Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
Sabiedrības pārstāvji 25.augusta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” gana daudz kritizēja politisko piedāvājumu un tā trūkumus, taču neaizmirsa arī paši par savu un citu vēlētāju atbildību un pienākumiem. Dalībnieki uzsvēra gan sabiedrisko organizāciju, gan citu padomdevēju nozīmi izskaidrošanā un spiediena radīšanā politiķiem, taču vislielāko akcentu piešķīra katra individuālā cilvēka rīcībai.
avots    20:28  |  28.08.2010.

a, kur tad draudzinji? 

avots1    20:51  |  28.08.2010.

vai kaads juut, ka tas viss pie laba gala nenovediis. truukst avatara- apgaismibas. kultuurvaras analitikas. Valsts kaa kultuuras projekts. Diemzjel, uzrunati tiek: industrijas, finansisti, uznjemeji, pateretaji, utt. 2,5 miljoni barbaru summa, kaa sabiedriska struktuura nav savietojama ar Republikas ideologiju. Tikko kaa mudisies muusos, shii ipashaa identitaate Tauta, taa buus slaktinjs. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: