Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 05.05.2024.
 
Līdz ar Saeimas pagājušās nedēļas balsojumu par parlamenta mandātu valdībai attiecībā uz starptautisko aizņēmumu, Tautas partija nostiprinājusi savu „iekšējās opozīcijas” statusu valdošajā koalīcijā un vairojusi jautājumus par to, kāda būs tās turpmākā politika. Turklāt par partijas priekšsēdi atkal kļuvušais Andris Šķēle, kurš pēdējā mēneša laikā ar sabiedrību sazinājies lielākoties rakstisku paziņojumu formā, nereti uzstājies kategoriskāk nekā partija. Kāda ir vēl arvien parlamentā visplašāk pārstāvētās partijas un tās līdera stratēģija un taktika, piedāvājumi un intereses vēlēšanu un krīzes gadā – tā ir šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” tēma.
IM    00:31  |  28.01.2010.

Domburs ir Himalaiskis , intervējamos Domburs iedomājas par kamieļiem , un intervijas laikā , ik pēc pāris minūtēm Domburs tik uzjautā vai intervējamais tomēr nav kamielis. Jēga protams ka no tā visa nekāda. 

andžejs    00:34  |  28.01.2010.

TO andža jā un ar savu bla bla bla.. aizrunā pensionāriem ausis.. tie jau vinjam tic... un tie arī par viņu nobalsos vēlēšanās... lētticīgajiem jau patīk liela un skaista muldēšana.. tikai ja tas nestu labumu valstij tad es neko neteiktu.... 

Andža  andza.kalnins@inbox.lv  00:46  |  28.01.2010.

To pensionāru jau drīz nebūs ar šādu dzīvi,tāpēc ķeras pie pēdējā salmiņa 

stulbums    00:49  |  28.01.2010.

Domburs šoreiz pārcentās, lai neteiktu, ka smagi izgāzās:(. Tā vietā lai kārtīgi sagatavotos un mēģinātu argumentēti nobombīt Šķēli, Domburs izvēlējās spēli uz pūli un nikni vaukšķot, bez jebkādas argumentācijas provēja izprovocēt dižo oligarhu uz to pašu. Bezcerīgi. Šķēle nav tas kalibrs un pareizi izdarīja, pieprasot interviju 1:1 atņemot Domburam manevra iespējas aiztaisot muti oponentam. To veci nav tik viegli nolikt uz lāpstiņām un te nav runa par taisnību vai netaisnību, bet tieši par argumentāciju. Skats bija diezgan nožēlojams, bet nu kam negadās pārvērtēt savas erudītā blicžurnālista spējas. Izsaku līdzjūtību un vēlu veiksmi nākošajās cīņās. 

Oļģerts    00:55  |  28.01.2010.

Neliels "off topiks", varbūt kāds varēs palīdzēt. Šajā lapā ir sadaļa video, kurā ir 'jaunākie video'. Šobrīd gan šīs dienas raidījums vēl nav, bet jau iepriekš gribeju pajautāt kā to varēs noskatīties, jo iepriekšejos nevar noskatīties, vienkārši nerāda. Varbūt kāds var pateikt ko darīt vai kādu alternatīvu, lai redzētu šisdienas raidījumu. Jau iepriekš pateicos! 

ilžuks    01:01  |  28.01.2010.

Varbūt labāk sagaidi atkārtojumu TV? 

OZY    01:02  |  28.01.2010.

Vai tad Domburam tiešām vajadzēja Andžam prasīt lai viņš atzīst ka viņš ir kamielis?Tas taču zirgam pat skaidrs ka Andžus ir KAMIELIS... 

ilžuks    01:04  |  28.01.2010.

Piekrītu par kamieli:))) 

to Oļgerts    01:17  |  28.01.2010.

Nu nez... te visi iepriekšējie raidījumi rāda - nerāda bildi mazā formātā, bet full screen viss kārtībā... 

lai    01:24  |  28.01.2010.

Lai saka ko grib, bet Domburam izdevās, argumentus šajā gadījumā nav kogaidīt, tādam glumeklim ka Šķēle ir dadod starp acīm, bezkaunīgi un tieši, Domburs ļoti labi jūt ar ko kā vajag runāt, tā arī ir profesionalitāte, bet vienīgi brīžiem, no sasprindzinajuma, izleca liekas replikas, kas vilka uz ņirgāšanos pusi, ja tas nebūtu bijis, būtu perfekti... Domburam jācenšas nepārkapt to smalko robežu, kur ir agresīva žurnalistika un kur uzbrauciens " tu man nepatīc..." bet pamatuzdevums raidījumam bija parādīt Šķēli visā savā krāšņumā un tas lieliski izdevās. Liels paldies par to, jo tie patiesie mirkļi ir tik maz... Paldies Dombur! 

leons    01:30  |  28.01.2010.

Nu ko,perfekti sagatavots un novadīts raidījums,tas jau arī norāda uz žurnālista profesionalitāti,ka māk uzdot neērtus jautājumus ar pierādītiem faktiem,bet politiķim jāvar atbildēt uz visiem jautājumiem,Šķēle neatbildēja ne uz vienu pašu,kārtējā melošana,teiktu,ka pat zema līmeņa demagoģija,tad jau Žoržiks(atvainojos-Zalāns)tukšo muldēt māk daudz līdzenāk.Ja arī Domburs pārtrauca Šķēli,tad tikai laika ekonomijas nolūkā,jo cik ta var muldēt tukšu ne pa tēmu un atkārtojoties.Atvainojos Jānim par iepriekšējo raidījumu kritizēšanu,šitais atsvēra visu,nu mēs redzam,ka Šķēle nav cienīgs būt pat valsts pārvaldei tuvumā... 

Maijaa    02:48  |  28.01.2010.

Gribu tomer pateikt par Dombura kļūdu. Kad tika rādīti grafiki, ka Latvijas cilvēki ar katru gadu ir grimuši parādos, tad bija jabūt jautājumam, kāpēc NEVIENU gadu paradu saistības nav kļūvušas ne tikai mazākas, bet visu laiku augušas. Un beidzamais gads visstraujākais - un tas varbūt cilvēkiem visvairak paliks prata - aha Dombrovskis ! 

Bebrītis  bebrix@tvnet.lv  07:00  |  28.01.2010.

Nav brīnums, ka Šķēle nevēlas debatēt... . Pat intervijas formātā viņam vnk nebija ko atbildēt! Viss vai nu nākotnes (darīšu, domāšu, rīkošos) vai nolieguma (neesmu neko sliktu darijis) formā. 

Balsotājs    08:14  |  28.01.2010.

1. Kāpēc netika pieņemts likums kas regulētu kredītu pieejamību? Viss kas bija nepieciešams bija ieviest ātrāk likumu kas aizliedz izsniegt kredītu bez izziņas no VID par legālajiem ienākumiem. 2. Kāpēc vēl arvien nav ieviesta 0 deklarācija tai skaitā Šķēles laikā? 3. Kāpēc netika regulēta kredīta izsniegšana citā valūtā? Par Domburu - izskatījās ka īsti nemāk pieķerties Šķēlem klāt - par detaļām runāja nevis globāli. Par Šķēli - drīzāk sašaušu sev kājas nekā par viņu balsošu. Darīšu visu lai neviens radinieks vai paziņa nekad nebalsotu par šo cilvēku - tā grupu. 

pirmoreiz    08:19  |  28.01.2010.

Pirmo reizi rakstu komentāru kādā publiskā diskusiju lapā...bet vnk nevaru nerakstīt! Raidījums vakar bija pārākajā pakāpē LABS! Jāni Dombur- Tu patiešām esi malacis!!!!!! Korekti, bez apvainojumiem un toņa paaugstināšanas, bet vispusīgi un neapstrīdami parādīji Šķēles kunga īsto dabu! Nesaprotu, kas tie ir par cilvēkiem, kas pēc šāda raidījuma noskatīšanās vēl ir spējīgi Šķēli aizstāvēt... laikam jau tikai un vienīgi oranžie algotņi. Lai veicas, Jāni, turpmāko raidījumu veidošanā! 

Dealer    08:40  |  28.01.2010.

respect Dombur, biju sācis šaubīties par Tavu neitralitāti, bet vakar bija baudāms raidījums. Tieši, agresīvi, neatlaidīgi. Šķēle protams arī malacis, domāju pēc šī raidījuma viņam pāris tūkstošu balsu būs vairāk vēlēšanās. Kaut arī meistarīgs demagogs, bet pāris reizes arī Šķēle izskatijās apmulsis un sapinies. Visvairāk patika - ar norūpējušos sejas izteiksmi stāsts par to kā sāp sirds par Latvijas valsti. :) Bet ja nopietni, tad paliek baisi, kad klausies cilvēku, kurš raujās par premeju un nav spējīgs noformulēt kaut pāris pamata tēzes kas un kā tiks darīts lai izvestu valsti no krīzes, bet tikai visu saka vēlamajā un nākotnes formā un saukļos. 

Edgars  juventus2004@navigator.lv  08:45  |  28.01.2010.

Nu ko Tu plosies,ko tu stosties,Šķēle,mosties.Tava atgriešanās ir viens pret vienu nospiests.Kā saka-solījums makā nekrīt.Un tu tikai proti sevi celt debesīs,bet pārējos norakt zemē.Nē,Andri,nebūsi tu tas Dievs,kas izvilks šo valsti no krīzes. 

Bija labi    08:53  |  28.01.2010.

Paldies Jānim par raidījumu! Jau sen bija skaidrs, kas Šķēle par tipiņu, un man arī nevajag nekādus argumentus Dombura apvienojumie šā kundziņa virzienā. Manuprāt, Domburs ar savu attieksmi parādija arī iedzīvotāju attieksmi pret Šķēli. P.S. Bet būtu interesanti apskatīties Sķēles ienākumu (of.+neof.) grafiku no viņa pirmās atnākšanas līdz šodienai. Vai tik tas nebūtu kkas līdzīgs TP popularitātes līknei? 

Balsotājs    08:56  |  28.01.2010.

Jā piekrītu to vajag kaut kur ierāmēt... "Man vienkārši sāp sirds par valsti" :D :D :D 

Martins    08:56  |  28.01.2010.

Piekrītu daudziem komentāriem,kur tiek uzslavēts Jānis Domburs.Viņa jautājumi tiešām bija forši.Pēc daudziem jautājumiem izskatījās,ka Šķēlem pat nav vairs vārdu ar ko atbildēt.Malacis esat,Dombura kgs. 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: