Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 03.05.2024.
 
Otrajā nedēļā pēc Saeimas vēlēšanām skaidrības par iespējamiem varas, koalīcijas un valdības modeļiem pēc formas un principiem pēc satura ir vēl mazāk nekā pirmajā, un gluži vai ik dienas izskan jaunas versijas. Tāpēc šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” darbakārtībā ir šo politisko scenāriju analizēšana no politiķu un sabiedrības interešu viedokļiem.
1-20 ; 21-21 ;
Robertson    12:20  |  20.10.2010.

Atbraucu ciemos uz Latviju ! kaa visu laiku -atkal daliishanaas un reizinaashana -gudras sheemas -kaa veidot valdiibu -tikai neviena gudrinieka pat ieskaitot gudro Domburu kursh beidzot vareetu saakt domaat par ruupnieciibu un ekonomiku. DOMBUR JAANI! KAD BEIDZOT BUUS TAS PATS KNL AR MAZAJIEM UN VIDEEJIEM UZNJEEMEEJIEM -PIE TAM SEERIJVEIDAA -PAR VINJU UZNJEMEEJU PROBLEEMAAM???? nevis shis sviests ar tiem muldjonjaam politikaanjiem kuri visu laiku laipo melojot gan par Latvijas ekonomisko staavokli gan politiskaam sheemaam . Jeb Vienkarshi vienmeer taisnais Domburs ir kaut kaadi angazheets lai visu laiku reklameetu Latvijas nu jau var teikt bankrota politiku bet nekaadi reaali pie zemes piesaistiito ekonomiku? Un nav runa atkal par Kjirsoniem,Grendeem,Plaudeem un Saukaaniem-kuri jau taa piesuukushies ar pashslavinaashanos un valsts labveeliibaam gan pasuutiijumu gan pietuvinaatibu valdoshajiem elites veidojumiem- bet reaali maziem uznjeemeejiem kuri gan katru dienu kljuust mazaak un kuri veel knapi elpo Latvijaa jo ekonomikas neesamiibas peec -iedziivotaaji pamet sho ekonomisko telpu shiem uznjeemeejiem tas ir vislabaak juutams. jeb tas tomeer nav interesanti? 



1-20 ; 21-21 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: