ka veselam kokam piepe neaug. Ja aug piepe, tas nozīmē, ka koks kautkur jau ir zaudējis dzīvības spēku. Ja vēlētājs būs kaut 1/10 veselīgs kāds ir Jānis savā lietu uztverē (nu es arī sevi par tādu uzskatu) tad tādas piepes kā Šķēle vairs nevarēs parazitēt uz mums. Šķēle ir nācijas slimības pazīme - vārguma, nespējas sevi aizstāvēt, neorientēšanās un nesekošanas polikai, lētticības un no otras puses - savtības, alkatības, valsts pārdot gatavības personisko interešu vārdā pazīme. Taisni jābrīnās, cik ļoti var būt cinisks pret savu valsti. Nemīlošs un cinisks bērns ir izaudzis Latvijai. Paldies par raidījumu un par spēku, ko notērēji un mums atdevi, Jāni!! Lai veicas!! 

bijusī TP biedre    13:29  |  28.01.2010.

Dombura kungs! Teicama diskusija,arī turpināt šādā veidā ar citu partiju līderiem,jo šādi tautai vieglāk saprast viņu centienus strādāt Latvijas labā.Ar pilnu apziņu varu apgalvot ,ka lielākā daļa TP biedru ir šīs partijas rindās,lai gūtu kādu personisku labumu,pašvaldību vadītāji-vairāk budžeta naudas -haļļu,peldbaseinu,dažādu objektu būvniecībai,lai pārklātu Latviju oranžu-par to pilnīgi pārliecinājos būdama šīs partijas biedre vienu gadu aktīvi piedaloties šīs partijas sanāksmēs gan Rīgā,gan reģionā. 

to IM    13:32  |  28.01.2010.

Un kas tev ir sakāms privatizācijas sakarā?... tev nelikās dīvaini, ka sirmais kungs nekad nav iepriekš dzirdējis par šādu pasaules bankas ekspertu atzinumu, ka LV ir nozagta valsts? ....ka viņam nav viedokļa, kāpēc šāds viedoklis ir pausts... kā tur bija, izstrādā atbilstošus privatizācijas likumus, kas ļauj pašam "kampt" valsts īpašumus - manuprāt klasiska valsts nozagšana - Tu tam nepiekrīti? Tevis pieminētā mūzikas pasūtīšana ir, piemēram, balsu pirkšana Jūrmalas domes vēlēšanās? Kā tu vari ticēt cilvēkam, kurš ir sasmērējies līdz ausīm? - turklāt viņam NAV konkrēta darbības plāna, kā rīkoties. Viņš kaut ko teica, ka valsts stratēģiskais attīstības plāns būs gatavs kaut kad maijā. MAIJAA!!!! runāt lozungos es māku ne sliktaak par viņu! interesanti kā devalvācija ietekmētu paša šķēles labklājību? Latvijas uzņēmumi IR SPIESTI IMPORTĒT ražošanas resursus kā gāzi un degvielu.... un kas notiktu ar tiem uzņēmumiem, kas neeksportē? un ar mājsaimniecībām, kam ir kredītsaistības eiro?? Arī iedzīvotāji izmanto importētos energoresursus - dzīve paliks dārgāka, ne?- ilgtermiņā būs vienkārši PSC 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: