Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 16.04.2024.
 
Abi Valsts prezidenta amata kandidāti 25.maija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” sabiedrībai skaidroja, kas ir viņu personiskais motīvs kandidēt un kas ir galvenais nākamās prezidentūras mērķis. Abu kandidātu mērķi bija saistīti ar ekonomiskajām kategorijām, proti, iedzīvotāju labklājību un investīcijām, taču Andris Bērziņš pauda viedokli, ka turpmākos četrus gadus svarīgākais jautājums būs tautsaimniecības attīstība, bet Valdis Zatlers apgalvoja, ka tas, ka Valsts prezidents var vadīt Latvijas tautsaimniecību, ir „ilūzija”.
Arī...Andris  andris.birze@inbox  15:00  |  31.05.2011.

Bērziņa kungs taču nevar pabeigt gandrīz nevienu teikumu,nesācis jau nākošo. Ļoti grūti to putraino runāšanu klausīties.Kur tads prezidents derīgs kas nevar skaidri noformulēt savu domu? ARĪ par procesiem un situāciju Latvijā viņa galvā ir juceklis. Viņam trūkst informācijas un arī, acīm redzot,spēju to ātri iegūt.Ja viņu ievēlēs,mums dadzrez būs kauns kā kādreiz ar Slaktera "negation specially".Tas būs ārprāts! Bet Zatleram ir pareiza doma.(par "ilūziju") 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: