Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 24.04.2024.
 
Kaut arī pagājušajā nedēļā Saeimā opozīcija neieguva vairākumu attiecībā uz pieprasījumu ekonomikas ministram par „Parex bankas” aktīvu pārdošanu, pēc dažām dienām sekoja lēmumprojekts par neuzticības izteikšanu Artim Kamparam. Tikpat neskaidras kā demisijas pieprasīšanas pamatojums ir arī prognozes par balsošanas rezultātiem šo ceturtdien, tomēr šis notikums ir adekvāts atskaites punkts valsts ekonomiskās politikas vērtēšanai attiecīgā ministra kompetenču robežās. Šajā amplitūdā arī šīvakara „Kas notiek Latvijā?” – no demisijas līdz valsts ekonomiskajai politikai.
luteranis    11:42  |  09.06.2010.

Problema nav tik daudz valsts speja vai nespeja planot ekonomiku, ka uznemeju ideju trukuma un piedavajumos ka vini pelnis/maksas nodoklus vairak un radis jaunas darba vietas. Valstij kapitalistiska sabiedriba nav tadas nozimes ka kompartijai PSRS, kur pa visam neveiksmem lamaja partiju 

valdis  valdis.krastins@gmail.com  15:43  |  09.06.2010.

Nespējas, mazspējas un personīgo interešu bīdīšanas savienojums, kas šā vai tā dominējis valsts galveno tautsaimniecisko jautājumu risinājumos, vismaz pagaidām izslēdz racionālu pieeju. It īpaši tagad, drūzmējoties pie nākošās Saeimas durvīm. Ja tiek runāts tikai par Kampara kompetenci vai nekompetenci, bet netiek risināti ilgtspējīgas attīstības un arī atbildības jautājumi, tad debates izraisa minimālu interesi. Diezin vai Gordija mezglu pārcirtīs vienā raidījumā, tak atvēzēties tā kā vajadzētu. 

Arnis    17:25  |  09.06.2010.

Jāni, pajautājiet JL, vai notika vienošānās ar TP deputātu Klaužu par Kampara atbalstīšanu, piesolot neslēgt Līvānu slimnīcu? Tas viss tikai pierāda, ka Vienotības sludinātie jaunās politikas principi ir tikpat nožēlojami kā Šlesera solītās 500000 darab vietas. Tāpēc jau arī nevienas nopietnas reformas "sāpīgajās ministrijās" nav veiktas, jo partijas nevadās pēc racionāliem apsvērumiem valsts un to cilvēku labā, bet tikai savas partijas interesēs. Jo lielāks bardaks, jo vairāk iespēju tirgoties. 

Andris    20:10  |  09.06.2010.

Vai šis ir jautājums, kas masveidā interesē cilvēkus? kad raidījums, "Kas notiek Latvijā?" kļūs atkal interesants skatītājiem, kuri paliek arvien mazāk??? 

rieva    20:42  |  09.06.2010.

ja Domburs saprot kas notiek, tad butu raidijuma atklati pateikt/ vai nobalsot zvanitajiem, ka Kampara uzticibas balsojums ir trekno gadu shemotaju nespeja samierinaties ar to ka vinus atstumj no valsts naudas arvien talak un talak, jo paradas logiska tautsaimniecibas attistiba un veidosana, zel ka Saeima var izmantot L. Ozolina slimibu savtigos nolukos un teatris kas sakas 3.06 turpinas bez jegas? zel ka raidijuma neizrunas vai no Anglijas AT sanemtie apstiprinajumi par Skelem, ka kempmayer lidzipasniekiem pielauj vinu saksanu pie kriminalatbildibas? 

Andžs    21:41  |  09.06.2010.

Kamēr valdības partkrātu kungi nebeigs grūstīt krēslus labākas vcietas meklējumos pie siles, tikmēr valstī kārtības nebūs. Nesaprotu, kāpēc J.Domburs visu laiku uztur šo pilnīgi nevajadzīgo spriedzi. Esi jau pietiekoši gudrs un populārs, lai izbeigtu demonstrēt mums šos partiju interešu klubus. Laiks nopietnākam skatam nākotnē, kura rādās visai drūma. 

Viesturs  viesturs@windsurf.lv  21:45  |  09.06.2010.

Man vēmiens nāk par opozīcijas daiļdi***ju populistiskajiem un analfabētiskajiem izteikumiem. Kārtējo reizi savtīgu politisku ambīciju dēļ šie noziedzinieki ne tikai "šūpo" valdības laivu, bet visas Latvijas izaugsmes iespējas. Kad Dombrovska komanda jau ir izstrēbusi lielu daļu TP un viņu līdzskrējēju savārītās ziepes, tad pēkšņi Kraukļa kungs tautpartijiešu manierē cenšas piesavināties panākumus sev, bet pārējiem iespļaut sejā. Diez ko TP var piedāvāt tautai - kārtējo politisko cirku, kamēr partijas funkcionāri kārtējo reizi realizē savas finansiālās intereses? Ļoti ceru, ka TP vai nu pietrūks naudiņas, vai arī pirmsvēlēšanu kampaņā noies kaut kas greizi, lai viņi nepārvarētu 5% barjeru. Arī kreisajai opozīcijai vajadzētu turēt muti. Dombrovska komanda vismaz virzās uz noteiktu mērķi, nevis strīdas savā starpā. Ja iepriekšējās vēlēšanās biju pilnīgā neziņā, par ko balsot, tad tagad esmu pilnīgi pārliecināts - par Dombrovski! Viņš un viņa komanda nebrauc ar degunu mākoņos, bet raugās uz notiekošo ar skaidru prātu - kas jādara un kāpēc. Pat budžeta ieņēmumu prognozes ir gandrīz 100% precīzas - šajos grūtajos laikos ir ļoti grūti tādas lietas prognozēt. Turās! 

smējējs    22:07  |  09.06.2010.

Vajadzētu salīdzināt Kampara/ Gerharda/ Kehra / Krasta/ Štokenberga/ Makarova/ Kalvīša darbus :))))) 

AF    22:50  |  09.06.2010.

Diskusijas sadaļa par topošo Aerodium skandālu sāka smagi smirdēt. Saukāns pēc pašpasludinātās viskija lopošanas sāka pļurkstēt, ka visu vajadzēja "sakārtot pa čaļu līniju", tā laikam ir paša Saukāna pieredze, visu kārtot "pa čaļu līniju". Jaukākais seko pēc tam, izrādās, ka "čaļu līnijas" piekritēji ir arī Kampars un pats Domburs. Nu feins gadījums, jo īpaši, ja izlasa Sanitas Jembergas rakstu Ir-ā par Aerodium ekonomisko čudu! Sausais atlikums no šī "globālā mēroga" brīnuma ir 140'000 LVL gada apgrozījums, 500 LVL nomaksātā sociālā nodokļa un 5000 LVL nomaksāto nodokļu vispār!!!! Viss pārējais un super-izcilais kaut kur citur! Nu pietiek pūst PR taurēs! Durakam skaidrs, ka Ozols būvējot Latvijas Expo Šanhajas paviljonu ātri vien saprata ar ko viņam ir darīšana un sadomāja gūt savu labumu. Aerodiuma ar PR metodēm uzpumpētie jaunekļi piekrita , bet pārmeta. Un viss. Vērtīgi bija uzzināt, ka Jānis Domburs saprot "čaļu būšanas" !!!! :))) 

Fricis    23:16  |  09.06.2010.

Patiesībā mani nošokēja, tas ka par LIAA vs Aerodium dominēja viedoklis, ka vajadzēja puikiem pašiem visu sarunāt.. tipa lai sarunā cik kas paņem un viesiem viss labi - rullējam LV tālāk. Kronis visam, kad Domburs izvilka t.s. PN aktu, kur uzliktā soda nauda teju ir aptuvenii 2x lielāka nekā iezīmētie 8%, ko Ozols itkā nedabūja, bet gribēja dabūt.. vai sakritība? Tipa - samaksāsi Beitān tā vai citādi :) Ozol, ar kuru vietu tu domā? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: