Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
2.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” politiķiem bija jāatbild uz jautājumiem par nākamā gada budžetu, jo Latvijā arvien vēl esošā krīze un budžetā nepieciešamā nopietnā konsolidācija apvienojumā ar priekšvēlēšanu laiku rada gana iemeslu bažām par to, kas notiks pēc vēlēšanām. Taču pozīcijas deputāti neieviesa konkrētību savos plānos par piedāvājuma publiskošanu, savukārt opozīcijas deputāti vispār atrunājās ar informācijas trūkumu un nesolīja neko.
p.n.l.    18:30  |  03.06.2010.

KĀDĒL KATRA MINISTRIJA NEVAR SASTĀDĪT NEPIECIEŠAMO BUDŽETU, vai tas nav ārprāts ka Latvijai nav ilgtermiņa darbības programmas katrai ministrijai, kas arī reāli parādītu katras partijas atbildību par pārvald. ministrijas attīstību vai nīkuļošanu--Izskatās ka tas ir darīts apzināti lai visā vainotu nevis politiķus, kas vada nozari, BET LAI VIENĪGAIS VAINĪGAIS BŪTU Dombrovskis, Tad kur ir tā saucamā politiskā atbildība??Jāni esi mazliet atlaidis grožus, kur palika agresīvais tonis pret blēžiem un liekuļiem???Kur palika godī eksperti--jaunie politologi un žurnālisti, kas nebaidās pateikt visu ko redz un domā??kaut kā ļoti nepatīkami skatīties un klausīes vecos blēžus--kuri liekulīgi izrādās par tautas aizstāvjiem. biju labākās domās par SC, jo it kā neko sliktu un labu nav izdarījuši, bet pavērojot Urbanoviču, metās baisi iedom. kas būs ja viņi drīzumā valdīs sisā Latvijā??? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: