Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Saistībā ar pēdējo divu nedēļu notikumiem Latvijas politikā un sabiedrībā, „Kas notiek Latvijā?” diskusijas dalībnieki piedāvāja savus scenārijus un risinājumus.
Georg  georg@gmail.com  15:02  |  11.06.2011.

Dombura kungs! Papetiet Pukisa nonemsanu, atstadinasanu, tas ir jauns siles pasakums, jo cietumiem ir tik daudz zemes - Ipasi Riga, Jekabpili. Vadosie plesas, lai to visu dabutu. Tamdel tagad izdoma visadas blenas lai vinu nonemtu! Loti labas atsauksmes un lidzjutiga par Pukiti no darbiniekiem. 

vasjad    10:22  |  23.09.2011.

Latvijā notika vislielākais brīnums tā pēdējo gadu vēsturē! Patiesība uzvarēja beigu beigās! Saskaņas Centrs atzina, ka LV nav fašistu un LV nav fašisms!!! Jo atzīstot, ka nav Latvijā okupantu, automātiski atzina un šo lietu! Tas t.p., ka okupanti Latvijā bija fašistiska Vācija un PSRS. Bet ja okupantu nav, tad nav ne fašistu (fašisms ir aizliegts valstī, ko līdz šim saskanieši nezināja, slikti protot valsts valodā saprast), ne komunistu (kas arī ir aizliegts, ko arī varbūt nezināja SC, tā paša iemesla dēļ). Tagad, ja SC atzīst, ka nav okupantu, ceru , viņš cīnīsies pret okupācijas simboliku! Jo k.p. neokupētā zemē to atļaut, jo īpaši ja okupantu šeit nav! Ko SC apstiprināja, publiski atzīstot. Un pavisam drīz nebūs šeit sarkano karogu, zvaigzņu un citu okupācijas režīma ordeņu un medaļu!!! Ušakovs ar Urbanoviču būs pirmie, kas cīnīsies pret sarkano simbolismu un PSRS ideoloģijas atliekām. Un izdemolēs sarkanos pieminekļus! Īpaši Rīgā! Urā vēl reiz! Urā!!! Un tad saskanieši pierādīs, ka viņu sauklis par okupantu nav ir ne tikai viņu vārdu un ideoloģijas, bet arī viņu darbu vērts! Un patiešām apstiprinās savu centrisko noskaņu vēstures jautājumos, ka pret visiem okupācijas režīmiem Latvijā tiem ir vienādi nosodoša attieksme! 

dYFtqKawo  OvzFWoyPeQtXM  16:44  |  09.02.2012.

Italy is your corntuy then! We are surrounded by figs here, we even planted a tree that we dug up again and gave away...How did your stomach feel after eating all those figs byw? 

vasjad    10:41  |  10.02.2012.

Tos kapasvētkus jau paņēma sev Putins. Tur oligarhi maksās par prihvatizāciju vienreizējo nodokli! Kārtējo! Ne pedējo!!! Bet Latvija oligarhu nav. Sīkbagātnieki ar pardesmit miljoniem. Un t.p. tos pat sodīt kauns - un t.p.Lemerga bagātību paaugstināšanai, viņu tiesā ne tikai tā, lai viņš ne tikai nasēdētu, bet arī tā, lai tam kompensācijas maksāt. Drīz visas lietas pret viņu izbeigs, jo Prokuratūra saprot, ka vai nevar pret baleliņu tiesāties sliktas valsts tiesu sitēmas dēļ un Lielākajā pasaulē korumpētībā - (pat mazās Jurmalas vidējie banditiki ir stiprāki par Maskavas oligarhiem, to TV, superkonkursiem - bet Krievijas māfija ir ļoti stipra!!!), vai lilās korupcijas t.s.? 

mcDytPPGgPusFSkC  dNFLeCcBfKndWCf  15:16  |  10.02.2012.

2c6QiD bwhpeolbpwwr 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: