Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Tautas partijas (TP) priekšsēdētājs Andris Šķēle 27.janvāra raidījumā „Kas notiek Latvijā?” vairākkārt atzina, ka partija iepriekšējos gados ir pieļāvusi kļūdas. Taču savu līdzatbildību par notikušo viņš nesaredzēja – stāstīdams, ka starp viņu un partijas spici bija domstarpības un regulārās tikšanās reizes ir „kļūdainas ziņas”, A.Šķēle apgalvoja, ka viņa vadībā esošā situācija nebūtu bijusi iespējama, un neizmantoja iespēju atvainoties Latvijas sabiedrībai.
alatni@inbox.lv  19:46  |  28.01.2010.

Paldies Domburam par izcilo raidījumu. Tas prasījis daudz spēka, bet ir tā vērts. Noliecu galvu šī darba priekšā. Paldies par drosmi!!! 

zemnieks    19:50  |  28.01.2010.

Pilnīgi piekrītu tas bija to vērts,sen to kampēju vaidzēja nolikt pie vietas. Lāčplēša ordeni Domburam. 

Mārīte  vinspuks@inbox.lv  20:25  |  28.01.2010.

Paldies Janim Domburam par izcilo radījumu. Sen nebiju tik garšīgi smējusies. Andris Šķēle izskatījās pēc nesekmīga pirmklasnieka direktores kabinetā. Ha ! Ha ! Ha ! 

Maruža    20:28  |  28.01.2010.

Malacītis ,kāds var arī viņu nolikt pie vietas!!!! 

Anunca  merija8@inbox.lv  20:44  |  28.01.2010.

Andris Šķēle izskatījās kā 80 gadu koministiskās partijas vadonis,kurš runāja it kā daudz,bet nepateica neko. Paldies Jānim Domburam par saturīgajiem un došajiem jautājumiem,par interesanto raidījumu.Un paldies operatoriem par Šķēles tuvplāniem,tie bija tiešām izcili!!!!! 

Viszinis    22:31  |  28.01.2010.

Šis kampējs nekad nav vainīgs. Mironim vajadzētu sēdēt mākoņhauzē un nevāvuļot vienam Donbura raidijumā, zombejot lētticīgos. 

nodoklis    23:05  |  28.01.2010.

šķēlem ir jāatbild par to, ka ziedoja TP lielu naudu, ar kuras palīdzību šī partija vinnēja vēlēšanas un līdz ar to radās iespēja veidot šo politiku, kas valsti noveda krahā. toties tagad šķēle tagad norobežojas no atbildības par doto naudu, kas ļāva uzvarēt tiem, kurus sauc tagad par muļķiem. 

Kristīne    09:55  |  29.01.2010.

Andris Šķēle ir gudrs cilvēks, bet, ir viens bet, viņa darbi nesaskan ar runām. Šķēles kungs, kāpēc jūs visu laiku salīdzinat, valstis, kas ir sasniegušas daudz vairāk, to vilcienu kas ir palaists, palaidāt jūs ar visiem saviem Kalvīšiem un Slakteriem. Vajag savus sasniegumus, un savus darbus, stāstīt. Bet jūs izveidojāt likumus, lai tādus uzmetējus kā jūs neviens nevar iesēdināt cietumā. Dombura kungs, šis raidījums bij tā vērts. Bet diemžēl Šķēle tā arī neko neatbildēja. Iesaku uztaisīt raidījumu Šķēle pret Rubiku. Un lai Šķēle pasaka kāpēc viņi iesēdināja Rubiku cietumā? Tāpēc ka Rubiks negribēja pieļaut Latvijas izsaimniekošanu. 

Ilze    10:32  |  29.01.2010.

Trešdienas vakarā ieslēdzu raidījumu un drīz vien izslēdzu. Nesapratu, kādēl šim "cilvēkam'" , Šķēlem, tiek dots tik daudz goda. Vienam pašam paust savu demagoģiju. Jo, kaut slikta reklāma, tā tomēr ir reklāma. Skumji. Ceturtdienas rīta atkārtojumu ieslēdzu neviļus. Kaut kur raidījuma vidū. Brīdī, kad Šķēle ieplestām acim valdījās, centās nesekmīgi, neprecīzi, aizejot no jautājuma būtības atbildēt. Tas bija fantastiski. Raidījumu kopumā un, it īpaši beigas, es noskatījos tagad, internetā. Dombura kungs, buča Jums. Mazliet tomēr Jums neizdevās savaldīties. Šķēles kungam bija arī taisnība. Beigās viņš minēja ķīniešu gudrību par vadoņa nepareizu rīcību, kam seko aukstums. Tieši tā. Rīcība un tad sekas. Šis vadonis bijāt jūs Šķēles kungs, kura rīcībai seko šis aukstums. Šobrīd valdība strādā Jūsu rīcības radītajos apstākļos. Jūs Šķēles kungs esat atņēmis man sajūtu, ka šeit ir MANA valsts. Nevis Jūsu, Šlesera un Lemberga. Es ĻOTI ceru, ka vēlētāji neuzpirksies. 

Pilsones fane    10:58  |  29.01.2010.

Jā,jā - vienmēr jau ir kāds cits vainīgs pie cilvēka problēmām, tikai ne cilvēki paši. Bērnišķīgi ir gribēt, lai A.Š. atzīstas par grēkiem, ko sastrādājuši ir citi. Tas ir tas pats,kas gaidīt, lai Domburs atzīstas par visu citu LTV žurnālistu kļūdām, tikai tāpēc,ka vienojošais elements ir viena televizija! Domājiet tak ar galvu! 

Fakto    00:44  |  30.01.2010.

Kādas patosā izteiktas frāzes! Kāda pielūgsme! Bet tas nav slikti, ka Domburam ir savs pielūdzēju loks. Gan jau ka tāds ir katram žurnālistam, kurš ir publiski atpazīstams. Un pielūdzējiem ir tieksme idealizēt savu pielūgsmes objektu. Un tad jau vairs neeksistē realitātes izjūta. Ir tikai labas lietas un sliktas lietas, kuras ir tiešā saistībā ar elka attieksmi pret šīm lietām vai šo lietu attieksmi pret elku. Nu ko, gaidām nākamo KNL raidījumu! 

ACE    18:33  |  30.01.2010.

RAKSTOT KOMENTARUS PAR SKELI,DELFOS TIEK BLOKETS IP. 

Ģirts    22:01  |  30.01.2010.

Atklāti sakot no sakuma biju drusku sašutis ka šim tāds gods izrādīts un atvēlēts viss raidījuma raidlaiks.Bet cepuri nost Janim!!Malacis!Šķēlem jau sen vajadzēja mums paskaidrot savus darbus un nedarbus.Darbi kā izrādījās ir gaužām maz bet par nedarbiem tāpat neko nespēja lagā pateikt.Principā šķēle tikai skaisti parunāja.Bla,bla,bla..Kā vienmēr.Un tas ir arī viss ko viņš laikam mak. Ceru ka pēc šī raidījuma nevienam vairs nau palikuša ilūzijas ka šķēle būs kāds strādātājs valsts un sabiedrības labā. 

haralds  haralds@ml.lv  18:48  |  31.01.2010.

attiecas "UZ", nevis "par"! 

latvietis    19:53  |  31.01.2010.

noskatījos raidījumu, pasmējos, jau kārtējo reizi. jā, "kas notiek latvijā?" priekš manis ir kļuvis par melnā humora raidījumu. Bet ja godīgi tad mani pārņem šausmas - šķiet ka šīs sitematizētās shēmas kas tiek sauktas par likumiem salabot var tikai sagraujot valsti pilnībā - tā lai nepaliek pāri nekā ko nozagt, noshēmot utt. Uz to arī principā viss iet. Un vienīgais jautājums, ko es kā normāls latvietis (ne nenormāls patriots) sev uzdodu ir: "Vai ir vērts valsts dēļ mirt bada nāvē?" 

Jānis    01:24  |  01.02.2010.

Ļoti interesanta Šķēles ķermeņa valoda... īpaši pēc jautājuma ~3:11 Kad viņu diez sēdinās - ja ne cietumā, tad uz mieta? 

Ilze    18:18  |  01.02.2010.

Vienkārši izcili un ekselenti .Pat noskatījos atkārtojumu.Šim cilvēkam atkāpties nav kur...aiz viņa tikai bezdibenis ...vai nu uzbrukumā vai aiz borta(par'Šķēli) super ģeniāli.un tā varbūt sāks kaut kas iet uz priekšu ???Labā nozīmē protams.. Lai Jānim veicas arī turpmāk un galvenais neļaut sēsties sev uz galvas visiem ,kuri grib būt gudrāki nekā īsti ir. 

Rusis    13:01  |  02.02.2010.

Dombura kungs tikai nedaudz kļūdījās beigās. Tie bija 83.48% nevis 90. Šķēlem acis lielas, bez maz vai - "Kādi vēl 90%??? Neredziet - 83"!!! :D 

TV    16:58  |  02.02.2010.

Šķēle ir gudrs cilvēks. To nu gan nevar noliegt. Žēl, ka šī gudrība tiek izmantota savas valsts, Latvijas izkampšanā. Un tieši šī iemesla dēļ Šķēle ir jātur gaismas gadu attālumā no valsts pārvaldes un vadīšans. Šķēle nekad nav bijis valsts vīrs un nekad tāds nevar būt. Valstsvīrs savu valsti nekad neapzog!!!!!!!!!!!!!!! 

rix106    00:00  |  18.02.2010.

Andris ar gadiem kļuvis aizvien naivāks un naivāks. Es gribu redzēt tos cilvēkus, kam ceļas roka balsot par Andri. Galu galā taču cilvēki nav pilnīgi dumji un neizglītoti, kā to Andrigribētu redzēt. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: