Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 28.04.2024.
 
Andris Šķēle, kurš rudenī līdz ar kļūšanu par Tautas partijas (TP) priekšsēdētāju atgriezās aktīvajā politikā, pretendē uz varu arī turpmāk, tāpēc 27.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” tika izvaicāts par pagātnes (ne)darbiem un mācībām. Izrādījās, ka viņš iepriekš ir no politikas aizgājis par ātru, savukārt tagad tajā atgriežas par vēlu, tāpat atklājās, ka par valsts nozagšanu savas vadības laikā A.Šķēle neko nav dzirdējis. Savukārt Latvijas lielākā problēma, viņaprāt, nebija vis mežonīgais kapitālisms, bet iedzīvotāju alkatība.
Valters Vilde  valters.vilde@inbox.lv  10:50  |  28.01.2010.

Visu cieņu Jāni ka neļāvāties nozombēties, ka bijāt sagatavojies un Jūsos bija patiess niknums un škrobe!! 

Anete  Anete34@inbox.lv  11:02  |  28.01.2010.

Piekrītu EVU par 200%. Labāk vairs nav iespējams pateikt... Malacis, Dombur! 

Andris Klēvers  aklevers@gmail.com  11:04  |  28.01.2010.

Ātri gan sākotnējā pašpārliecinātība noplaka, jo nesaprata, cik tāli un dziļi būs nepatīkamie jautājumi. Šoreiz, Dombura kungs, cepuri nost! 

LīgaD.    11:06  |  28.01.2010.

:) Cilvēkam, kuram trūkst alkatības, trūkst arī naudiņas komunālajiem maksājumiem, ēdienam, veselības uzlabošanai, protams, ceļojumiem ar blondīnēm - visam visam trūkst. 

Karo    11:06  |  28.01.2010.

Bet tagad zurnalistiem vairs nevajadzētu turpmāk piedāvāt Šķēles domu graudus. Neko jaunu jau viņš vairs nespēj pateikt tāqpat kā Krauklis.TP ir sevi izsmēlusi. 

Leo    11:15  |  28.01.2010.

Pižonam varu pateikt,ka ar atskaiti VIDam pietiek tādiem darboņiem kā mēs ar tevi,bet deputātam,vai valsti pārstāvošam un pārvaldošam cilvēkam, pilnīgi noteikti ir daudz par maz.Tamdēļ jau mēs esam dziļā pak..ā,ka visi mūsu premjeri sākot ar godmeni,un beidzot ar godmanu ir bijuši nekompetenti,pastulbi,alkatīgi un bezskaunīgi ierāvēji.Dombrovskis visai šai varzai ir pilnīgs pretstats un to tauta redz un saprot,tamdēļ viņa reitings aug,neskatoties uz visu to nepopulāro lēmumu daudzumu,kurus viņš bija spiests pieņemt,lai glābtu situāciju valstī. 

jaa    11:17  |  28.01.2010.

Tiesham prieks ka tomer eksistee arii profesionala zurnalsitika... 

Anda    11:24  |  28.01.2010.

Paldies, Jāni! Labi izsmējos! Caur asarām, protams, jo tēmas ta nopietnas. Kadrā jau Šķēle tika ielaists tāds sapucējies, uzprišinājies, nobrūnējis, nu, gluži kā tāds tikko no cepeškrāsns izņemts suflē, bet nepagāja ne cik ilgs laiks, kad čuš... sakritās. No raidījuma sākumā savā pārākumā un viszinībā uzpūstā balona pārraides beigās palika vien tāda nožēlojama ļerpatiņa. Neliegšu sev to prieku un noskatīšos vēlreiz. 

Ābolīts    11:24  |  28.01.2010.

Kaut pēdējā laikā negribējās skatīties "KNL" Dombura k-ga nekorektās uzvedības dēļ, tad par šo raidījumu jāsaka, ka manuprāt tā bija visu laiku labākā "tet a tet" intervija Latvijā no žurnālista puses. Par Šķēli biju pat pārsteigta, ka viņš kā politiķis ir tik ļoti vājš - ne miņas no solītā Vadoņa... sabraukts ezītis. 

Jaana koleegis a    11:26  |  28.01.2010.

Malacis Jāni! Šitādu interviju sen pa TV nebiju skatījies. No sākuma biju nedaudz vīlies, ka Šķēle tas laikā dzīs savu demagoģiju, bet Tu sarunu tiešām ievirzīji tādā gultnē kādā mēs to visi gaidījām. Kā Tavs amata brālis varu tikai noņemt tavā priekšā ceputi. Šitā to viltīgo žuku apstrādāt var tikai retais. Beidzot sabiedrība skaidri varēja redzēt, kas īsti ir A.Šķēle. Paldies! 

Jaana koleegis    11:35  |  28.01.2010.

Starp citu šo cilvēku ļoti labi noraksturoja tas teksts par mašīnu: "iebraucu krustojumā, piebrauc no kreisās puses kajēna, kurā sēž blonda meitene, paskatos pa labi - tur arī kajēna ar blondu meiteni, a man tādas kajēnas nav, es braucu 7 gadus vecā mašīnā." Šis teksts ļoti labi parāda ko patiesībā grib attapīgais Andrītis. 

ppp    11:36  |  28.01.2010.

Un ko tālāk? Varbūt tad lai Domurs, Dombrovskis un Repše kopā turpina saspiest ekonomiku un audzēt LV ārējo parādu? Tas grafiks, ko AŠ parādīja (parāds uz iedz. audzis no 1000 us 8000 LVL) ir klasisks ekponenciāls pieaugums, kas tiešā veidā noved pie LV maksātnespējas un kolapsa. Ir tikai jautājums, pie kāda līmeņa tas notiks. Ir vēl cita iespēja - Grieķija ar daudz lielākām problēmām, Eirozonas vājums vai sabrukums ar automātisku LVL-EUR atsaisti.. 

stulbums    11:37  |  28.01.2010.

Sāk šķebināt tā Latvijas ''profesionālā'' žurmalistika un šķiet, ka tieši tās dēļ daudzi gudri un sevi cienoši cilvēki Latvijas politikā nekad nenāks. Lai ari kas nebūtu sarunas partneris, pret viņu nedrīkst izturēties kā pret noziedznieku kamēr par tādu viņu nav pasludinājusi tiesa. Savukārt ''profesionālais'' žurnālists Domburs vakar veica kārtējo linča tiesu, pie kam balstoties uz it kā 90% vēlētāju balsu. Tam cilvēkam ir nopietni sakāpis galvā, jo varas asiņu garšu mutē laikam jau ir sajutis labi sen. Agrāk tas bija grūtāk pamanāms, bet vakar Šķēle diezgan ātri viņu sakaitināja un parādija kas lācītim vēderā:(. Esmu pret šādu publisku izrēķināšanos, kaut šoreiz arī neveiksmīgu, jo Šķēle nav tas kalibrs, kuru Domburam būs nokost. 

Oma    11:56  |  28.01.2010.

Paldies Dombura kungam par vakardienas raidījumu!!!Kas palika pāri no lecīgā un nekaunīgā veča? Sabraukts ezis laikam par niecīgu priekš Šķēles kunga, nu lai tiek! - sabraukta dzeloņcūka! Prieks, ka Domburs beigās uzsvēra galveno, kāpēc vispār ir vērts diskutēt ar šo cilvēku: vai šobrīd jau tā pazemotajai un pagurušajai Latvijai vajag cilvēkus, kuru vārdi apvīti ar naidu, neticību, kas izraisīs arvien jaunas un jaunas nesaskaņas, protestus un nemierus???Un galu galā, kādu Latviju redzēs cilvēki aiz robežām? Vai vēl par maz kauna?! Precīzi pateicis tas jaunietis, ko Domburs vakar nocitēja, ka Škēle ir nozadzis ticību Latvijas valstij!Es piekrītu arī tai domai, ka šobrīd smagākā nav ekonomiskā krīze, bet morālā, bet Škēles kungam liekas, ka ar desas gabalu varēs atpirkties par nozagto ticību, par samītajām ētiskajām vētībām.Nožēlojami! 

...    12:04  |  28.01.2010.

Kāpēc Andrim Šķēlem ir jātic? Izbolītām acīm: bet vai tad Jūs neesat saņēmuši ļoti LIELU sociālo pabalstu :D 

stulbumam  laimietis@one.lv  12:08  |  28.01.2010.

Latvijas sabiedrība nudien mīl noliņčot.Piekrītu, bet šai gadījumā domāju vari neaizstāvēt savu partijas biedru.Sazadzies ir pa nevājo! :( Kā teica Dumburs:"Godīgs cilvēks nevar sapelnīt TĀDU naudu!".LV ir gana cilvēku kuriem algas ir premjera cienīgas.....tikai viņiem nezkāpēc nepieder inpērijas.... 

...    12:11  |  28.01.2010.

Notiek juristu viedokļu salīdzināšana - labs situācijas raksturojums :) 

Lilija    12:12  |  28.01.2010.

Paldies Jāni par izcilo raidījumu! "Oskaru" Jums par to! 

FZSS    12:13  |  28.01.2010.

lielākā daļa vēlētāju un cilvēku tāpat neko īsti nesaprata,par ko runa ...zināms IQ ir vajadzīgs lai būtu saprašana . jaunskungs Jānis bij līmenī ! 

Fakto    12:14  |  28.01.2010.

Dombura teiktais ir ļoti tendenciozs. Tas vienkārši ir domāts publikai, kurai nekad nebūs citu ienākumu, kā tikai sava alga. 

Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: