Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 05.05.2024.
 
Līdz ar Saeimas pagājušās nedēļas balsojumu par parlamenta mandātu valdībai attiecībā uz starptautisko aizņēmumu, Tautas partija nostiprinājusi savu „iekšējās opozīcijas” statusu valdošajā koalīcijā un vairojusi jautājumus par to, kāda būs tās turpmākā politika. Turklāt par partijas priekšsēdi atkal kļuvušais Andris Šķēle, kurš pēdējā mēneša laikā ar sabiedrību sazinājies lielākoties rakstisku paziņojumu formā, nereti uzstājies kategoriskāk nekā partija. Kāda ir vēl arvien parlamentā visplašāk pārstāvētās partijas un tās līdera stratēģija un taktika, piedāvājumi un intereses vēlēšanu un krīzes gadā – tā ir šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” tēma.
Zane    23:17  |  27.01.2010.

Par to uzvešanos un cieņas izrādīšanu - ja cilvēks ir pelnījis - kāpēc ne? Bet ja cilvēks ir nozadzis Valsti tad kā viņu uzrunāt? 

vilis  vilis@inbox.lv  23:18  |  27.01.2010.

kauns anninj! un kauns shkeeles atbalstitajiem! Zagljiem jau kaut kaa jaaciinas par sazagto! Nu ja, andris bija smukais puisis bet Domburs sliktais kas paradīja kur zaglim vieta! Turies Dombur un paldies no manas ģimenes! Ozoli. 

gunta    23:18  |  27.01.2010.

Šleseru uz uz analoģisku interviju tagad i ar mietu nedabūs. 

Normunds    23:19  |  27.01.2010.

1:0 Šķēles labā, jāņem vērā, ka Domburs bija izdevīgākā pozīcijā, bet tik un tā pakāsa...!!!! 

Kristaps    23:19  |  27.01.2010.

Domburu sen nebiju redzējis tik labi sagatavotu, precīzu un ļoti profesionālu! Manās acīs Domburs šajā raidījumā pacēlās ļoti, lai gan brīžos daudzas piezīmes un nievums bija pārāk daudz, taču tas ir attaisnojami, ja kādai elektorāta pusei vēl radušās izlūzijas par to, ka šie politikas kūrētāji kādreiz vispār ir domājuši par valsti kopumā un tautas labklājību. Kā arī pēc kara Šķēlem viegli runāt par to kā viss bija jādara, bet Domburs pareizi uzmina uz vājām vietām. Pensionāri cerams vairāk nekāps uz Šlesera, Šķēles, utmldz grābekļiem, bet šoreiz tik tiešām vēlēs tos cilvēkus, kam piemīt analītisks, racionāls, uz valsts taustsaimniecības un labklājības attīstību vērstus prātus, kam pirmajā vietā ir mainīt pastāvošo politisko sistēmu, kas līdz šim nav strādājusi pie vienotiem mērķiem, bet meklējusi šauras intereses. Dod dievs visiem prātu! JL šobrīd manās acīs ir mazākais ļaunums, bet vēlu viņiem piesaistīt vēl daudzus akadēmiskus un citādi viedus cilvēkus savā partijā. 

Skatītājs    23:20  |  27.01.2010.

Paldies Jānim par izdevušos raidījumu.Ņemu vārdus un šaubas atpakaļ par nepietiekamo aktivitāti nepatīkamo jautājumu uzdošanā.Šoreiz tiešām parādīja meistarklasi,liekot priekšā visu kā ir.Pat šo to piemirstu atgādināja.Bārda ka zutis locījās,bet patiesā seja vienalga labi parādījās.Lai arī labais žurnālista tonis citā gadījumā prasītu lielāku iecietību,bet šis nav tas gadījums.Tieši šādu un ne citādu attieksmi shēmotājs bija godam nopelnījis,un vismaz varēja šoreiz nekaunīgi nemelot acīs skatoties.Patērētais ētera laiks noteikti šoreiz sevi ir attaisnojis-būs tautai ko pirms vēlēšanām noskatīties.Re kā te komentāros TP algotie troļļi pat saskrēja,kas parasti nav tik bieža parādība šeit :) 

Artis    23:20  |  27.01.2010.

Varena intervija, Domburs ir lielisks žurnālists un nevaru iedomāties vēl labāk noformulētus jautājumus. Intervija ar kalvīti bija samērā vienmuļa un domāju ka šī būs līdzvērtīga. Esmu patīkami pārsteigts par jautājumiem, kuri tika uzdoti precīzi, balstoties uz zināmiem faktiem - šķēles atbildes visu arī izteica. Varēja redzēt cik bija emocionāli grūti atbildēt uz jautājumiem no kuriem neviens nelikās kā pasūtījums vai dāvana. Paldies par lielisko intervija un ieguldīto darbu! 

Milda Zāle    23:20  |  27.01.2010.

Šķēle, pa laikam pirms atbildes uz kārtējo nepatīkamo jautājumu, nervozi laka ūdeni, laikam jau tomēr nebij viegli uzreiz izštukot kārtējo atmazku, lai izlocītos no atbildes pēc būtības. Bet Domburam cepums. 

viedoklis    23:21  |  27.01.2010.

To " ģēniju" būtu bijis lietderīgi pārbaudīt ar melu detektoru, tad tā viņa "cietā mugurkaula" deformācija būtu skaidri saredzama pat tiem aklajiem ļautiņiem, kuri līdz šim to vēl nebija pamanījuši.Malacis, Dombur, un visu cieņu!!! 

FF    23:21  |  27.01.2010.

Nu ne jau Domburs izvedīs Latviju no krīzes - tam viņam prāts par īsu. Bet vajag jau arī kādu, kas par sūdiem rakājās. 

Romualdas    23:22  |  27.01.2010.

Dombura kungs, paldies!Paldies par to, ka likāt pasvīst oranžajam kardinālam!Biju pārliecināts, ka viņš ir "slidens kā zutis" un šovakar par to kārtējo reizi pārliecinājos.Fascinē viņa simtu piecdesmit piecas reizes piesauktais likums.Viss likumīgi, viss likuma ietvaros...es tā un tā!Jautājums jau tikai, kas tad tos likumus ierosina sev par labu, ja ne viņš pats!Vēlreiz paldies un kā jau šeit iepriekš kāds minēja, derētu redzēt uz Jūsu sarkanā paklāja arīdzan citus mūsu "likumīgos za*ļus". 

Modris    23:23  |  27.01.2010.

Jani, Dazi jautajumi bija tiri OK, ipasi tie, kur nevareja atbildet aizbildinoties ar kaut kadiem mistiskiem planiem kas veel tapsanas stadija i, vai juristiem, kas peta lietu utml. Ja nonem visu nost, tad pec butibas nebija nekadu oginalu ideju, planu ko darit. Vieigi nelikas atbilstosi profesionalam zurnalistam izpaust tik daudz piezimes, un tadi nomurminajumi, iestarpinajumi nevietaa. 

IK    23:23  |  27.01.2010.

Raidījums tomēr bija vērtīgs. Pievienoju savu paldies Domburam. Lai gan Šķēle spirinājās kā vecs viltīgs runcis uz ledus, tomēr vērīgs un domājošs skatītājs noteikti ievēroja, ka, piemēram, jautājumā par valsts nozagšanu viņš "izgāja", tikai notēlojot muļķi, ka neko nezin par Pasaules bankas pētījumu; savukārt jautājumā par savu atbildību par treknajiem gadiem atkal tēloja muļķi, ka neko nav tajā laikā partijā ietekmējis. Un pašās beigās vēl paguva tomēr izgāzt savu jauno mierīgā, cēlā valstsvīra tēlu, ar ķīniešu citātiem atkal cenšoties iekost Dombrovskim, un vēl nodemonstrējot savas "lieliskās matemātikas zināšanas", sākot kasīties par tiem 90%-iem, jā, 6600 no aptuveni 8000 balsotājiem nav gluži 90%, bet 82%, nu gan "baiss pāridarījums" nabaga Šķēlem. 

atis    23:25  |  27.01.2010.

Tiem, kuri saka, ka Domburs Bārdu gar sienu izmērēja. Kurā brīdī? Vienīgais, kur Šķēle tā kā drusku tika iespiests stūrī, bija jautājums par ziedojumu organizācijai, kas reklamēja TP. Domburs bija gatavojies uzbrūkošā un tiešā stilā paņemt Šķēli, bet Bārda jau nav mazais bērns. Es domāju, ka te tie gudrie komentētāji mākoņtēva vietā jau sen būtu tā sastostījušies, ka maz neliekās. Izsmērēšana pa sienu, vai zinies. Bērnudārzs. 

Bronks  rincam@inbox.lv  23:26  |  27.01.2010.

Paldies Liels Jānim!!! Andrīts ar savu partiju ir vainīgs pie tik daudzām nelaimēm mūsu valstij un tautai, ka tiešām maksāsim paudzēs gan finansiāli gan materiāli, kā Jānis labi pateica- nozagta ticība. Vienīgais varēja vēl pakutināt par ielikteņiem visās valsts pārvaldes iestādēs. Bet gribu uzsvērt galveno, pie MK sliekšņa stāv vēl lielāks ļaunums SC, kas pie pirmās iespējas mus mēģinās pārkrievot. Uzmanamies!!! 

Vietējais    23:27  |  27.01.2010.

Paldies, Dombura kungs !!!Tā bija Jūsu Zvaižņu stunda. Iesp'jams, ka Jūs zglābāt Latviju, vismaz no tālākām nelietībām ! 

gaisīgais    23:28  |  27.01.2010.

Paldies Tev, Dombur par raidijuma saturu un jautājumiem! Es gan domāju ,ka tas lielakais ļaunums nebija Šķēles naudas ieguldījums iepriekšējās vēlēšanās, bet kādi līdzekļi tika pielietoti. Atklāti redzama "redzīgam" bija tikai zombēsanas jeb kodēšanas metode izmantojot vientiesīgos,Latvijā zināmos cilvekus, kuriem par to samaksāts un kas paši neapzinās kādu tautas nokodēsanu paši veic. Ir vēl arī acij uzreiz neredzamā kodēšana. Mēs taču lieliski zinām to vienkāršāko 25. kadra principu. Tas nav nekas jauns. Tāda lielvalstī kā Krievija šīs psihologiskās iedarbības metodes ir ļoti augatā līmenī apgūtas un regulāri tiek pielietotas vēlēšanās. Palasot komentārus pēc intervijas māc bažas, ka mēs ne no kā negribam mācīties, negribam redzēt un zināt. Latvijā netrūkst cilvēku, kas par naudu to izdarīs ne sliktāk kā Krievijā vai citā lielvalstī. "Kas maksā tas pasūta muziku" - Šķēle, Lembergs, Šlesers to ir godam pierādījuši un turpina par visu ņirgāties un justies vareni. 

janis  jurlauks@gmail.com  23:28  |  27.01.2010.

Mani neizbrīna, ka tik daudzi cilvēki netic Šķēlem, bet vairāk izbrīna tie, kuri viņam un oranžajai bandai tic. Viņš taču naudu vispār nekad nav pelnījis, bet tikai zadzis! Vai tad AVE Lat nav spilgts piemērs? Kā viņš to varēja nopirkt par 25 - 30 reizes lētāku cenu nekā tirgus cena, par bankas kredītu, pie kam kura garants bija viena neliela AVE Lat daļina - Laima? Vai tad tā nav klaja ņirgāšanās. Izsakau atzinību Domburam, jo viņam šovakar nebija viegli. Starp citu, Šķēle tik bezkaunīgi melot iemācījās pēc tam, kad bija oficiāli pārdevis dvēseli velnam pēc voo-doo burvaja ierašanās pirms 12 vai 13 gadiem. Velns vņam devis šo prasmi, taču esmu pārliecināts, ka viņš par to maksā ļoti augstu cenu un viņa vietā nenovēlētu būt nevienam. 

Uldis    23:30  |  27.01.2010.

Paldies Jāni! No visas sirds! Arī par Tavu pilsonisko poziciju,ko nevarēja nepamanīt. 

tornis    23:31  |  27.01.2010.

Intervija pamatīgi ievilka - lieliski sagatavota gan dramaturģiski un faktoloģiski, gan psiholoģiski. Bauda skatīties un klausīties kvalitatīvu žurnālistiku!!!!!! 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: