Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.04.2024.
 
Tautas partijas piedāvājumi un ultimāti, premjera un citu koalīcijas politiķu atbildes un alternatīvas, iespējamie valdības politiskās un ekonomiskās rīcības scenāriji no mazākumvaldības līdz jauniem vai papildus valdības deklarācijas saturam – tā ir šīvakara „Kas notiek Latvijā?” raidījuma tematika.
1-20 ; 21-29 ;
cool baby    23:12  |  17.03.2010.

ar Ikstenu ir noticis kaut kas slikts. Necienīgs. Tāds gudrs un drosmīgs vecis bija. Nu, žēl. 

umka    23:26  |  17.03.2010.

piekrītu, ka TV parāda. vienmēr interesanti skatīties tās sejas (neesmu seriāla "melu teorija" fane)un tās reakcijas. kā piemēram, Š. actiņas, kad tika minēts par TP iespējamām dažu "projektu" bīdīšanām saeimā.. kas viņam padomā? Zīlem nevis Šķēlem vajadzēja tos "punktus" nosaukt! viņam tik sakarīgi sanāk formulēt galveno un svarīgāko, īsts stratēģis. bet, atvainojiet par atklātību (uznāk tik vēlā nakts stundā) - kopš TB un pats Zīle aizstāvēja TP (neatceros vairs, vai nu saistībā ar drošību vai Loskutovu), šai savienībai mana balss zudusi. Ikstens gan visādas nesakarīgas bet atraktīvas idejas mētāja par demisiju,bet, šķiet, piedeva "asumiņu" Paldies par raidījumiem! tie kvalitatīvi (par līdzīgu izteikumu delfos gan vienreiz saņēmu nekavējošu uzknābienu, bet ceru, ka šeit drīkstu padalīties pirmajos iespaidos) un raisa interesi pavērot sejas, kad tās nerunā (starp citu, laba iespēja redzēt 2 vienlaikus!) 

Uwix  uwix@inbox.lv  23:31  |  17.03.2010.

Prieks par šodienas raidījumu - Šķēle beidzot ir izvedis savu partijas spēlīti tīros ūdeņos: 1) publisku kratīšanos vaļā no atbildības un 5 ļoti nozīmīgu ministru darba veikumiem. 2) pilnīgi nevalstisku attieksmi 3) idiota-varoņa tēlošanu attiecībā pret skābekļa griezšanu baņķieriem (hmm a kur viņa partija bija agrāk, arī Dombrovska valdībā?) 4) luņa mētāšana attiecībā uz visiem PARTIJAS parakstiem zem starptautiskām vienošanām [spec gadījums, kad SVF pieprasīja extra parakstus parlamentā] 5) klaja demogoģijas uzturēšana pat neskatoties uz tīri objektīviem cipariem - pat ja pats Šķēle nezinātu precīzus ciparus par ministrijām, tad vismaz partijas biedri garantēti zin [sastādīja un pieņēma budžetu pirms 3 mēnešiem]. Šovakar Šķēle publiski noraka savu biznesa projektu - Tautas partiju. Man no tā prieks, ceru ka viņš savā savienībā LPP/LC arī paraus līdzi... Nu man BEIDZOT rādās šance, ka ir atbrīvota vieta 40-60% parlamentā jauniem kadriem nākamajā saeimā. Kritiskā robeža ir ap ~40, lai valstij būtu kaut cerība mainīt ko politiskajā kultūrā. Tiem 50..60 kas saglabātos no iepriekšējā sasaukuma novēlu būt skolotiem un pazemīgākiem, mācoties no iepriekšējiem gadiem. Briedums sāk parādīties arī JL. [PS: pats nebalsošu neparvienu no esošajiem parlamentā, tikai jaunus kadrus] 

Dana    00:51  |  18.03.2010.

Šaubas māc par TP un A.Šķēles loģisko domāšanu,pametot valdību.Tauta nav tik stulba{atv. par izt.}, ka nesapratīs kādas intrigas vērpj un uz kuru pusi stūrē šis "oranžais kuģis". Savulaik labajos gados, tas kuģojot ievilcis savos tīklos daudz treknu lomu. neatstājot citiem neko, ar savu azartisko un varaskāro rīcību pamatīgi saduļķojis ūdeni, pamet to, atstājot iztīrīt citiem, laikam cerot, ka varēs atgriezties un atkal vilkt jaunus lomus .Diemžēl kapteinis nav pamanījis ,ka viņa būvētais un vadītais kuģītis ir nolietojies un grimstošs, bet jāsaka, ka kapteinis turās varonīgi un pametīs to "'ar godu". Visu cieņu J.Dombura kungam par interesanti vadītajiem raidījumiem. 

Leo  leonsz@inbox.lv  07:47  |  18.03.2010.

jā,piemiegtas,ļaunas ačteles,sirmi rugāji uz vaiga,brr...nu tik ļoti šķēle atgādināja vilku jēra ādā...varbūt,tik tiešām,šo personu biežāk jārāda tuvplānā,lai katram būtu redzams ļaunums kas nāk no viņa acīm un mutes.Bet,man par lielu pārsteigumu,Ikstens galīgi sapinās savās pārgudrībās,Dombrovskim,vai ziniet, demisionēt vajag.Pareizi teica tas otrs Dombrovskis,a kas tādā gadījumā par valsti domās??? 

Walthers    08:39  |  18.03.2010.

Jāni, tu esi gudrs zēns, bet arī tev vakar nepieleca, ka Šķēle ir visu perfekti sashēmojis, un jau sen, bija patiešām interesanti klausīties kā Dombrovskis ar smīnu runā ka likvidēs reģionālo u.t.t. ministriju, naivais, ne jau viņš bet gan Šķēle ar saeimas vairākumu noteiks ko un kā reorganizēt. Tagad Šķēle raustīs valdību kā viņam ienāks prātā ar populistiskiem likumu grozījumiem panāks ka valdība vai nu saņems pigu no SVF vai vēlētāju acīs paliks par SVF pakalpiņiem un tautas ienaidniekiem, Šķēles priekšlikumi par NĪ nodokļa samazināšanu vai pat likvidēšanu tiem kam ir tikai viens dzīvoklis, bet ievērojamu palielināšanu spekulantiem un bankām vien ir zelta vērti priekšvēlēšanu gadā... Un Šķēle to jau bija izdomājis sen, tikai gaidīja kamēr JL un Vienotība pilnīgi sakasīsies ar Saskaņas centru... Vārdu sakot, jautrība tikai tagad sāksies... 

Ilžuks    16:09  |  18.03.2010.

Raidījums bija uz URRĀ! Tikai paldies Dievam neviens no klātesošajiem mani kā vēlētāju vairs nepārliecinās balsot par šiem ,,tautas kalpiem,,. Šeit jau sen ir saprotams scenārijs... Mums taču vēl ir ko izzagt !!!Tas ir LDZ,LATTELECOM LMT UN GAN JAU VĒL'šis tas atrastos.Es pirmo reizi redzēju Šķeli tādu nervozu un sabaidījušos. Ir jānāk tādiem cilvēkiem ,kuri paņems beidzot priekšā tos ,kas ar saviem netīrajiem darbiem ir izaudzinājuši miljonus.Kā viens uzņēmējs reiz teica ,ka Latvijā godīgi nevar nopelnīt miljonu. Kad četrus gadus atpakaļ notika vēlēšanas ...lielākais Šķēles konkurents bija Lembergs.Rezultāts...cietums.tikai rodas jautājums kāpēc tad ZZS neaizstāvēja Lembergu??? Un tagad ar to pašu saukli nākamajā Saeimā??? Smieklīgi.Es Lemberga vietā startētu ar savu apvienību bez ZZS ,jo tagad reāli redzētu ,kuri ir tie ,kas balso par reālu personu. Es pati neesmu neviena oligarha cienītāja ...bet nu ja būtu no 3 ļaunumiem jāizvēlas???Tad labāk par saimnieku. Redzam ,ka pa šiem gadiem TP ir ievilkusi mūs purvā un nejau smeļas mutē ,bet gan jau raustamies agonijā kā zivis izmestas krastā. TP pirms aiziešanas gan vajadzēja atvainoties par saviem nekur nederīgajiem ministriem šo 4 gadu laikā. UN kamēr fiziķis vadīs finanses,medicīnu piemēram ekonomists...nu nekas nebūs. Kā man kā radošas profesijas pārstāvim nu nav nekādas saitības ar politiku,degunu tajā nebāžu,bet ir taču gudri cilvēki ,kuriem sirdsapziņa vismaz tīra. Un pārējie vienkārši jau pieraduši pie savas profesijas DEPUTĀTS.Tādiem ir jāatstāj savus krēslus ,jo pārsēdējuši jēgu ,un nekādā gadījumā aizliegt ar likumu lobēt kaut ko savas partijas vai ,,naudas maku ,,intereses. 

Surprise    18:27  |  19.03.2010.

Cik Ikstenam samaksājis Sķēle? Ko viņš tur vervelēja? Vēl varēja pateikt, ka Latvija varētu vienkārši ielekt Daugavā un miers. 3 Reizes pēc kārtas Ikstens slavēja Šķēli, šokējoši. Ceru, ka Latvijā paliks kaut vai daži nepērkami cilvēki, lai ir kas uzraksta grāmatu par to, kā zaudējām Latvijas valsti. 

Kaspars  piaks@apollo.lv  10:43  |  20.03.2010.

Kaut kā aizvien vairāk sāk nepatikt šis šovs vadītāja dēļ. Vai tad tiešām vadītājs nevar vadīt diskusiju, nevis pavisam atklāti izrādīt savas politiskās simpātijas un aizbāzt muti ikvienam, kas runā vadītājam ne pa prātam. Kādreiz sen atpakaļ Streipa raidījums arī bija interesants, līdz katrā raidījumā Streips sāka nodarboties ar politisko aģitāciju. Tagad, šķiet, Domburs iet pa to pašu "skuju taku". Dombura izgājiens pret Ikstenu pēdējā raidījumā bija kronis visam. Izskatās, ka Domburs sāk iesaistīties priekšvēlēšanu aģitācijas kampaņās, jo viņu interesē tikai vienvirziena viedokļi. Visiem "nepareizi runājošajiem" ātri vien atņem vārdu vai nepārtraukti bāžas iekšā ar saviem, dažkārt, bērnišķīgajiem komentāriem. Neesmu ne Šķēles ne SC fans, bet attiecībā uz jebkuru runātāju no šīm biedrībām, Dombura klajās antipātijas lec acīs praktiski jebkurā raidījumā. 



1-20 ; 21-29 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: