Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
Kurš ko grib un kam ko vajag starpvalstu attiecībās, kas jāsecina pēc Valda Zatlera un plašās viņa delegācijas vizītes, kas turpmāk sekos vai nesekos, kādas ir cerības un kādi ir riski – tie ir pamatjautājumi šīvakara debatēm „Kas notiek Latvijā?”
Olīvija  olivija.8@gmail.com  18:17  |  22.12.2010.

tomēr versijas par Krievijas impēriskuma riskiem dažādās formās arvien uztur šaubas. __________________________________________________________________________ Manuprāt lielu pozitīvisma devu prezidenta vizītes norisei deva traģiskie nemieri Maskavā, kur sporta līdzjutēju organizētais pasākums draudēja pārvērsties masu slaktiņā " po nacionaļnomu principu". Gan Medvedevam, gan Putinam šobrīd nacionālais jautājums ir īpaši sāpīgs tāpēc tas netika pacelts un/vai tika apspriests patīkamā tonalitātē. Jāsaka mūsu brāļi no Kaukāza kaut kādā veidā mums atkal palīdzēja. tā es domāju. 

Biruta  birutaspringe@inbox.lv  22:26  |  22.12.2010.

Dīvaini ir tas, šādās diskusijās netiek pieaicināti Latvijas Nacionālās frontes pārstāvji - uzstājās vien tie paši jau populārie "vēži". Skaidri zināms, ka valdošā politiskā elite Latvijā baidās no Aivara Gardas un viņa domubiedriem kā žīds no cūkas, bet vai tad J. Dombura kungs, kurš tiek uzskatīts par normālu žurnālistu, arī sirgst ar šo antinacionālisma sindromu? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: