Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
289 miljoni no 976 miljoniem latu, ko Latvijas valsts ieguldījusi bankās, - šādus iespējamos sagaidāmos zaudējumus šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?” negribīgi, bet atzina gan finanšu ministrs, gan finanšu un ekonomikas resora vadošie ierēdņi. Taču nevar teikt, ka ir gana atbildēts par to, cik daudz ticis un tiks darīts, lai pēc iespējas mazinātu šos zaudējumus, un kur ir robeža, aiz kuras vaina par zaudējumiem jāmeklē nevis bezpersoniskajā krīzē, bet pavisam konkrētu personāžu (bez)darbībā.
VwhXxwqDbYGIbFzK  TticbyZfMiakQfhcpYk  15:04  |  02.09.2012.

to Miervaldim saka:Par sarkanajiem sliktāki var būt TIKAI SaRkaNi tiauteši!VL + TB/LNNK iekļūs Saeimā,bet tikai mēbeļu izskatā,jo arī kā tagad pie vajadzības tirgos savas balsis.Mieriņ,ko tad nu tādu mēs ar tevi varam paveikt ,lai iznīdētu Latvijas Astoņkāji,kurš ir spēcīgāks par itāļu,JO tiek balstīts un pirkts,stutēts no VDK laikiem?Pārskati pa vienam visas augšas - visi komuņjakas ar partijas biļeti pagultē.Paskaties uz to maitas putnu Urbanoviču kā šis sācis uzvesties?!DRAUD AR BIŠKEKU !!!!Ēķis mauj līdzi par revolucionāru situāciju drīzumā,ko paši zogot digit.TV panākuši.Ēķis vēl mauj pēc CENZŪRAS internetā,kā Putins Krievijā.Tagad Latvijā ir trakāka cenzūra kā 90-jos,jo visi plašsaziņas līdz.ir NOPIRKTI.UN nauda nesmird!Pēc Ēķa ,Ulmaņa un Co domām tagad visu noteiks apzagušies farcovsčiki,kuri sevi dēvē par uzņēmējiem /bet ko uzņem?/,kuri pa 20 gadiem izrādoties rietumos,izputējuši,JO NEKO ĪSTI NERAŽO,bet KUPI-PRODAI piekopj.ZOG uz nebēdu ,nemaksajot nodokļus.DALKia Sončika laikā tā arī nodokļos nokrāpa miljonus utt.Ēķis,Šķēle utt.dara to pašu .Digitalā TV kriminālprocess rit,tauta nevar nopirkt dārgos dekoderus un NEREDZ TV,bet Ēķis rīko kārtejo šovu latvija,mēs tevi dzirdam! KUR lielāku nekaunību!Sabiedriskā TV ar Gailīti un Koku,nerunājot par Kļockinu!,pārdevušies (AŠ)2 un slavē tos par piem., Live Riga reklāmu un tamdēļ tūristu pieplūdumu,BET rietumos par tādu reklāmu neviens nav dzirdējis ,ar visu to,ka JAU iztērēti 2miljoni un Lesčinskis prasa vēl 4miljonus!Visa reklāma pie semočku grauzējiem Krievijā.Mūsu uzņēmēji ir tādā civilizācijas līmenī,ka pieprot uzvesties un diskutēt tikai ar krievijas fufaikniekiem un Pugačienēm.Mums jāliek pretim ēķiem un Co 1.jūlijs ar 5-o pantu no NATO.Traģiskākais ir tas,ka nav par ko balsot!Bet JĀBALSO!Lai SC ,PLL netiek pie teikšanas.DOMĀSIM! 

yojhAPpBOMgZ  qejubWDfNNMwPZyak  23:37  |  02.09.2012.

1Isn8p nasmvvwjplcc 

lsdVseLTvhmcGhkV  aOsbqRsYjedYl  00:03  |  05.09.2012.

pEgxPz wroercezmkff 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: