Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
31.marta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” jauno organizāciju iniciatori, kuru turpmākā nākotne varētu būt saistīta ar piedalīšanos rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, pauda kardināli pretējus viedokļus par biznesa un politikas vēlamajām attiecībām. Ja „Meierovica biedrības par progresīvām pārmaiņām” valdes priekšsēdētāja Sarmīte Ēlerte abu saplūšanu vērtēja kā ļoti bīstamu tendenci un izteica versiju par uzņēmēju vēlmi sadalīt vēl palikušo valsts „lieso maizi”, tad kustības „Par labu Latviju!” iniciators Gunārs Ķirsons atklāja plānus ar līgumu politiķus kontrolēt.
ods    12:12  |  01.04.2010.

Uzņēmējiem , lai ietu politikā , jāpamācās politekonomija. Ja rets no viņiem , bija lasījis iepriekšējo partiju pirmsvēlēšanu programmas, ko tad viņi liks mums priekšā. Kauns bija klausīties tik zemus politiskos redzējumus, izņemot abas kundzes. Politika nav bizness!!!!!!!!! Un tur nerada peļņu, bet VISAS tautas labklājību. Šiem kungiem bija ļoti šaurs redzējums, un ja nonāktu tādi pie varas, būtu vēl lielākās ziepēs. 

bite    13:42  |  01.04.2010.

visģeniālāko fragmentu ielikāt, Ķirsons deva Ēlertei iespēju spīdēt. Nu kā tā vecā Ēlerte var nepatikt??? Es vienkārši esmu sajūsmā. 

corsika    15:20  |  01.04.2010.

Pēc šo, jāsaka, dīvaino kungu pieteikumiem, vienīgie vērtīgie cilvēki ir binesmeņi. Pārējie lai pastāv pie ratiem, kamēr viņi sadalīs valsti! Izklausījās šausmīgi. Domburs vadīja spīdoši, neļaujiet kungiem savās muļķībās pārāk izvērsties. 

Jānis    19:35  |  01.04.2010.

Vēlēšanas parādīs par ko ir tauta.Domāju ne par Ķirsonu,ne Elerti.Dievs no tiem atpestī! 

bambams  bambams@inbox.lv  21:34  |  01.04.2010.

Ēlertes kundzei pašai ļoti patīk jautāt cilvēkiem- kā Tu to vai šito sasniegsi, bet ko tad viņa pati ir pateikusi- Apturēšu valsts izzagšanu, uzņemēji bez mazvai ir zagļi utt. A kā tad Jūs to vēlaties panākt cienījamā ēlertes kundze, ar kādiem līdzekļiem, kāda ir jūsu ekonomiskā platforma, jo šitā vāvuļošana par Ētikas normām politikā jau ir piegriezusies, Brīdī, kad partijas rod daudz maz redzamu konsenseu un nemētājās ar nepierādāmām apsūdzībām valsts izzagšanā, tad politiskais process kļūst daudz konstruktīvāks, jo politika nav tikai melns un balts, tas drīzāk ir kaut kas pelēks. Man Ēlertes kundzes zināšanas par politisko procesu liekas visnotaļ apšaubāmas, tāpēc es labprāt viņai pašai uzdotu pāris konkrētus jautājumus kādā no Vienotības tikšanās ar vēlētājiem. Viņas ilggadējā spekulēšana ar sabiedrības viedokli slēpjoties aiz lielākā laikraksta Latvijā tagad visnotaļ uzskatāmi sāk izpausties, kad viņa pati atklāj savu politisko nostāju. Es Vienotības potenciālajā sarakstā redzu daudz pozitīvi vērtējamu cilvēku, kuriem ir spējas, bet ne jau lielākajos šī saraksta populistos Kristovskī un Ēlertē. 

Jaunjelgavietis    23:13  |  27.06.2010.

Politiķiem ir jābūt godīgiem starpniekiem starp uzņēmējiem un noņēmējiem. Ja tas tā nau, tad viena vai otra grupa cieš 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: