Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Saeimā ceturtdien gaidāmais balsojums par Jāņa Maizīša apstiprināšanu ģenerālprokurora amatā uz trešo termiņu, prokuratūras vadītāja personiskā loma likumības uzraugu un apsūdzētāju darbā, un prokuratūras funkcionēšana tiesu varas sistēmā – šis ir tēmu ietvars šīsnedēļas debatēm „Kas notiek Latvijā?”.
pensionārs    12:02  |  14.04.2010.

Ja mēs gribam, lai arī turpmāk visi valsts izsaimniekotāji var gulēt mierīgi savās villās, tad Maizītim ir jāpaliek savā krēslā! 

Aldis    17:39  |  14.04.2010.

Slepenība, nekontrolētā vara un bezatbildība, kāda prokuroriem un ģenerālprokuroram noteikta likumā ir korupciju provocējošs faktors. Tāpēc likumā būtu nosakāma obligāta rotācija ik pēc pieciem gadiem, lai koruptīvajām saitēm neļautu nostiprināties. 

Daina    18:38  |  14.04.2010.

Manā skatījumā viņš ir liela apaļa O savā vietā.Tik daudzas nelikumības un finansiāli noziegumi notikuši gadu gadiem,bet nekas nenotiek-tik turpinās valsts izlaupīšana.Cik valsts kontrole nav uzrādījusi visādās iestādēs finansiālos pārkāpumus-kaut viens ir saņēmis reālu sodu?(nav jau obligāti apcietinājums,bet kaut gadiem,bet lai atmaksā izsaimniekoto.Cik nerunā par Dienvidu tiltu,vai kas mainas?Piekrītu,ka ne ilgāk par pieciem gadiem var ieņemt šo amatu... 

Lietussargs    19:22  |  14.04.2010.

Tas ir ārkārtīgi skumji, ja pastāv uzskats un tā varbūt pat ir taisnība, ka likumība ģenerālprokuratūrā ir atkarīga tikai no viena cilvēka. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: