Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Tautas partijas (TP) vieta koalīcijā pēdējā laikā ir arvien saasinājusies – īpaši pēc iebildēm Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora nomaiņai un pēc negatīva balsojuma par Saeimas pilnvarojumu valdībai saistībā ar starptautisko aizņēmumu. Tāpēc 27.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?”, kur piedalījās TP priekšsēdētājs Andris Šķēle, viņam nācās skaidrot gan TP deputātu balsojumu, gan paša pieteikumu uz premjera krēslu, gan partijas gatavību pamest koalīciju un piedāvāt ēnu kabinetu.
vdz    12:32  |  28.01.2010.

"Ja sabiedrība lūgs..." Nelūgs! Pietiek Latvijai nelaimes, kuras šis kungs sastrādājis! Arī tagad, pielietojot demagoģiju un melus,kopā ar pakalpiņiem turpina kaitēt valstij un sabiedrībai! Viss tikai tāpēc, lai tiktu pie varas, lai apmierinātu savu neremdināmo alkkatību! Neticu nevienam viņa vārdam!!! 

... Šķēle    12:40  |  28.01.2010.

"Jums nevajag skandālus, bet vajag mani!" Mēs jau to redzam :D 

Ronis  mexx7@inbox.lv  13:01  |  28.01.2010.

Domburu par Latvijas lepnumu!!! Ticu kad būs ticis ar 1 no latvijas lielākajiem zagļiem galā. Bez valdības Šķēles kgam. draud bankrots. 

VVV  VVV  13:19  |  28.01.2010.

Ir tikai viens jautājums: Vai mums Latvijā nav jaunu, gudru un stipru cilvēku, kas var Latviju sakārtot? Šos miljonus, nabaga cilvēciņš - godīgais Šķēles kungs visu strādājot- puķītes audzējot, un "strādājot" tā sapelnījis. Būtu Dombura raidījuma vismaz tik pateicis, kas tuvāk stāvēja visām lietām un zināja kur ko privatizēt, pārpirkt, tad nu arī tā ir. Acīs skatīdamies taisnojas. Bet, Dombur, Jums Šķēle bija stiprs pretinieks. Bija ko pasvīst abiem! Bet kas no tā mainīsies? 

liva    13:28  |  28.01.2010.

Dombur, Jūs esat malacis!!!!! Tā tik turpināt!!! 

sīcis    13:33  |  28.01.2010.

jā, viņš kārtis nespēlē un zirgu derībās nepiedalās... :) Viņš tās organizē citiem... Pēc loģikas cilvēkam, kurš tik ilgus gadus bijis valsts vadībā vajadzētu saprast, ka viņam uzdotie jautājumi neattiecas uz to, ko nesaprātīgi pilsoņi vienā vai otrā laikā izdarīja vai neizdarīja, bet gan uz to,kāda bija situācija, kas to pieļāva, kādi likumdošanas robi to sekmēja, ko vajadzēja darīt, lai no tā izvairītos. Tikai tad varētu saprast, ka viņš izdarīto un neizdarīto ir izvērtējis, sapratis kļūdas un izdarījis secinājumus. Protams, ka viņa valdīšanas gados dažiem bija labi- un arī tas prasītos pēc izvērtējuma, kas bija tie, kam bija labi, un kāpēc :), jo citos portālos daži kauc uz mēnesi, cik liela alga bijusi Šķēles valdīšanā. Un es domāju, ka tie nav ne ārsti, ne skolotāji, ne pastnieki... :)) Un vēl- es kārtējo reizi pārliecinājos, ka Domburs IR labs žurnālists, jo žurnālista uzdevums ir dabūt no intervējamā ārā to, ko grib publikai parādīt. Tieši līdzekļu izvēle ir tā profesionalitāte, kuras it kā trūkumu viņam pārmet. Es par to domāju kādu brīdi: ar citiem līdzekļiem viņš šito kadru nebūtu atmaskojis. Viņš pats spēlēja lomu, kas viņam ļāva atļauties to, ko vajadzēja, lai sasniegtu mērķi. Nekaunīgs, uzbrūkošs- bet vai jūs gaidījāt, ka viņš parādīs tās bailes Šķēles acīs, dzejā ar viņu runājot? Es gribēju uzmundrināt, ka ir vērts darīt savu darbu, kaut arī kāds rej, daudzi citi to novērtē. Un arī tas skaitās. 

dzintars    13:59  |  28.01.2010.

zaglis grib atkal tikt pie varas.... 

stulbums    14:12  |  28.01.2010.

Tauta ir kļuvusi nenormāli asinskāra un ja rītdien būtu jāvēl Valsts prezidents Domburs, tad viņš stabili tiktu ievēlēts:(. Televizora zombēšanas spējas nevajag nenovērtēt, bet drīzāk stingri piedomāt pie tā ko, kas un kāpēc mums stāsta. 

persona    14:15  |  28.01.2010.

Dombura kungs :) Jūs esat zvērs! :) Vairāk tādus cilvēkus kā Jūs! :) Paldies Jums. 

Reālists    18:18  |  28.01.2010.

Kāpēc Domburs aizsēdējies TV krēslā? Vai nav neviena cita žurnālista ar augstāku zināšanu un ētikas līmeni,kas varētu vadīt šada veida raidījumus? Janka, ja esi tik gudrs, kāpēc neesi deputāts,premjers vai prezidents? 

Jaunjelgavietis    22:58  |  27.06.2010.

Skele ne dzer, ne nodarbojas ar hazardspelem, bet melo 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: