Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Trīs virsrakstā minētās priekšvēlēšanu dilemmas, kuras vienā vai citā vārdu virknējumā bieži izskan, vēlreiz liekamas vienkopus un vērtējamas arī pēc vakarvakara „Kas notiek Latvijā?” ar septiņu reitingos mazāk populāro un Saeimā nepārstāvēto partiju un apvienību pārstāvju piedalīšanos. Raibas un šaubīgas ir šīs alternatīvas pret televīziju debašu seriālos startējošo politisko spēku sešinieku, tomēr nevar arī teikt, ka alternatīvu galīgi un nemaz nav.
A.Zīlīte  hugo1507@inbox.lv  16:27  |  16.09.2010.

Dombura kungs! Tavi raidījumiir saistoši gan tematikas, gan dalībnieku, kā arī spraiguma dēļ. Tomēr jāaizrāda,ka nedrīkst tiešajā ekrānā atklāti ironizēt par tevis paša uzaicinātiem debašu dalībniekiem. Tev kā žurnālistam un raidījuma vadītājam nav tiesību demonstrēt savu personīgo attieksmi. Tu nedrīksti pārtraukt runātāju, kuram pats esi devis vārdu, bet jāļauj tam jzteikt savu viedokli, lai cik arī neveikli tas viņam izdodas. Vērojot Tavu uzvedību raidījuma laikā reizēm šķiet, ka tāir dažam labam politiskam spēkam veltīta slēptā reklāma. 

Kaspars Omuls (P    18:06  |  16.09.2010.

A.Zīlītei - protams, ka raidījuma vadītājam ir jāmoderē raidījums. Tam tak nav gumijas ētera laiks. Man raidījums patika. Paldies veidotājiem, un dalībniekiem. Skatoties to, domāju par to, ka jaunām partijām ir jāpārvar diezgan daudz grūtību. Vienlaikus ir jādomā gan par kompetenču iegūšanu, gan par ielaušanos informācijas telpā, gan par darba spējīgas komandas izveidošanu. Neesmu šādu informāciju vācis, bet esmu pārliecināts, ka visas partijas izjūt grūtības, mēģinot vienlaikus darīt šīs lietas. Un, tāpēc man bija prieks redzēt šo diskusiju, jo mana iekšējā sajūta bija - ka tā ir diskusija, nevis ūdens liešana, ko parasti var dzirdēt no "veco" partiju politiķiem. Varbūt tajā trūka tā dziļuma, ko gribētos redzēt, bet arī laiks bija ierobežots. Man arī ienāca prātā doma, ka varbūt mazās partijas varētu vienoties par kopēju diskusiju telpu - teiksim, internetā. Diez vai vairāk par vienu no mazajām partijām tiks Saeimā, bet tā, kas tiks, var labākās no šīm idejām mēģināt bīdīt tālāk. Bet galvenais, ka tas varētu būt gan labs kvalitātes tests partiju programmām, gan idejas varētu tikt attīstītas. Tā varētu arī būt vieta, kur pilsoņi varētu atrast sev tīkamāko no jaunajām partijām 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: