Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 26.04.2024.
 
„Meierovica biedrības par progresīvām pārmaiņām” un kustības „Par labu Latviju!” pārstāvji 31.marta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” stāstīja par savu organizāciju mērķiem un personīgo motivāciju aktīvi rīkoties, tomēr neviena puse pienācīgi nepamatoja savu gatavību sadarboties ar partneriem, kas ir atbildīgi par esošo, negatīvi novērtēto situāciju, ne arī izmantoja paškritiku.
Egita    00:56  |  02.04.2010.

Kirsons skaidri ekrānā pasaka, ka politiķi ir oficiāli jākontrolē un tas paliek nepamanīts? Piekrītu Elertei šajā: šādas domas ir vitāli kaitējošas. Es tad iestājos par virtuālo politiku vai iknedēļas referendumiem. Esmu sašutusi par šādu tuvredzību un pārākuma sajūtu. 

vasjad    21:34  |  09.04.2010.

Tās ir jaunās darba vietas. Bet šajā bezdarba jūrā var izradīties stabilitātes saliņa kaut nedažiem uz dažiem gadiem... 

JcwYzXGvVEGvqfuR  CSNmILFMuYIcpC  23:15  |  01.09.2012.

Great post, Rob. There should be more diulogae about how the metaphysical exists only in the absence of the physical, and vice-versa. This is simply the summary of a universal fact: that it's magic inherently means that it's a terrible precipitation deflector. Extrapolating, it seems natural that faith and reality cannot co-exist. :-) 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: