Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 27.04.2024.
 
Visu cieņu Valsts prezidenta amata kandidātiem, valsts valodai un dažām citām pēdējās dienās medijos intensīvi apspriestām tēmām, taču kaislības ap tām pēc laika norims, bet paliks problēma, kuras dēļ valsts dažādās jomās arī ir un paliek slima - ēnu ekonomika. No tās risināšanas tieši atkarīga gan rudenī gaidāmā nākamgada valsts budžeta konsolidācija, gan finansējums dažādām nu jau ilgi atliktām vajadzībām. „Kas notiek Latvijā?” šīsnedēļas debatēs izskanējušais dod plašu pamatu atgriezties pie pamatjautājuma – ciktāl ēnu ekonomikas apkarošana Latvijā vispār ir kļuvusi par prioritāti?
vasjad    15:21  |  14.05.2012.

Ēnu ekonomika un dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana ir agas, kuras depiki sev nozīmējuši. Par neko. Un izbijušo prezidentu ļoti dārga apkalpošana. Daudz slikto lietu pastrādāja, ka baidas bez apsardzes staigāt? Vai mazas bija algas iepriekšejās? Vai no valsts izkrāp naudu? Kā no ta cilvēka, kuram apsolot miljonu, atņēma 2 tūkstošus? LV ir interesanta. Gatavi atdot visu - ne par ko. Igauņiem - salu pēdējo, augstsprieguma savienojumu ar ziemeļvalstīm, KF - Abrenes zemes. Pat par okupāciju maksā valsts LV, nevis PSRS mantiniece. Tagad KES Lietuvā iesaistīsies Latvija. Bet vajag tikai pec ta tur list, kad tiks parakstīts robežlīgums ar Lietuvu. Un kad būs parakstīts līgums par sašķidrgāzes termināla būvniecību Latvijā. Vai vajag visas likumdošanas pilnvaras atdot leišiem un igušiem. Viņi un par mums parūpēsies. Bet musu 100 galvas - tikai par sevi prot. Lai un sēž kaut kur Latgales laukos ar grābekli. Jo pat uz Sibiriju tos neņems tagad - nav vajadzīgi pat tur. Un to nevajag dot - ar muti prot skaisti runāt - lai tik pat labi un sienu grābj ar to. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: