Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 04.05.2024.
 
Pēc ilgstošas pretēju viedokļu un pretenziju apmaiņas neklātienē, sarunām un lemšanas aiz slēgtām durvīm, atbildīgās amatpersonas piekritušas šīvakara „Kas notiek Latvijā?” publiski iztirzāt situāciju Korupcijas novēršanas apkarošanas birojā, iespējamos risinājumu scenārijus, argumentus un kritērijus.
1-20 ; 21-28 ;
Oskars  zera@apollo.lv  23:58  |  24.11.2010.

:))) Strike un vilks izskatiijas galiigi bediigi,neesmu nekads dizais specialists,bet kadu laiku atpakal Rigas priekspiletu prokuraturaas vienam prokuroram izmekleesanaa bija lidz pat 15 kriminallietam,gan rekets,laupisanas un slepkavibas,grupaas utt vajadzeja braukt uz cietumiem,pratinat un visu paspeet.A te knabii 100 biedri izmeklee 15 balto apkalisu lietas.Vienkarsi knabi daudzi ir atradusi vietu kur neko nedariit,gudri runaat un pelniit gana lielu garanteetu algu....Un tie kas paraktija vestules ir tiesi paklauti vietniekiem,kas man liekas aizdomiigi,jo "ja neparakstiisi tad skaties ka nav jameklee jauns darbs"...visu to kantori vajag izformet un naudu atdot bernu slimiicai. 

321    12:52  |  25.11.2010.

Ja saka, ka Vilnītis ir TP ieliktenis, tad tik pat labi var teikt, ka Strīķe ir JAUNĀ LAIKA ieliktene. Loskutovs nerunāja pretī Strīķei (Vilks itkā neitrālais) un mierīgi atsēdēja KNAB - ā. Ja nebūtu naudas pazušanas no KNAB, tad viss būtu o.k. BET: 1.Loskutovs, Strīķe, Vilks bija visi solidāri atbildīgi par naudas pazušanu no KNAB, bet tiesā prokuratūra apsūdzības pret viņiem neizvirza. 2.Loskutovs aizskrēja uz Ģenerālprokuratūru un sarunāja, lai tā notiktu. Tad iestājās partijā, tagad ievēlēts Saeimā. 3.Loskutovs šajā gadījumā ir pasargāts (politiski), bet Strīķe un Vilks nav. Tālab arī uztraucas. 4.Strīķe un Vilks ir pieraduši neatskaitīties, darīt ko grib utt. Šādā veidā iestādi nevarēs vadīt neviens vadītājs. Izņemot, ja ieceļ vadītāju, kā Loskutovs (Strīķei viņš patika un JL aizstāvēja), kas nejaucas nekur. Principā Latvijas Republikā visām tiesībsargājošajām iestādēm ir SAVAS intereses, kuras saskaņotas savā starpā, tālab KNAB paplašināšanā pa valsts novadiem neviena no tām nav ieinteresēta, ne no politiķu, ne iestāžu puses. Visas tiesībsargājošās iestādes veic pasūtījuma "izmeklēšanas", "neizmeklēšanas". Kurš traucē, juridiska vai fiziska persona, to "izmeklē". Respektīvi uzņēmumu slēdz, personu apcietina utml. Tiesībpārkāpumi notiek regulāri - valsts un pašvaldību iepirkumos, ES fondu apguvē, tirdzniecībā, nodokļu iekasēšanā (no VID puses), preču ievešanā un izvešanā (Muita, Robežsardze), medicīnā. Šo sarakstu var turpināt bezgalīgi. Atšķirība tā, ka Rīgā korupcijai ir ĻOTI lieli apjomi, bet novados salīdzinoši mazāki. Naivi ir uzskatīt, ka pēc politiskas "komisijas" izvedošanas, kaut vai desmit, tā noskaidros patiesību, atjaunos tiesisko kārtību vai idarīs ko citu nozīmīgu valstij vai KNAB-am. KNAB nav attaisnojis tā izveidošanas mērķi. Viena iestāde nevar neko būtisku panākt. Neviens nav ieinteresēts novērst korupciju un tās apmērus izņemot: 1.Kuram ir interese atbīdīt citu intereses. 2.Parastus pilsoņus, kuriem apnikusi nabadzība, bezizeja, korupcija un korumpētība. 

Mārtiņš  martins@inbox.lv  10:25  |  26.11.2010.

Es aicinātu Dombura kungu padomāt par dalībnieku komplektāciju nākamajām reizēm. Citādi sanāk tā, ka Vilnītis ir viens pats pret veselu blējošu aitu baru, kam reāli nekā pret viņu nav, bet visi ir gatavi pārgriezt viņam rīkli.. Kapēc tā ir jādara? Konstruktīva saruna izpalika un sanāca tāda publiska veļas mazgāšana, bez reāliem faktiem. Malacis Vilnītis - cienu viņu par to, ka atnāca un nenolieca muguru. 

Jānis Domburs    16:54  |  26.11.2010.

Mārtiņ, es Jūs aicinātu neaizrauties ar neadekvātiem apgalvojumiem. Pirmkārt, nosaukt par aitu baru premjeru, divus deputātus un virsprokuroru - nez, vai tas atbilst mēra sajūtai. Otrkārt, neatrodu ne pamatojumu tam, ka visi augšminētie bez pamatojuma grib pārgriezt Vilnītim rīkli, kā Jūs sakāt, ne pamatojumu tam, ka nevienam pret viņu nekā nav. Par to, kas kuram ir vai nav, un pēc kādiem parametriem to vērtēt - par to arī bija diskusija. Cik bija konstruktīva vai nē, vai publikai tomēr lietderīga un uzskatāma saruna - to lai vērtē katrs pats. Un, visbeidzot, visu cieņu, manuprāt, gan Vilnītim, gan visām amatpersonām, kas beidzot piekrita par šo tēmu debatēt publiski (starp citu, nedomājiet, ka to bija tik viegli un vienkārši panākt). Jānis Domburs 

Mārtiņš    00:36  |  27.11.2010.

Tā es to pavisam noteikti nebiju domājis – tas bija par situāciju kā tādu (nevis konkrētiem cilvēkiem). Neveikli izteicos :( Gribējās dzirdēt vairāk viedokļu, kas arī aizstāv nevis tikai kritizē. 

Jānis Domburs    16:09  |  27.11.2010.

Kā jau ēterā tika pateikts, aicināju piedalīties eksdeputātus Dzintaru Jaundžeikaru un Juri Dalbiņu, par kuriem varētu teikt, ka iepriekšējās Saeimas laikā viņi vairāk aizstāvēja Normundu Vilnīti un viņa nostāju, taču aicinātie atteicās (Jaundžeikars) vai teica, ka nevar (Dalbiņš) piedalīties "Kas notiek Latvijā?" debatēs. Citu šāda viedokļa paudēju no šī temata pārzinātājiem publiskajā telpā, šķiet, vairs arī nav bijis. Taču trešdienas debatēs, manuprāt, gana atšķirīgu viedokli un nebūt ne Vilnīti kritizējošu nostāju pauda Kārlis Seržants, un arī Arvīds Kalniņš bija visnotaļ neitrālās pozīcijās. JD 

KxoZiQFEyUHS  hULTnInJ  11:31  |  28.07.2012.

Thanks Kate ) we had a lovely day even thugoh we didn't do anything really special, its funny how something as simple as washing the dishes together can be quite romantic awww must be love even after 20 years!!! xxx 

WcblfsAa  gUtSGJJkrhNetPFB  18:36  |  28.07.2012.

R55Xop sqlpxuwylhyc 



1-20 ; 21-28 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: