Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
10.Saeima 3.novembrī apstiprināja otro Valda Dombrovska valdību, vienlaikus paužot atbalstu arī valdības deklarācijai, lai gan tā tika publiskota tikai 1.novembra vakarā, līdz ar to sabiedrībai nebija pienācīgu iespēju vērtēt un ietekmēt deklarācijas saturu. Koalīcijas politiķi gan nedēļu iepriekš, gan Saeimas sēdē apgalvoja, ka nevalstiskais sektors deklarācijas izstrādē ir iesaistīts, bet organizētās sabiedrības pārstāvji 3.novembra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” (KNL) zīmēja citādu ainu.
Zaķumuižas iznīc    09:02  |  04.11.2010.

Ielieciet PILNU vakardienas (03.11.2010.) raidījumu. Fragments nekam neder. 

Janis  mdm03@inbox.lv  09:33  |  04.11.2010.

Vakar skatījos raidījumu un baigi ietracināja! Mums ir vesels lērums visādi saucamo NVO un /vai sociālo partneru organizāciju - manā izpratnē, vēl vesela armija ar liekēžiem, kas saņem naudu ne par ko. Visi kaut ko muld, kaut ko no valdības pieprasa tagad un tūlīt! Sviests! LDDK un LTRK vispār manuprāt bezjēdzīgi pasākumi! Kāda ir viņu pievienotā vērtība??? Kāds ir viņuieguldījums Valsts krīzes pārvarēšanā? Vai ēnu ekonomika? Krīgers - tas vispār čau! Tukšums. Pliki teksti!!! Neesmu baigais ZZS vai Vienotības fanāts, bet mani tracina tie lielie augumā braucēji, kas reāli neko derīgu nepiedāvā. Tikai pieprasa!!! Un vispār, man radās doma, ka Dombura k-gam iespējams derētu uztaisīt vienu raidījumu, kad paaicināt viso šo prasītāju pārstāvjus un ļaut tādiem kā es saprast, kāda tad ir šo daudzo organizāciju reālā, taustāmā pievienotā vērtība?! Es pieņemu un ceru, ka ir tādi daudzi, kas patreiz īsti nesaredz šiem veidojumiem lietderību!!! 

JAZVA    11:34  |  04.11.2010.

TUR VIENA JAUNA KUNDZĪTE DISKUTĒJOT PIELIETOJA VĀRDU ''ARĪDZAN'' KURU ES SAVĀ BĒRNĪBĀ UN JAUNĪBĀ DZIRDĒJU TIKAI NO VECVECĀKU PUSES, KAD TIE AR LŪGŠANĀM GRIEZĀS PIE DIEVA. CITOS GADĪJUMOS TIKA PIELIETOTA FORMA ''ARĪ''' VARBŪT KAUT-KAS ŠAJĀ 'KARALISTĒ'' IR IZMAINĪJIES, BET TIEŠI ŠĪ FORMA GRIEŽ PA AUSĪM 

KNL redakcija  knl@knl.lv  11:36  |  04.11.2010.

Pilnais raidījuma video ir ievietots. Aizkavēšanās bija tehnisku problēmu dēļ. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: