Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 06.05.2024.
 
Cēloņi, pretrunīgās versijas un atbildības par spēļu zāles „Fenikss” aplaupīšanu un tai sekojošo apšaudi Jēkabpilī, kā arī notiekošās un turpmāk iespējamās konsekvences vai izmaiņas policijā šī notikuma dēļ – tā ir tematika šīvakara debatēm „Kas notiek Latvijā?”.
1-20 ; 21-40 ; 41-60 ; 61-68 ;
Latviec  an40@inbox.lv  23:31  |  02.02.2011.

Un vēl jocīgi- pakāstuves priekšnieks pārteicās, Jēkabpils vietā pasakot Rēzekne. Laikam bija ļoti ļoti satraucies. A kāpēc.......? 

anakonda    23:35  |  02.02.2011.

Ув. г-н Янис Домбурс! Ваша передача уже давно стала мне напоминать Вадима Шефнера с его пятью "не". НЕ интересно, НЕ актуально, НЕ .... (промолчу) то ли формат уже приелся, то ли в консерватории что-то не слава богу. но вместо искрящейся радости, как было когда-то при выходе в эфир Вашей передачи, сплошная тина и туман. ну неужели нет в стране важней забот, чем гос.язык какого-то отдельного депутата?! /фамилию не помню/ да, полиция крышует. но разве это проблема полиции?! власть методично уничтожает страну, государство. народонаселение безмолвствует. а ВЫ?! Вы плывете по течению... или оно Вас тащит за собой? 

Zoja Monroza    23:35  |  02.02.2011.

Kādreiz neticēju Domburam- pārāk autoritatīva, brutāla un reizēm arī vulgāra šķita šī persona.Bet pienāca laiks, kad domas mainīju un pēc duēļa ar šķēli nācās secināt, ka Domburs spēj būt spožs analītiķis.Diemžēl, jau labu laiku notiek mīklainas lietas un tik košās metamorfozes Dombura sejā un dvēselē arvien nesaprotamākas šķiet.Nupat skatoties uz Domburu nācās secināt- viens neparasti ieļaunots tips ar plēsīga zvēra skatienu, ačteles nemitīgi bolot, kā upuri meklējot un ļaunumu šķiļot. Pretī mierīgā, godīgā un apgarotā Lindas Mūrnieces seja, viņas skaidrā un noteiktā valoda.Te labi bija redzams, kas ir kas un, kas tīrs un kas netīrs.Un jautājums par vilkačiem paliek atklāts, jo vilkaču šeit bija daudz, bet tie noteikti nebija Velšs un Mūrniece.Paliek jautājums par demisiju, bet, ņemot vērāto dziļo degradācijas pakāpi, kādā pašlaik atrodas Jāņa Dombura dvēsele, šis jautājums pirmām kārtām ir aktuāls viņam pašam.Protams, varētu šķist neglābjami aplami, ka TAUTA ar savu balsojumu noņēma atbildību no slepkavām un uzvēla to pavisam nevainīgam, bet šoreiz balsojumam neticu, jo neticu, ka zudis tautas veselais saprāts par to, kas ir slepkavība un noziegums.Neticu nevainīgi izlieto asiņu dēļ - aiz cieņas pret tām. 

DD    23:56  |  02.02.2011.

Vienu var teikt noteikti- kad Sūna pametīs šo pasauli(lai Dievs dod, ka tas drīz notiek), daudzi atvieglojumā nopūtīsies.Šī monstram līdzīgā būtne aiz sevis atstās tikai tukšas krāsmatas- tas bija skaidri redzams.Sejā neviena cilvēcīga vaibsta. 

Jānis  jzande@ apollo.lv  00:02  |  03.02.2011.

Neesmu lasījis ,komentārus-lai neiespaidotu savu sakāmo,izlasīšu pēc rakstīšanas par raidījumā dzirdēto. Man liekas,ka ministre kopā ar saziesto jauno pol. šefu negrib saprast, kas ir nodokļu maksātāju nauda,un ko nodokļu naksātāji grib par šo naudu no policijas un citām represīvajām struktūrām, kaut pol. šefu (ŗaidījumā)nevar īpaši vāinot,viņam jāskatās mammas mutē(ko viņš ar darīja cītīgi). Dombura kungs,viņi daudzreiz piesauc:"Eiropas valstīs,Vairākumā eiropas valstu,Nevienā eiropas valstī...".Vai nebūtu laiks,padarot raidījumu krāsaināku-plašāku,mēģināt(nezinot raidījuma dal.)pieaicināt kādus kompetentus pārstāvjus no tik daudz piesauktās eiropas.Ja šajā raidījumā būtu viens policists no Zviedrijas vai Dānijas ,vai Igaunijas,kas zin, vai viens otrs dažbrīd neiekostu mēlē un negvelstu ieslidināto:"bet ziniet ,naudas mums ir tik cik ir un....... lai izdodas! cieņā Jānis Zande. 

aba    00:02  |  03.02.2011.

Muižnieces kundzes vēlme uzlabot policijas darbu ir apsveicama, bet vai viņa to spēs? Viņas replika, ka dokumentos nepareizi salikti komati ar domu, ka tas nav nekas sevišķs, norāda uz viņas nekompetenci. Izteicienos "Nošaut, nedrīkst apžēlot!" un "Nošaut nedrīkst, apžēlot!" izpaužas tieši komatu lietošanas lielā nozīme. Ja ministre paraksta dokumentus nepievēršot uzmanību komatiem, tad saprotams kāpēc policijā bardaks, jo katrs šo dokumentu var tulkot kā ienāk prātā, kā arī ministre, strādājot ar likumiem, tos tulko pēc sava prāta. Raidījuma gaitā ievēroju, ka ministre ir ļoti paštaisna, jo pret tiem arodbiedrību vadītājiem, kas uzdrošinājās minēt kādus piemērus, kas raksturoja visiem zināmas problēmas, izturējās uzbrūkoši, nevis ieklausījās. 

Jānis  Zojai Morozovai  00:16  |  03.02.2011.

Patīkami,ka var lasīt ,kaut ko jauku un tajā pašā brīdī,kaut ko jauki uzrakstītu!!! 

Jānis  Zojai Monrosai  00:20  |  03.02.2011.

Atvaino ,ka divreiz kļūdījos uzvārdā,gribēju... 

Zoja Monroza  Jānim ...  00:44  |  03.02.2011.

Piedodu (to uzvārdu jau A.Tolstojs izgudroja, ne es), bet vairāk gan nepiedalos -nav laika.Tomēr pieļauju, ka reizēm pienāk laiks spēlei "aklās vistiņas", bet vērotājs no malas var to nepamanīt. 

Pēteris  peteriskrievs@inbox.lv  09:19  |  03.02.2011.

Vai kāds man var paskaidrot, kas ir tas īpašais Mūrnieces piesauktais sociālais nodrošinājums un reformas ar vienoto nosaukumu "untātālāk un tātālāk"? 

Nu,kā    12:07  |  03.02.2011.

Vakar noskatījos vakardienas raidījumu un nesapratu, tad sanāk, ka šoferi drīkst braukt 8 stundas, bet policisti strādā 12 stundas, tad iet uz citu darbu, tad atkal atpakaļ? Kāds brīnums, ka darba laikā grib pasnaust? Algas arī - piemaksas utt. Cik tad īstenībā ir? Arodbiedrība saka vienu, ministre otru, es nesaprotu. 

Jā    12:31  |  03.02.2011.

Ja bardaks policijā, tad, kāda var būt runa? Ja L. Mūrniece neiviesa kārtību agrāk, tagad ir par vēlu. Ir jādod vieta kādam karjeristam, kurš domās ne tikai par karjeru, bet arī par kārtību, disciplīnu, protams, arī soc. garantijām. Un reidi jārīko arī policistiem, līdzi ņemot trubiņas. Kāpēc medniekus pārbauda??? Esmu dzirdējis, ka pastāv lielas problēmas ar alkoholu...Un vislielākais bardaks esot Rīgā. Tad, nebrauciet uz laukiem, bet sāciet ar Rīgu. 

pacifisc    13:17  |  03.02.2011.

Pirmo reizi raidījuma gaitā izdevies atbildēt uz jautajumu "Kas notiek Latvijā?" attiecīgajā raidījuma tematā. Šajā gadījumā - policijā. Ministres 2 izteikumi viena raidījuma gaitā: a) policistu arodbiedrības vadītājs ir melis; b) policistu arodbiedrības vadītājs ir spēcīgs vīrietis, kas izmantojis iespēju aiziet pensijā 50 gadu vecumā, nevis turpināt strādāt. Neatceroties, ko tikko teikusi, un nespējot noslēpt to, ko zina, bet nevēlas pateikt, aiz ierastajiem politiķim raksturīgajiem formālu frāžu, oponentu noniecināšanas, sevis un savējo slavēšanas, turpmāka darba un uzlabojumu solīšanas un tamlīdzīga vārdiskā "ūdens" plūdiem, ministre neapzināti mums parādīja cik "sistēmiska" un "izsvērta" ir visa viņas kā ministres un policijas kā struktūras vērtības un būtība. No ministres teiktā secinu sekojošo: 1) Policijā var strādāt melis, ja viņš ir ar darba pieredzi un spēcīgs vīrietis; 2) Godīgums nav policistam nepieciešama īpašība vai viņa piemērotības policista darbam kritērijs; 3) Politiķu apstiprinātās normas, ka policists drīkst iet pensijā no 50 gadu vecuma, pamatojums ir "lai būtu kaut kādas sociālo garantiju lietas, ko publiski uzskaitīt", bet bez jebkāda loģiska, izpētīta, izrēķināta pamatojuma (kāpēc 50, nevis 48 vai 53 gadi??); 4) Policistiem piešķirto tiesību aiziet pensijā 50 gadu vecumā izmantošana uzskatāma par savtīgu vai vismaz publiski nosodāmu rīcību, ja to izmantojis no skata spēcīgs vīrietis, neņemot vērā iespējamus psiholoģiskos, ārēji neredzamus veselības vai citus apsvērumus. 

Nu, kā    13:48  |  03.02.2011.

Jā. L. Mūrnieces uzvedība bija izaicinoša, viņas sejas mīmika izteica visu, ar savu neverbālo komunikāciju paužot: Jūs te variet runāt, cik gribiet, es palikšu utt. Vienlaikus runājot par soc/garantijām ar putām uz lūpām aizstāvējās: tādas ir. bet pēc tam tik nievājoši izteicās par to, ka 50 gados aizgājis pensijā... Tātad, tāds ir viņas vērtējums, spriedums par savas sistēmas darbiniekiem. Cik esmu dzirdējusi, kad notika sijāšana, nebija izvēles, piemie krita tie, kas var iet prom, bez kādām iespējām palikt. Uzskatu, ka šis vārds: " melo" - ja tas tā īstenībā nav, varētu būt pietiekams iegansts[ieraksts pie tam TV] administratīvās tiesas uzsākšanai. Apnikušas tās vārdu spēles, mētā kā bumbiņas aizvainojumus. 

Elvīra Ziemture    15:23  |  03.02.2011.

Nupat jau notiek atkal kārtējā plānveida iekšlietu ministres nomelnošana un tas ir jau simptomātiski un pierasti- tas ļaunais spēks, ko vakar TV redzējām jau neko citu darīt pat nespēj.To, ka mūsu vidū ir vilkači,2. februāra pārraidē varēja uzskatāmi redzēt- saskaitīju vismaz trīs, par ceturto(aiz kadra)tik lielas pārliecības nebija.Žēl, ka arī Dombura kungs, citkārt pozitīvi domājošs žurnalists,ir sācis pūst tieši šo vilkaču taurē.Novēlu Lindai Mūrniecei un Artim Velšam īpašu spēku un palīdzību no Dieva, šādu zvēru ietekmes sfērā esot. 

žadze    15:42  |  03.02.2011.

Tad Jūs, cienītā, neesat lietas kursā,kas notiek policijā.Piekrītu,ka nav jānomelno ministre,bet viņas laikā nav notikušas īpašas izmaiņas uz labo pusi,nav.Ko vēl gaidīt?Un tas, ka nav informācijas par to, kas notiek "apakšā", tas nu vispār:-( Godīgi sakot,man par viņu iespaids mainījās uz slikto pusi. 

A.A.    16:25  |  03.02.2011.

Dombur, kādreiz patika Tavi raidījumi. Vairāk neskatīšos, jo neredzu objektīvu pieeju. Nav jau ideāli ministri, ideāli policisti, ideāli arodbiedrību pārstāvji. Tomēr pārāk aiziet vienos vārtos. Liekas arī šis raidījums strādā kāda spēka labā. Latvijas labā gan diez vai!!! šeit taču pēc definīcijas nekas nevar notikt pozitīvi. 

I.B.    16:47  |  03.02.2011.

Zivis pūst no galvas. 

Elvīra Ziemture  žadze  17:02  |  03.02.2011.

Kamēr cilvēku prātos un sirdīs būs ieperinājies GRĒKS, kādas gan pārmaiņas jūs gaidāt? Vai nepietiek, ka pie teikšanas ir cilvēki ar godīgām sejām (un es ceru, sirdīm), nevis tie briesmīgie zvēri, kuru drausmīgi ļauno un sagandēto seju dēļ vakar nevarēju aizmigt? 

Andris    18:55  |  03.02.2011.

Mūrniece neciena ne vēlētājus ne tautas domas,atkāpies un neturies pie naudas koka 



1-20 ; 21-40 ; 41-60 ; 61-68 ;
Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: