Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Premjers pagājušajā nedēļā pieļāva, ka 2011.gada budžets varētu būt jākonsolidē par apmēram 250 miljoniem latu, kas ir krietni mazāk nekā iepriekš prognozētie 400 līdz 500 miljoni latu. Savukārt Latvijas Banka palika pie pārliecības par lielāku samazinājumu nepieciešamību un nostāju nav mainījusi arī šobrīd – pēc pozitīvajiem 1.ceturkšņa iekšzemes kopprodukta (IKP) datiem. 12.maija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” premjera ārštata padomnieks, „SEB bankas” padomnieks ekonomikas jautājumos Andris Vilks un Latvijas Bankas prezidenta padomnieks Uldis Rutkaste mērojās ar argumentiem par nepieciešamo konsolidācijas apjomu.
pārdomas no lauk    19:00  |  13.05.2010.

man bija šoks dzirdēt bankas pārstāvja vārdus ka tiks samazinātas lielās pensijas, jo lūk aprēķinātas pēc trekno gadu indeksa??Varbūt padomājiet ko runājiet, tad jau atmaksājiet savas algas, 100% jo valsts ir izsaimniekota , bankas paņēmušas lielus aizņēm. tagad nevar izdzīvot--par ko tika maksātas un tiek lielās algas..CIK VISS VIENKĀRŠI?? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: