Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Pēc piektdienas rītā intervijā Latvijas Radio publiskotās informācijas par priekšlikumiem 767 miljonu latu apjomā, ko Latvijas puse, iespējams, iesniegusi starptautiskajiem aizdevējiem gaidāmajai budžeta konsolidācijai par 395, 350 vai vēl mazāku summu, šī informācija sensāciju meklējumu vai kompetences trūkuma dēļ vairākos medijos interpretēta neatbilstoši pirmavotam, neprecīzi vai pat aplami. Tāpēc šajā rakstā vēlreiz izklāstīšu būtiskākos argumentus un no tiem izrietošos jautājumus un versijas.
Marta    20:35  |  08.11.2010.

Sveicināti! Nupat pārskatīju raidījumu arhīvu un 30.06.2010 Dombrovskis skaidri solīja būdžeta A,B,unC variantus. Kur tie palika? Neatradu arhīvā, bet atmiņā ir raidījums, kurā gan Dombrovskis, gan Kampars brīdināja par to, ka 2011.g. nāks ar samazinājumiem un "griešanām". Pēc būtības nekā jauna jau nav.Ideju līmenī šī griešana bija zināma jau pirms vēlēšanām. Tie, kuri klausās uzmanīgi - sen jau ir izdarījuši secinājumus un rūpējas par sevi cik spēj. Cienījamajai valdībai atliek vien novēlēt - STRĀDĀJIET!!! Cita ceļa nav, kā tikai smags darbs. Visa pamatā ir prāta spējas un veselība, bet šīs jomas jau arī "apgriež".Diemžēl. 

Janka    21:00  |  09.11.2010.

Vēl jau jāņem vērā tas, ka SVF metodika var atkal atšķirties no tās ar ko operē Dombrovskis (piemēram Budžetā netiek ieskaitīta Eiropas atbalsta nauda) un nāksies griezt par visiem 700 miljoniem... 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: