Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Saeimas pilnvarojumu parakstīt jaunos vienošanās dokumentus ar starptautiskajiem aizdevējiem valdība nu ir dabūjusi. Taču ar to darbs nebeidzas, jo turpmāk nāksies reāli izstrādāt un īstenot virkni pasākumu, ko gatavojamies apņemties. 20.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” daļa politiķu pauda bažas par lielo neskaidrību, kas šobrīd ir par dažādu vienošanās punktu patieso saturu, taču premjers Valdis Dombrovskis („Jaunais laiks”) nesaskatīja neko nepareizu tajā, ka aizdevējiem grasāmies solīt vispārīgas frāzes – pat tad, ja arī pašiem to detalizācija nav skaidra.
Es    01:49  |  22.01.2010.

Nevar īsti saprast, vai tas ir domāts kā Rozenfeldes raksts-ziņa vai raksts-viedoklis. Bet tendenciozitāte manāma. Vēl kas. Tomēr Domburam reizēm dikti var manīt, ka pietrūkst tās augstākās izglītības. Salīdzinot korekto un inteliģento Dombrovski ar pašpuiku Domburu - nu tā ir spēle vienos vārtos... Un ne jau Dombrovskis paliek zaudētājos. 

krista    22:24  |  23.01.2010.

Dombrovskis patiešām ir apbrīnojams. Šoreiz vispārzināmas lietas nesaprata arī raidījuma vadītājs. 

inta    15:57  |  25.01.2010.

Velos piebilst par atkritumu biznesa jautajumu, ka ir simtprocentigi skaidrs, ka atkritumu biznesa sakara Skele bus gatavs uz visu iespejamo un neiespejamo un turpinas nirgaties tautai acis skatoties! Italija atkritumu bizness ir MAFIJAS rokas un tas ir viens no ienesigakajiem biznesiem par kura atnemsanu mafija pat nogalina cilvekus un tapec visiem bail iejaukties un ko mainit, ir jau bijusi gadijumi un kad paris gadus atpakal Italijas dienvidos bija atkritumu skandals, tas viss bija mafijas roku darbs un netika pielauts, ka atkritumu bizness nonaktu kadas godigas firmas rokas! Ludzu informejiet atkal un atkal par so vajpratu, kas notiek Latvija, kad bagatnieki dara visu, lai jebkada veida so biznesu sagrabtu sev! Tas ir arprats, kas notiek Latvija!!! Ja tas nonaks vienas firmas rokas, tas bus drausmigakais vajprats un atkritumu cenas bus augstas un servisa limens nebut ne, jo, ja nav konkurence, nav ari servisa!!! Ta jau Latvija novesta drausmiga stavokli un ja pielaus ari si aktritumu biznesa nodosanu vienam bagatniekam, tad valsts un tas poliki skaidri paradis, ka tai nerup ne tauta, ne tas labklajiba!! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: