Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Saistībā ar oligarhu faktoru Latvijas politikā un sabiedrībā šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” kā viens no virzieniem izvērsās jautājumi par to, kā definējams oligarhs un kādas ir problēmas, pret ko jācīnās šajā sakarībā, neadekvāti nesajaucot politiskos, tiesiskos un morālos aspektus.
Kristine  kinobe@inbox.lv  15:38  |  09.06.2011.

Beidzot! Paldies par mana sapņu raidījuma īstenošanu! Sen gribēju redzēt šo cilvēku viedokļus vienā studijā. Manuprāt, oligarhu izvadīšanā katrs klauvē pie sava godaprāta, ko sen sludina dāžādu ētisko, morālo vai vēl kaut kādu tradīciju patiesības. Būtībā es saredzu, ka runa ir par sidrsapziņu un varēšanu iet grūtāko ceļu šīs "vienas dienas kultūras" laikmetā. Jo pāri visam arī šo politiku un tiesiskumu sākotnēji definē tie paši cilvēki, kam ir šīs morālās vērtības. Domāju, ka tie ir diezgan pakārtoti šai bāzei. Ļoti priecē, ka jūs aizskārāt arī šo tēmu, interesanti un daudzsološi būtu tālākie procesi. 

auCVIGPPFxepv  IzDYwAxYnnkJxwJBFO  13:11  |  21.06.2012.

C is for cuteness, and Catness, and well, that hat is so darn adblaore, so never mind. Cats are beautiful but baby hats, well, they are adblaore. That photo could go on a card!See, it's mid August already. We all survived that record heat. 

XXmsixGoVnQ  lWRTmYqNBpbPQNQpaX  22:55  |  21.06.2012.

m4zoFR yzemdglddtuv 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: