Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Atšķirīgas jomas pārstāvošie dalībnieki 20.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” vērtēja, kādas sekas varētu būt nākamajā dienā gaidāmajiem Saeimas balsojumiem saistībā ar valdības pilnvarošanu turpināt starptautiskā aizņēmuma programmu. Daļa negatīvo seku tika iezīmēta scenārijam, ja Saeima valdību galu galā ne par ko nepilnvaro – šis risks jau ir noņemts, jo 21.janvārī Saeima pilnvarojumu tomēr deva. Taču eksperti negatīvu seku risku saskatīja arī lēmumu pieņemšanas procesā, kas Latvijas politikā ir un arī turpmāk paliek aktuāls temats.
vasjad    13:09  |  12.02.2010.

Latvijai nedod iespēju iestāties euro zona. Bet Greķijai - kura nelikumīgi ieveda eiro - nekas. Pat palīdzēt grib. Vajag sodīt šis valsts un ES personas, kuri sagrozīja faktus un piespriest Grieķiju pusgada laikā likvidēt deficitu. Un vēl sodīt šo valsts ar lielo naudas sodu! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: