Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 16.04.2024.
 
Sabiedriskās domas pētnieki 29.septembra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?”, neilgi pirms gaidāmajām Saeimas vēlēšanām, centās analizēt Latvijas vēlētājus – kādas iezīmes manāmas konkrētus politiskos spēkus atbalstošajos iedzīvotājos, kas viņus motivē un nosaka viņu izvēli un kāda loma ir politiskajiem līderiem –, cita starpā arī konstatējot, ka Latvijas vēlētājs ir ļoti pretrunīgs.
Inta    15:44  |  02.10.2010.

Strodei: ta nav taisniba, ka cilveki vadas peec "atpazistibas" principa. Pat nevaru saskaitit cik reizes mani pazinas teica, ka balsojot par "siikpartijaam" vinji baidaas nomest savu "balsi" zemee, pacelt 5 procentu barjeru, un konsolideet pie varas jau esoshaas nevelamas lielpartijas. Patiesibaa, cilveeki uzticas PIRMSVELESHANU aptauju rezultaatiem kaa Bibelei, jeb ka neizbegamam liktenim. Un tad balso, kalkuleejot kuru no "iespejamajam" koalicijaam vai nu atbalstiit, vai ieriebt. Gallup Polls nosaka daudz vairaak cilveeku apzinjaa, nekaa juus gribeetu publiski atziit. TIESHI TAPEEC arii ir taadas priekshveleshanu aptaujas, un, pie tam, tas, kaa redzat, arii ietekmee vai televizija uzaicinaas uz priekshveleshanu debateem vai nee. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: