Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Vairums iesaistīto personu un vērtētāju 24.novembra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” atzina, ka konflikts Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) ir eskalējies tiktāl, ka biroja priekšnieks un abi viņa vietnieki kopā strādāt vairs nevarēs. Atšķirīgas gan bija versijas par to, kurš pie sastrādāšanās problēmām ir vainīgs un kā konfliktsituāciju risināt.
diemžēl  ...  13:27  |  25.11.2010.

Visiem ir bail, tajā skaitā Dombrovskim. Jo visi zin, kas aiz tā stāv... 

Optiskais Tēmekl  melnis48@delfi.lv  14:14  |  25.11.2010.

Dombrovskim bail pat savas domas un uzskatus teikt. Lai sakārtotu korupcijas apkarošanu, jāizmēž būtu visi 3 -- no Vilnīša līdz Vilkam, Strīķi ieskaitot. Pietrūkst nesen citā TV pārraidē krimināllietu advokātu kolēģijas virsaiša Saulveža Vārpiņa minēto faktu: par Stŗiķes organizētajām manipulācijām izmeklēšanā, tiesnešu krāpšanu, sankcijas saņemot vienām darbībām, bet izpildot procesuāli daudz smagākas. Īstais laiks būtu arī tādus faktus pārbaudīt, jo Vārpiņš nav ierindas šmuguļadvokāts kaut formāli, -- ja tādas profesionālās kopas jurists informē sabiedrību, tad ir vērts pārbaudīt, nevis kluasīties politieinteresētā Dombrovska demagoģijā par ieskatīšanos sevī, -- tur jāskatās visos trijos un rūpīgi, bez aizspriedumiem un vienpusējām simpātijām vai vienpartijisku izdevīgumu. 

emigrante  inesestar@inbox.lv  19:39  |  25.11.2010.

Intersanti būtu uzzināt to (tos) personožus, kas konkrēti bīdīja šo KRETĪNU KNAB priekšnieka amatā. Un paklausīties, kā viņi tagad komentē. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: