Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Pēc tam, kad šorīt Saeima apstiprināja trīs no četriem Latvijas Bankas padomes locekļu kandidātiem un opozīcija nesavāca vairākumu pieprasījumam saistībā ar „Parex bankas” Baltkrievijas līzinga kompānijas darījumu, vēsturē paliek dažas versijas, kas izskanēja vakar „Kas notiek Latvijā?” debatēs starp Saeimas frakciju politiķiem. Tomēr lieli jautājumi par 2011.gada budžeta veidošanu un ar to saistītām krīzes pārvarēšanas lietām paliek.
A.Zīlīte    13:59  |  03.06.2010.

Zināmum nepatiku izraisa Dombura kunga atklātā ironija par dažu diskusijas dalībnieku izteikumiem. Diskusijass vadītājam ir jābūt neitrālam, citādi tas viss izskatās pēc kārtējĀS MUĻĶĪGĀS REKLĀMAS. Starp citu man palika iespaids, ka SASKAŅA Jūsu raidijumu neņam par pilnu un mazliet par to smīn. Par to der padomāt, ka tik tā nav arī. 

pārd. no laukiem    18:20  |  03.06.2010.

ar lielu piespiešanos noskatījos raidījumu, jo domāju ka tēma ir svarīga visiem Latvijas iedzīvot. , bet jutos ļoti vīlusies redzot opozčijas lielo vēlmi diktēt savus noteikumus vai nu lai ļoti labi izskatītos priekšvēlēšanu laikā-- jo "domā par TAUTU ", vai arī visādi nomelnot valdību, kas ir vislielākie krāpnieki (paši tik balti jēriņi, ka metas nelabi). Man ļoti nepatīk lielā pievērstā uzmanība opozīcijas izdaribām, VAI VIŅI AIZMIRSA KĀ TP Šķēles un Kalvīša laikā vispār opozīciju neņēma vērā, un cik ciniski izklausās ka tagadējai valdībai jātaisnojas krīzes radītajiem TP Kučinskim, NEVIS JĀDOMĀ UN JĀRĪKOJAS LAI STRĀDĀTU un pieņemtu atbildīgus lēmumus. Nabaga opozīcija , neko viņiem neviens nesaka, visu slēpj, --tad par ko viņi tur sēž un saņem algu--kā viņi var balsot ja neko nezin--kāds izskatījās vecais Bērziņu A.MUrbanovičs un TP Kučinskis, vienīgais kas iepriecināja bija tas ka tika veiktas 3 aptaujas, kurās ir izteikta iedzīv. vēlme, kura būtu jāieklausās deputātiem pirms balsojuma,, BET VIŅUS JAU TAS NEINTERESĒ, Saprotu cik sarežģīti strādāt premjeram veco rausēju bandā ( pied. bet citādi nevaru rausīgos Saemas dep, nosaukt.) Saprotu cik zems ir mūsu vēlētāju un iedzīvotāju interese par politiku, un ar agresīvu vēl. kampaņu sabalso šos "ķēmus"kuri darbojās tikai savās interesēs, bet savādāk jau nebūs,, jo kā redzams ka vēlētājiem nav iespējams atsaukt deput. un iespaidot lēm. pieņemšanu--VAI TAD DEPUTĀTI NAV TAUTAS INTEREŠU PĀRSTĀVJI?? Un ja politiķi vēl komandē visas valstī svarīgās iestādes darbu, tad varbūt vēlams samazināt pašu deputātu skaitu--par to viņi nav aizdomājušies??kas būtu tikai loģiski--jo visu nosaka Val. fonds, un PB. Man kauns par mūsu polit. , un es ne uz ko labu neceru, Vienīgais ko gribētu ieteikt raid. uzlabošanai--(jo vecos polit. -aunus negribam redzēt TV, tad pieaicini tautas pārstāvjus--gudrus un cienījamus ekspertus, kā piem profesoru, kurreālo novērtē politisko sit. Latvijā , liekas prof. Kruks, no Strad. univ., loti gaidu I. Ostrovsku..Man liekas ka lai ZZS mazāk gaida no budžeta, bet lai paši ieved kārtību soc. pak. un pabalstu jomā, lai atbalsta vismazāk aizsarg. iedzīvot. grupas-vecos cilv. invalīdus un bērnus--lai paši nosaka prioritātes, lai paškritiski atzīst, ka nedarbojas un nedarbosies pens. modelis, kur strādājošie maksā pension., tas nekas nedarbosies jo ir negodīgi nodokļu maksātāji, jo nodokļu maksāšana neveicina pabalsta un pensijas saņemšanu.. tas ir oaņemts zviedru modelis, kur tiek labi maksāti nodokļi, Es uzskatu ka nepiec. tāds modelis--kā maksāju nodokļus, tā dzīvoju vecumdienās un krīzes periodos. Nevis visu mūžu maks. nod. bet pagarina pension. vecumu, jo nav naudas--kur te ļoģika, kādēļ man jācieš bezatbildīgas ZZS dēļ, kura ilgstoši vada Labkl. min. 

haralds  haralds@ml.lv  00:00  |  06.06.2010.

iesaku aizdomāties - deputātu darbs ir gudri muldēt, karrrroče valoda ir viņu darba instruments. katrai partijai nav labāka veida. kā ... bla, bla, bla ... pareizi "NEVIENAI partijai nav labāka veida. kā ... bla, bla, bla ..." un "ātrāk" no "agrāk" neatšķir cienijamie deputāti. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: