Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Pirms gaidāmā Saeimas balsojuma par ģenerālprokurora Jāņa Maizīša apstiprināšanu šai amatā uz vēl vienu termiņu 14.aprīļa publisko debašu „Kas notiek Latvijā?” studijā uzstādījumus turpmākajam darbam atklāja gan J.Maizītis, gan Saeimas lielāko frakciju pārstāvji. J.Maizīša pamatuzstādījums bija turpināt iesākto, savukārt politiķi atzina, ka arvien ir palikuši jautājumi un gribētos no kandidāta sagaidīt vīziju par darāmo.
Andrejs  zalazeme@tvnet.lv  10:16  |  15.04.2010.

tā arī pa visu raidīju pat jautājums netika uzdots KO maziītis ir tādu paveicis lai palikt amatā. Tai pat laikā cik daudz jau ir dzirdēts par situāciju tiesā kad cietušais pret naudīgo un prokurora izcili labais darbs 

Andris    11:30  |  15.04.2010.

No sirds izsaku pateicību par vakardienas raidījuma tēmu un norisi! Esmu pārliecināts, ka tas noteikti atņēma Maizītim dažas balsis - un tas bija izšķiroši. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: