Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.04.2024.
 
Strīdīgie grozījumi par ārzemnieku iespējām saņemt termiņuzturēšanās atļaujas pēc ieguldījumiem Latvijā, kas nonākuši līdz Valsts prezidenta lemšanai par likuma izsludināšanu, ekonomiskie un citi argumenti, kā arī, kontekstā ar šo, citi varianti imigrācijas politikas un investīciju piesaistes īstenošanai – tā ir tematika šīsnedēļas diskusijai „Kas notiek Latvijā?”.
1-20 ; 21-40 ; 41-42 ;
Jānis    03:08  |  27.04.2010.

Guntis: UK var nopirkt zemi, bet nezinu vai karalienes īpašumu... :) Iespējams, ka BBC bija informācija, ka karalienes zemi iznomā, jo viņa savu zemi diez vai taisās pārdot - zemes īpašums tomēr ir feodālās iekārtas palieka, kas apliecina dižciltīgo statusu. Pilna Rietumeiropa ir ar dižciltīgajiem bez zemes... Ir dzirdēts, ka Izraēlā labākās zemes var iznomāt tikai izraēlieši(ebreju tautības) ar Izraēlas pilsonību, bet pārējās zemēs - kaut vai tuksnesī pirkt un celt var visi, bet tas laikam nav mūsu variants. PS. Zemi pārdot nav nekāda māksla - lai tak ārzemnieki pērk, bet lai maksā nodokļus vai vismaz pienācīgus nodokļus, kas atbilst ES līmenim, lai ir par ko uzturēt pašvaldības. 

Kundze Rosita.  dawsonrositaloans@live.com  03:19  |  27.05.2012.

Laba diena, Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumi jebkurā world.Being licencēta un reģistrēti saskaņā ar uzņēmuma Finanšu ministrija ir Abudžas sākuma padarīt pieejamus aizdevumu klienti ir likumīgi piedāvā ātru un pieejamu procentu likmes tikai 3%. Mūsu paketes ietvert: ** Auto Loan Home Loan Hipotekārais kredīts ** Uzņēmumiem * starptautiskais aizdevums Kredīts Kredīts Personāls ** Un daudz vairāk. Lūdzu, ja jūs interesē prieku un mūsu finanšu piedāvājumu, kā Nevilcinieties sazināties ar mums, ja viņiem ir vajadzīga mūsu pakalpojumu, jo tā ir spiesta sniegt mums šādu informāciju, lai sāktu procesu apmērs jūsu aizdevumu atbilstoši. (dawsonrositaloans@live.com) Vārds: _________ Uzvārds: _________ Dzimums: _________ Ģimenes stāvoklis: _________ Kontaktpersona: _________ Pilsēta / Zip: _________ Valsts: _________ Dzimšanas datums: _________ Aizdevuma summa pēc vajadzības: _________ Kredīta termiņš: _________ Ieņēmumi mēneša / gada ienākums: _________ Personu skaits: _________ Mērķis Loan: _________ Tālrunis: _________ Fakss: _________ Kundze Rosita. 



1-20 ; 21-40 ; 41-42 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: