Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 27.04.2024.
 
Andris Šķēle, kurš rudenī līdz ar kļūšanu par Tautas partijas (TP) priekšsēdētāju atgriezās aktīvajā politikā, pretendē uz varu arī turpmāk, tāpēc 27.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” tika izvaicāts par pagātnes (ne)darbiem un mācībām. Izrādījās, ka viņš iepriekš ir no politikas aizgājis par ātru, savukārt tagad tajā atgriežas par vēlu, tāpat atklājās, ka par valsts nozagšanu savas vadības laikā A.Šķēle neko nav dzirdējis. Savukārt Latvijas lielākā problēma, viņaprāt, nebija vis mežonīgais kapitālisms, bet iedzīvotāju alkatība.
Ilze    12:16  |  28.01.2010.

Varu tikai parakstīties zem to komentētāju vārdiem, kas slavē šo raidījumu, Jāņa Dombura profesionalitāti. Super, Super,Super. "Ezis AŠ" tika saplacināts!!! Vēl tikai jācer, ka vēlētājs beidzot nebūs tik stulbs, lai uzķertos uz Šķēles pirmsvēlēšanu kampaņu, nodokļu samazinājumiem uc tiiiik ļoti patīkamām lietām. 

Vija - stulbums    12:19  |  28.01.2010.

Patiešām stulbums!!!Tu būsi no tiem oranžajiem, kuri uzskata, ka "sevi cienošs" cilvēks, kurš veikli prot citus apšmaukt, piebāzt sev kabatas,tikpat veikli izlokoties no atbildības, ir vienlīdzīgāks par citiem, un ir tiesīgs mācīt sabiedrību dzīvot!? Vai esi dzirdējis tādus vārdus kā - morāle, ētika, kuru priekšā likuma panti nobāl?! Un ne jau Dombura vaina, ka liela sabiedrības daļa šajā "lokanajā" cilvēkā saredz noziedznieku! Paldies Domburam, ka viņš ņēma vērā sabiedrības intereses un uzdeva jautājumus, uz kuriem tā gribēja dzirdēt atbildes, nevis pieļāva "viena aktiera teātri", uz ko laikam Šķēles kungs bija sagatavojies!Pietiek ar demagoģiju!!! 

stulbums    12:23  |  28.01.2010.

laimietis@one.lv --- Latvijā, tā pat kā Krievijā, joprojām populāra ir tā boļševiku domāšana. Ja kādam ir tā pavairāk naudas nopelnījies, tad viņu steidzami ir jāsit nost, bet īpašumi jānacionalizē. Nav viņš mans partijas biedrs un nekad pat balsojis par TP neesmu, bet tās Šķēles runas, pretstatā tam ko šobrīd ar Latvijas ekonomiku dara Dombrovskis un Repše SVF pavadā, diemžēl ir izklausās diezgan jēdzīgas:( 

Kristaps  kristaps.dzvinko@gmail.com  12:25  |  28.01.2010.

Vai tiešām A.Š ir vienīgais, kas spēj izrādīt politisko iniciatīvu Latvijā? Kāpēc netiek aicināti citi cilvēki, kuru intervēšanai lielākais laiks nebūtu jāvelta izjautājot par pāgātnē veidotām shēmām un skandāliem??? 

LīgaD.    12:38  |  28.01.2010.

"Nekad nebūs citu ienākumu, kā vien aldziņa, nekādu uzkrājumu, kā vien apakšbikses, un nekādu interešu, kā vien pasludināt par vainīgu cilvēku, kas iet un ved pa Pareizo Ceļu..." To jau Šķēle nevienam nenovēl! Ticiet taču beidzot viņam! 

stulbums-Vijai    12:42  |  28.01.2010.

Tev ar patīk riet, bet tā skarbā patiesība ir tajā, ka Latvijā politiķis automātiski tiek pieskaitīts pie noziedzniekiem. Es nesaku ka Šķele ir balts un pūkains, bet man ir pamatotas aizdomas, ka šis lapsa kūmiņš, ar diezgan spēcīgi attīstītajiem ilkņiem, tos spētu parādīt arī tādam SVF. Nevajag aizmirst to, ka Šķēle tomēr pārstāv nacionālā biznesa kliķi, kura cīnīsies ar lielkapitāla ienākšanu Latvijā līdz pēdējam. Nevajag aizmirst arī to ka šī viņa nozagtā nauda strādā šeit pat Latvijā nevis kaut kur Bahamās. Mums ir baigā tendence redzēt tikai melnas un baltas krāsas, bet ir arī vēl citi toņi. Tāpēc man arī šķita smieklīga Dombura puiciski rejošā poza, kura bija skaidri tendēta uz izpatikšanu pūlim, nevis uz sava objektīva viedokļa par lietām. Šķēle nav TIKAI slikts. Šķēle ir arī LABS, bet tas tika apzināti aizmirsts:)) 

Maģistre    12:43  |  28.01.2010.

Izskatās,ka te dzied tikai slavas dziesmas raidījuma vadītajam. Man vakardienas raidījums nepatika,jo: 1) intervētāja "uzbrauciena" intonācija norāda tikai un vienīgi uz neprofesionalitāti; 2) intervētājs neļauj otram atbildēt uz jautājumiem, tos pārtrauc ar nākamiem jautājumiem vai komentāriem; Starp citu vakardienas raidījuma stils sāk līdzināties 100.panta stilam,kur sen vairs neskatos šo divu iepriekš nosaukto iemeslu dēļ! 3) intervētājs par visu varu gribēja dzirdēt kādus solījumus, bet nemācēja uzdot attiecīgus,pieklājīgus jautājumus, lai tos varētu dzirdēt; 4) arī tas bērnišķīgais spiediens-lai atzīstas grēkos-man likās provinionāls. 5) raidījuma beigas arī bija tādas aprautas-nekādas! Dombur, saņemies un pacel savu līmeni!!! 

... Šķēle    12:47  |  28.01.2010.

:D nesastrādātās labklājības paraugs - tāpēc jātic! 

Apraudājos    12:48  |  28.01.2010.

Kurš uzdāvinās patiesu ticību valstij? 

njaa..    12:51  |  28.01.2010.

domburs brauca virsū kā tanks :D 

stulbums    12:55  |  28.01.2010.

Maģistre pateica tieši to ko domāju, bet nemācēju tik precīzi noformulēt. 

tusnis  vhpasts@gmail.com  12:57  |  28.01.2010.

Grūti Šķēlem - no politikas par ātru aizgājis un par vēlu atgriezies. Protams - par ātru aizgāja,nepaspēja visu sagrābt...un tagad, kad gribas nākt atpakaļ, vairs īsti nav ko kampt, sili jau citi tukšu izrijuši.. 

saka svili    12:59  |  28.01.2010.

Paldies,Dombura kungs par vakardienas raidījumu. Iedzīt stūrī šo Latvijas izlaupītāju, tas ir ko vērts. Visu cieņu Jums Dombura kungs 

ilžux    13:00  |  28.01.2010.

Nu, Dombura kungs, vakar Jūs rullējāt! 10:1 Jūsu labā. Pārspējāt manas cerības. Malacis. 

juris    13:02  |  28.01.2010.

Man patika Šķēles kunga teiktais visiemviens likums ,bet kapēc oranžiem ir citi likumi. Tas atiecas uz Kalvīti ,kam pieder Dinamo Rīgas akcijas.(par sportistiem). Sāk kustēties viņš arī "" Baronā"" un atkal likumi savādāk. 

IVO    13:14  |  28.01.2010.

Ievērojāt, kā Domburs tā maigi izvilka no vecās lapsas to devalvāciju?? Man personīgi tā bija svarīgākā ziņa vakardienas raidījumā - ka šitas darbonis nav atmetis domu par lata devalvāciju, tikai atlicis to līdz vēlēšanām. Bet izmuldējās viņš, pateicoties Domburam. Malacis Jānis!! 

lv -> stulbums    13:15  |  28.01.2010.

par kadu Skeles naudas ieguldijumu Latvijas ekonomika te runaa? par to vina naudu ofshoros? par to 28 miljonu vekseli, par kuru vins nenomaksaja ne santima nodoklos? Skele ka piemeru min citas valstis, tad kapec vina un TP valdisanas laika dividendem ta ari netika uzlikts nodoklis, ka tas ir visas attistitajas Eiropas valstis??,...jo pasi dividenzu turetaji bija politika un vini tacu neies maksat ne santima Latvijas ekonomikai, lai tacu to dara vienkarsi stradnieki ar saviem nodokliem, kas skaidri apliecina augsto korumpetibu politika un tika aizstavetas tikai un vienigi bagatnieku intereses! Kapec TP valdisanas laika ar TP lemumu tika pasutiti miljoniem verti un valsts apmaksati projekti, kuri nekad netika realizeti? to sauc par skaidru un kompetentu politiku ricibu, kad bez kadas jegas tika iztereti miljoni, jo sobrid sie projekti jau ir novecojusi un neizmantojami! kapec TP no savas partijas kases neatmaksa valstij par savu drausmigo politiku valsts naudas izskerdesanaa (miljonus, ne santimus!!)nodaritos zaudejumus, tad vismaz saktu domat ko darit? un tas ir tikai mazs procents no TP politiku nodarijumiem, kurus vadija tas pats Skele! 

Minna  opoja@apollo.lv  13:17  |  28.01.2010.

Milzīgs paldies Dombura kungam par vakardienas raidījumu.Sākotnēji biju sašutusi,ka ŠĶēle būs viens, bet tas attaisnojās ar uzviju.Mākoņtēvs bija ļoti labi gatavojies, bet Dombura profesionalitāte perfekti izgrieza "visas Šķēles vīles" uz āru! Jācer tik,ka lielākā tautas sdaļa to saprata,un nākošajās vēlēšanās "tautas glābēju" atstās aiz borta! 

Regīna  foxis43@inbox.lv  13:25  |  28.01.2010.

Milzīgs paldies Dombura kungam par drosmi pirmajam iemest akmeni mūsu sasmakušajā "varžu dīķī".Ceru,ka šis akmens trāpīja vienā no galvenajiem "dīķiem" un bija pietiekami liels,lai kļūtu par impulsu lavīnveida straumei šajā sasmakušo dīķu sadraudzībā,kas caurvij un slāpē mūsu valsti. Tieši jūsu - žurnāslistu un inteliģences rokās ir spēja skaļi un tieši skaidrot tautai, ka tikai mēs paši visi kopā, pamodušies no bezcerības snauda, aktīvā darbībā piedaloties, spēsim atbrīvoties no šiem sasmakušo,kurkuļaino ūdeņu slāniem. Tieši tagad, uzsvērti skaļi un drosmīgi, lai to sadzird un izprot ikviens. 

Svins    13:53  |  28.01.2010.

un vēl par "politiķu iekšējām sarunām" ... tā tāda Latvijas politikas raksturīga parādība, ka ir viena patiesība presei un publikai un ir otra patiesība un valoda, ko politiķi lieto savā starpā. Šķēle sasmērējās ar "lielāko kretīnu", Ušakovs ar "b***, nah**", Kastēns ar īsziņām ... vēl bija piemēri, kad viens TPists parādīja vidējo pirkstu, kas it kā esot bijis domāts paziņam utt. principā politiķi ir nedaudz šizofrēniķi. viņiem ir personības dalīšanās. tur ir vajadzīgs īpašs talants un iemaņas, lai laicīgi spētu noorientēties - tā šobrīd esmu kameras priekšā, labi, tagad jārunā pareizās lietas, viss ir skaisti, viss ir lieliski, es esmu skaists un arī lielists, bet tajā paša laikā iekšējais dialogs - "b***, kāds tas ir kretīns, būs jāaizsūta sulīga īsziņa ... " nē, nu principā jau visi cilvēki vairāk vai mazāk no tā nevar izvairīties, bet politiķiem tas ir īpaši. 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: