Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
Vakar „Kas notiek Latvijā?” izskanējušās Andra Šķēles atbildes uz jautājumiem par Tautas partijas politiku un atbildību, alternatīviem piedāvājumiem Valda Dombrovska valdībai, paša biogrāfiju un biznesu – tas šodien un turpmāk ir materiāls vērtēšanai medijiem un arī tiem oponentiem, ar kuriem Šķēle vakar atteicās debatēt TV tiešraidē. Tāpēc retoriku par šo atbilžu saturu neattīstīšu. Taču ir piebilstamas trīs lietas, gan attiecībā uz šībrīža problēmām, gan Latvijas valsts visjaunāko laiku vēsturi kopumā, kurās tieši Šķēles atgriešanās TP vadībā un pieteikums uz premjera amatu varētu radīt plašāku atskaites punktu. Un, diemžēl, varētu arī neradīt.
Didzis    16:21  |  28.01.2010.

lielais raksts par vakardienas raidījumu no TVNET jau pazudis:) 

Daina    16:37  |  28.01.2010.

nav gan pazudis... 

Andris    20:19  |  28.01.2010.

Cienījamais Dombura kungs! Paldies par to ko darat. Uzskatu, ka biežāk jāuzdod jautājumus tieši par šo te atbildību par savām darbībām. Tādā veidā tas ļaus saprast viņu vispārējo redzējumu par to. Ja jebkurš mirstīgais šodien darbā pieļauj kļūdu - zaudē darbu. Piemēram, stūrmanis jūrā, ņemot pelējumu kļūdās par dažiem grādiem, kuģis uzskrien uz sēkļa, būs tiesa, darba zaudēšana vai pat cietums. Mūsu godājamajiem kā ūdens no pīles. 

pensionārs    20:53  |  28.01.2010.

J.Dombura k-gs,kur Jūs iemācījāties tik netaktisku rīcību,apvainot Cilvēkus,pārtraukt runātāju ar savām replikām,kas momentā ienāk "gudrajā" galvā,ģimenē,skolā,sabiedrībā vai Latvijas TV?!!!Kur paliek,ka A.šķēle vienīgais Ministru Prezidents Latvijā iztaisīja bezdeficīta budžetu,ka Godmanis atļāva priHvatizēt Latviju un A.Šķēle oficiāli varēja privatizēt uzņēmumus,Godmanim atļāva 2. reizi iedzīt Valsti strupceļa,apmaksāt izkrāpto Kargina privātbanku uz Latvijas Valsts rēķina,kad īpašumi bija pārdoti?! Tautas Frontniek,nāc pie prāta un nemāni Tautu,ar ko viena tante teica,bet konkrētiem faktiem.Zini,kas nav notiesāts,tas nav zaglis!Ja Jums ir pretenzija,griezieties Prokurarūrā... 

Meitenes    22:41  |  28.01.2010.

Cien. žurnālist, paldies, ka "smagi strādājiet darot darbu, kuru vērts darīt." Lai veicas. 

janis    23:41  |  28.01.2010.

Piekrītu, ka ar mazpārliecinošām uzvarām vēlēšanās var nepietikt. Bet, DOmbura kungs - kāda ir Jūsu pozitīvā programma? Ko darīt? 

FF    00:12  |  29.01.2010.

Kā ko darīt? Rakņāties dziļāk :) 

Liene    01:45  |  29.01.2010.

Noskatījos 27.01.2010. raidījumu - nav ko teikt. Skatoties raidījumu, visu laiku nācās domāt par tiem cilvēkiem, kuri šobrīd ir bez darba, par tiem, kuri darbojas savos mazajos uzņēmumos un kuri ir vienkārši GODĪGI UN SIRDSSKAIDRI. Nesaprotu, ko šāds cilvēks kā šķēle spēj dot Latvijai un godīgajiem un gaišajiem Latvijas cilvēkiem? iemācīt shēmot? zagt? melot? Paldies, J.D. un veiksmi turpmāk! 

dzindzin    04:05  |  29.01.2010.

Kā jau minēju komentārā pie tvnet raksta, pārāk daudz slēgtā tipa jautājumi. Plus, pārāk redzama bija Jūsu nepatika pret intervējamo. Vismaz man tā likās... nevis kā 1 komentētājam, kas saka, ka šī pārraide varētu būt smalks veids, kā spodrināt Šķēles mundieri... 

ACE    18:36  |  30.01.2010.

RAKSTOT KOMENTARUS PAR SKELI ,DELFOS TIEK BLOKETS IP. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: