Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 27.04.2024.
 
Andris Šķēle, kurš rudenī līdz ar kļūšanu par Tautas partijas (TP) priekšsēdētāju atgriezās aktīvajā politikā, pretendē uz varu arī turpmāk, tāpēc 27.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” tika izvaicāts par pagātnes (ne)darbiem un mācībām. Izrādījās, ka viņš iepriekš ir no politikas aizgājis par ātru, savukārt tagad tajā atgriežas par vēlu, tāpat atklājās, ka par valsts nozagšanu savas vadības laikā A.Šķēle neko nav dzirdējis. Savukārt Latvijas lielākā problēma, viņaprāt, nebija vis mežonīgais kapitālisms, bet iedzīvotāju alkatība.
Gunta Leona  gunta.leona@inbox.lv  16:18  |  30.01.2010.

Politiķi savus amatus iegūst nevis atklājot savas labās īpašības, bet nomelnojot citus. Jā, tā nu tas ir. Neesmu īpaši pētījusi, ko saka ievērojamā ekonomiste Raita Karnīte, bet taisnība ir - ne jau ir L-jas ekonomiskā krīze, bet valsts attīstības grūtības. Jā. Garīgā krīze. Par to visu kaut kā pastiprināti domāju šonedēļ. Neesmu nekāda Domburšova fane, bet šonedēļ gadījās noskatīties TV "Kas notiek Latvijā". Tur bija saruna ar daudzu cildināto, daudzu nīsto Šķēli. Viņš nu jau atklāti kļuvis par TP atkalvadoni. Sarunā gan arī viņš neskopojās ar ne pārāk cildinošu vērtējumu iepriekšējiem darboņiem. Kļūdīties var un tā arī notiek visiem, kuri ko dara. Bet apgalvojums - es esmu tas labais, vai tas tik neskan liekulīgi. Domburšova fane neesmu, bet Domburs man patīk, apbrīnoju viņa gudrību un izturību. Sarunā ar Šķēli izpaudās viens tpistu "knifs"- lai ko jautātu ž-ts, atbildētājs izvairās atbildēt uz prasīto, bet gari un plaši runā savu. Šķēlem arī tika jautāts, kā skatītos uz valsts premjeru, kurš saistīts at visādām geitām, vekseļiem, bet atbildē bija jāklausās par valsts lomu medicīnas un izglītības, sociālo lietu... sakārtošanā. Un vēl viena lieta - Šķēle neaizmirsa "palielīties" ar labiem darbiem Jaunās akadēmijas sakarā. Var jau būt, labi, ka partija palīdzējusi. Man tik vienai laikam tādas dīvainas lietas atmiņā - tad, kad mani bērni bija tālākas izglītības izvēles priekšā, mums netika jautāts nekas. Nekas, kopš tā mirkļa, kad izmanījās dzīve par visiem 180. Kāpēc es tā runāju? Uzskatu, ka drīkstu - mans nosistais vīrs, dr. hab paed, bija to nelaimīgo TP dibinātāju rindās. Nosita viņu īsi pirms 7. Saeimas vēlēšanām, viņš bija arī dep kandidātu sarakstā. Uz viņa bērēm esot bijis arī Šķēle un Dalbiņš - laba "dzīvā reklāma", jo bērēs esot bijuši kādi 300 cilvēki. Ne es, ne bērni nebija, jo tad vēl bijām slimnīcā. Domburs gan malacis. Tikai kad tā mūsu tauta sapratīs, ka pārāk daudz ko, pat visu mūsu valstī izlemj, risina, vada politiķi. Politiķi, kuri laikam joprojām aizmirsuši, ka valstij nepieciešams mērķis. Pēdējais dzidētais iestāties NATO un ES jau sen sasniegts. Pēc tam "pa kluso"bija mērķis nokļūt krīzē, tagad ir mērķis no krīzes izkļūt? 

Jānis    00:01  |  03.02.2010.

šķēlem nav jātic ,bet jāsoda. 

Fakto    00:22  |  03.02.2010.

Noklausījos raidījumu un tā arī nesapratu - par ko tiek Šķēle apsūdzēts? Sapratu, ka grēki ir kādi 100 vismaz, ja ne vairāk. Bet kāpēc nav neviena fakta, pierādījuma? Vai tiešām tik slīpēts, ka pat mazākais pierādījums 100 lietās nav atrodams? Un pat pie tādas rūpīgas vētīšanas, kādu Latvijā nav daudz cilvēku piedzīvojuši. Tas jau tad vairs nav viltīgs bet ģeniāls cilvēks! Tiešām nezinu, kā ar tām visām piekladzinātām lietām patiesībā ir, bet viens gan man ir skaidrs - tie kas kladzina, valsti no krīzes neizvedīs. Salīdzinoši to varētu teikt tā - Domburs valsti no krīzes nekad neizvedīs, jo viņš to nav spējīgs, savukārt Šķēle var to izdarīt, bet šeit mums visiem uznāk bailes. Un, patiesībā, mēs pat nezinām, no kā mēs baidāmies... 

alfreds  salfreds@inbox.lv  18:39  |  01.07.2010.

Šķēlem ir jātic tamdēļ ka viņš māk zagt ar vērienu un māk melot acīs skatīdamie daudz labāk par Gēbelsu,kas viņa priekšā nobāl ka puišels 

Girts  gtx@inbox.lv  10:09  |  20.07.2010.

Jasoda ir nevis garigi vajo skeli kuram nav speju ne biznesa ne politika vienigi trapijas izdeviga bridi pie valsts klases. bet viennozimigi jasoda ir sim komentetajam Fakto lidzigie pajolini jo tiesi vini lauj garigi vajiem cilvekiem apzagt valsti. ar vinu atbalstu TP ir izputinajusi Latviju. tadiem ar amuru saskaidit pirksus butu par maz... jo ar vinu rokam tika ieveleti un atbalstiti valsts izputinataji. 

GSxYpVKpbsJISQxt  MonZBFFJVFRCostlOda  05:54  |  30.07.2012.

Vermin 9. oktobris, 2011 Apsveicu Sebu! Lai kas arī neikttu apgalvots, viņš sogad parādīja briedumu un klasi. Tiem , kas apgalvo , ka visu nosaka tikai Red Bull formulas tehniskais pārsvars lūdzu dot skaidrojumu kāpēc tad Vēbers nav pārliecinošā otrā vietā. Un bez sazvērestības teorijām.Rakstā minētajam apgalvojumam, ka Hamiltona Massas epizodē vainīgais bija Massa nepiekrītu. Vai tad Massam bija jāizbrauc ārpus trases, kad Hamiltons viņam stūmās virsū cenšoties izspiest no trases.Tieneši, paldies Dievam, arī necentās dalīt sodus pie pirmās izdevības. 

oxXQltRLslx  PXutOwqSXwreC  21:19  |  30.07.2012.

Dc4XUB kbgtvnkttpug 

kasnotiek.com    21:33  |  03.08.2012.

seko www.kasnotiek.com 

kasnotiek.com    19:21  |  13.08.2012.

seko www.kasnotiek.com 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: