Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Viens no jautājumiem, kas šobrīd atrodas Saeimā skatāmo lokā, ir saistīts ar to, vai un kādas amatpersonas arī turpmāk ļaut deputātiem ievēlēt aizklātā balsojumā. Daļa Saeimā ievēlēto politisko spēku pārstāvju 15.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” sacentās lielākas atklātības solīšanā, kamēr citi pauda bažas par to, ka aizklāto balsojumu likvidēšana tikai spēcinās „balsošanas mašīnu”, un turpināja „domu gaitu” līdz priekšlikumam par atklātām Saeimas vēlēšanām.
vasjad    12:29  |  11.11.2011.

Top jaunais referendums. Bet tie, kuri parakstās tagad un vāca parakstus psr ierosināšanu par 2. valsts valodu -krievu, nevarētu saņemt pieeju valsts noslēpumam, kandidēt valsts prezidenta amatā. Ja tiem ir pieeja - to jāatņem. Zināmo iemeslu dēļ. Saeimas deputētiem, kuri parakstīsies par krievu valodu, kā 2. valsts valodu, arī jāatkāpjas - jo viņi zverēja tikai latviešu valodai. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: