Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Politiskā, uzticības vai morālā krīze – šīs aizvadīto gadu diagnozes, kas ir bijušas gan pirms, gan līdzās ekonomiskajai krīzei, bija motīvs, kāpēc „Kas notiek Latvijā?” (KNL) rudens sezonas pirmais raidījums priekšvēlēšanu laikā bija veltīts tādai partiju priekšvēlēšanu piedāvājumu apspriešanai, kurā sociālekonomiski patērējošas kategorijas nebūtu dominējošas iepretim vērtībām un principiem. Pretrunīga vai neskaidra piedāvājuma un arī sabiedrības pieprasījuma spektrs tika iezīmēts, atklāts paliek jautājums, ciktāl no kandidātiem vēl varēs saņemt skaidras atbildes.
Andris    15:28  |  19.08.2010.

Izlasīju Atbildības īso programmu. Atšķirībā no raidījuma viesiem, man tur gandrīz viss ir saprotams. Gan piedāvājums, gan redzējums, gan risināšanas varianti. Man ir priekšlikums tiem lielajiem kritizētājiem uzrakstīt paraugprogrammu, teiksim konservatīvajiem, sociāldemokrātiem un tad mēs paskatīsimies, kā viņi to izdarītu. Pretējā gadījumā kritizētāji kritizē un paši pinās savos spriedelējumos, vai arī tik gudri izsakās, ka tautai no tā nekas nav saprotams. Nākošo reizi cītīgāk palasiet programmas un salīdziniet atšķirīgo. Jo partija no partijas atšķiras un nevienu neizlaižot. Un bez augstprātības, iedomības, nomelnošanas, jo aiz katras programmas arī stāv cilvēki- tie paši mūsu Latvijas cilvēki un katrs ir cieņā, kaut arī viņus varbūt neievēlēs. 

Andrim    16:22  |  19.08.2010.

Andri, vot kā reizi palasījos tos "Atbildīgos"...;-) savāksim dajebcik naudas budžetā, lai nav jāaizņemas un jāceļ nodokļus, radīsim labvēlīgo vidi biznesā (?), lai neiet pelēkajā... palielināsim minimālās pensijas līdz 180, mazināsim nodokļus ģimenēm ar bērniem... un ieviesīsim nezin cik lielu progresīvo virs 1000 Ls... nu ļooooti skaidri risinājumi...;-) ar kuriem neviens neuztaisīs nekādu valsts budžetu...;-) kārtējais bla-bla-bla, ko var rakstīt reizi četros gados... 

neticīgā    19:49  |  19.08.2010.

attiecībā par Pujata piedāvājumu skolās mācīt reliģijas mācību, gribas ieteikt vienu priekšlikumu Pujatam, varbūt vispirms lai baznīca prasa uzticamību un negrēkošanu no saviem kristīgajiem politiķiem- piem. Šlesara, kurš nav pārspējams melos un grēkošanā un baušļu pārkāpšanā..Tad varbūt ticēšu ka reliģiski cilvēki ir godīgāki nekā neticīgie... nevis pielūdz tētiņu, izsūdz grēkus, un atkal grēko.. 

Daniels  vitalisvita@inbox.lv  10:58  |  21.08.2010.

Uzskatu, ka bez vienotas izpratnes par tādu pamatjēdzienu kā nācija - nekāds detalizētāks disputs par nācijas morāli, garīgām vērtībām vai demokrātisku pārstāvniecību valstī - nevar būt rezultatīvs. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: