Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 05.05.2024.
 
Līdz ar Saeimas pagājušās nedēļas balsojumu par parlamenta mandātu valdībai attiecībā uz starptautisko aizņēmumu, Tautas partija nostiprinājusi savu „iekšējās opozīcijas” statusu valdošajā koalīcijā un vairojusi jautājumus par to, kāda būs tās turpmākā politika. Turklāt par partijas priekšsēdi atkal kļuvušais Andris Šķēle, kurš pēdējā mēneša laikā ar sabiedrību sazinājies lielākoties rakstisku paziņojumu formā, nereti uzstājies kategoriskāk nekā partija. Kāda ir vēl arvien parlamentā visplašāk pārstāvētās partijas un tās līdera stratēģija un taktika, piedāvājumi un intereses vēlēšanu un krīzes gadā – tā ir šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” tēma.
Anda    23:32  |  27.01.2010.

Es ļoti, ļoti priecajos par Dombura veiksmi. Viņšir malacis, un lai tie kas rēja par viņa uzpirkšanu pirms raidījuma, vienreiz saprot, ka Domburs ir godīgs cilvēks, kuram rūp kas notiek šaja valstī. Ļoti, ļoti labs un spēcīgs raidījums. Labāk Šķēle būtu piekritis nākt kopā ar visiem pārējiem... :) Nebūtu tik smagi dabūjis mizā.. :D Šķēle izskatījas nepārliecinoši, dzēra ūdeni aiz uztraukuma, netika galā... Jo Taisnība ir spēcīgāka par meliem, Prieks, prieks, prieks !!!!!!! 

Krii    23:34  |  27.01.2010.

Man tik patika kā Šķēle dedzīgi sargāja savu pakaļu par sasādāto labajos laikos un nebaidījās nemaz tik diplomātiski pārmest visu vainu uz saviem partijas biedriem, tajā pašā laikā sakot, ka viņiem neko negrib pārmest. Kā noziegums pret valsti, izglītības trūkums, korupcija un savtīgās intereses partijā var būt attaisnojams? Un kā ar šādu komandu ir iespējams tālāk strādāt politikā, kas ir tieši atbildīga par stratēģiskiem lēmumiem? Vai tiešām gribam nonākt tur, kur esam šobrīd un nekad no tā netikt ārā? Varbūt beidzot pienācis laiks savu valsti aizstāvēt un sakārtot tā kā to vēlamies mēs, nevis mafijoza partiju sistēma? 

kāpēc    23:42  |  27.01.2010.

Paldies par raidījumu! Intervija bija labi sagatavota, patika videosižeti no iepriekšējām pārraidēm. Skatījos uz Šķēli un domāju- kā zeme zem viņa kājām neiebrūk??? 

laima    23:42  |  27.01.2010.

Es šovakar redzēju, cik karalis ir kails un acis cik nikna ļaunuma pilnas. Šovakar Domburs bija savā elementā, kādu mēs viņu iepazinām šī raidījuma sākuma gados. Varbūt jāpāriet uz šādu formātu ar katru deputātu, ministru! 

IK  Modrim  23:43  |  27.01.2010.

Nē, tie iemurminājumi un ciniskās piezīmes ("tagad visi apraudājās!") bija tieši vietā, lai atsegtu Šķēles nemitīgos centienus raidījumā veidot sev pieticīgā, cēlā, viedā valstsvīra imidžu. Domburam bija dažas taktiskas kļūdiņas. Vajadzēja "spiest" vēl vairāk tieši tajos jautājumos, kur bija redzams, ka Šķēle sāk "grīļoties". Piemēram, par to pašu Pasaules banku un valsts nozagšanu. Vēl par to "lielāko kretīnu" - vajadzēja uzprasīt, ar kādu tad cēlu domu par Latvijas valsti viņš centās iedabūt Jūrmalas domē "lielāko kretīnu"? Un beigās, lai gan uz to jau sāka vilkt, Domburs tomēr tā tieši un konkrēti nepajautāja, vai Latvijai ir vajadzīgs premjers, kuru lielākā daļa tautas nicina. Bet nu nevar jau nekad prasīt, lai viss ir perfekti (pats Domburs gan ir perfekcionsts, jo beigās izskatījās diezgan neapmierināts ar raidījumu - bet nesit kreņķi, Jāni, bij OK :)). 

You Will Die Nex    23:45  |  27.01.2010.

Profesionālam žurnālistam tomēr jāļauj intervējamajam pabeigt sakāmo, vai ne, Jāni? ;) Un Dombura aktiera dāvanas jau nu gan galīgi švakas ;) 

IM    23:49  |  27.01.2010.

Nu vispār laikam esam dziļi iekšā un tik drīz ārā vis netiksim ja par Dombura šāvakara "veikumu" te tomēr tik daudz pozitīvu atsauksmju. 

suits    23:53  |  27.01.2010.

Šis raidījums jau šodien piesakāms nominācijai par labāko 2010.gada TV raidījumu. Paprasīja visu ko es gribētu pats uzdot Šķēlem un ar ļoti korektiem jautājumiem, precīzi formulētiem, uzbrūkošiem, ar dziļu domu. Tiešām patīkama augšāmcelšanās pēc pagājušās nedēļas pliekanības. Jāni, paldies! Tu vari būt tautas tribūns!!! Vai šķēle saprata jautājumu būtību un viņa rīcības sekas, esmu pārliecināts, ka NĒ. Traģiski! Bija mirkļi raidījumā, ka mani pārņēma bailes par Jāni, par turpmākām sekām. Paldies! Paldies! 

Andris    23:53  |  27.01.2010.

Jaunākais ticējums – Ja abās pusēs redzat pa blondīnei ar Cayenne, tad valstij būs nepatikšanas! :D 

OZY    23:55  |  27.01.2010.

Pat te Šķēle iefiltrejis savus lielākos kretīnus komentēt! 

IM    00:01  |  28.01.2010.

Domburs iet Dienas pēdās , un aizies ar turpat kur Diena. 

Fakto    00:08  |  28.01.2010.

Nu par tām blondīnēm bija pareizs novērojums, jo tas tiešām bija idiotisms, kad pie 'hruščovkas' noparkoti stāv 'treknas mašīnas'. Tas ir idiotisms, bet tas idiotisms ir no tautas nespējas saprast un sadalīt savas dzīves prioritātes. Izcelties ar lepnu auto bija svarīgāk par izglītību, par ģimeniskām attiecībām... Un tur jau ir darbs valstij, kurai ir jāpropogandē 'patiesās vērtības'. Ne jau par velti ārzemniekiem reizēm liekas jocīga situācija, kad cilvēkam ir lepna mašīna, bet konts ir tukšs :) 

LC120    00:08  |  28.01.2010.

Tie, kas "noliek" Jāni, varbūt varētu to darīt argumentēti?Citādi, tā ir tukša demagoģija iz sērijas - "suņi rej, bet karavāna iet tālāk". Malacis Jāni, par šo raidījumu Tev kompliments!Ar galvu domājošie un oranžas krāsas nenozombētie Tev var izteikt, tikai uzslavu un komplimentus! Nākamo uz "dueli" lūdzu Aināru! 

Andža  andza.kalnins@inbox.lv  00:12  |  28.01.2010.

Dombura kungs Šķēli pažēloja!!! Kāpēc tad Šķēle var pacelt tik daudz sūdīgu uzņēmumu Latvijā,tas mīnusos,šitas mīnusos,bet Šķēle pērk un zeļ :) Labs !!!!!!!!!!!!!!!!! 

Licējs    00:14  |  28.01.2010.

Kāpēc gan nevarētu Jāni nolikt? Kas viņš, kāds dievs, kurš nekad nekļūdās? Muļķības, viņš ir ne pārāk izglītots žurnālists, kuram padodās rakāšanās un uzbrukšana. Un tas nav slikti, jo katram savs darbs ir darāms. Bet tāpēc jau nav viņš jāceļ Dieva godā. Lasot komentārus reizēm liekās, ka viņam nebūtu grūti savākt draudzi zem jebkura nosaukuma baznīcas. 

IM  LC120  00:17  |  28.01.2010.

Nu ko tur agumentēt , ja žurnālists no sava intervējamā līdz zemiskumam visu laiku spiež lai tas atzīstas ka ir kamielis. 

Andža  andza.kalnins@inbox.lv  00:24  |  28.01.2010.

Domburs par raidījumu jau malacis,tik būtu arī kaut kāda jēga no tā visa. 

andžejs    00:25  |  28.01.2010.

vai jums visiem nešķita ka šķēle lielākoties uz jautājumiem atbildēja:"viss izšķīrās ceturdienas balsojumā.. bla bla bla bla bla bla...." 

Tnx    00:27  |  28.01.2010.

Paldies Dombur, šīvakara intervija ar tautas asinssūcēju un mafijas vislielāko astoņkāji Tev izdevās! 

Andža  andza.kalnins@inbox.lv  00:29  |  28.01.2010.

Šķēle grib jaunu auto,nekas cits neatliek kā bla bla bla,ar to jau daudz panācis :) 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: