Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 24.04.2024.
 
Vairākas zīmīgas epizodes no „Kas notiek Latvijā?” debatēm pirms un pēc Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā (ES) – Nora Ikstena un Mārtiņš Brauns, Juris Paiders, Ivars Strautiņš un Baiba Rubesa, Vaira Vīķe-Freiberga un Gundars Margēvičs, Māra Zālīte un Juris Rubenis. Tagad, kad atkal un atkal atgriežamies pie valsts kursa meklējumiem un problēmu novēršanas līdzekļu variantiem, ir vērts atsaukt atmiņā vairākus tābrīža argumentus, mērķus un idejas. Varbūt jaunais būs labi aizmirsts vecais?
Alfreds  salfreds@inbox.lv  10:28  |  25.02.2011.

Pirmajā brīvvalsts laikā katrā ciemā vai ciematiņā cēla skolu vai atrada telpu skoliņai.Arī pie visas savas nabadzības.Arī padomju sistēma nevienu skolu neslēdza.Sīs paaudzes auga macijās,spēlējās un pavadija jaukas bernības dienas.Šodien visas ciemata skoliņas slēdz,berniem jau pusnaktī jāceļas lai tiktu uz skolu desmitiem kilometru tālu.Arī mājās tiek tikai tumsāun tad arī vel nezini vai autobus būs.Mūsu alkatīgie naudas monstri sadarbībā ar Eiropas idiotiem iestāsta ka tas esot labi,ka ta notiek visā pasaulē.Tas esot pareizi ka berni pierod pie ta ka viņiem vienalga būs jaatstāj Latvija.Lai dzīvo šī valdība,bernu nīdēja. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: