Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 28.03.2024.
 
Viena no aktivitātēm, ko Valsts ieņēmumu dienests (VID) pagājušajā gadā uzsāka cīņai pret ēnu ekonomiku, bija vienošanās ar dažādu nozaru asociācijām. Lai gan sadarbības rezultāti pagaidām ir visai pieticīgi, VID ģenerāldirektore Nelija Jezdakova sadarbību 11.maija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” raksturoja kā ļoti pozitīvu. Taču organizāciju pārstāvju teiktais liek šaubīties, vai VID šīs sadarbības rezultātā var cerēt uz būtiskām jaunām ziņām par aplokšņu algu maksātājiem.
vasjad    12:05  |  11.11.2011.

VID pats saņem lieko naudu. Kad atmaksā nodokļus par mācībām vai arstēšanām, tad saņēmējs parakstas, ka pārskaitījuma maksu par šo operāciju ņem no viņam atgrieztas daļas. Tas nav daudz un likuma robežās. Bet no visiem klientiem sanāk nemaz? Citādi tā nedarītu? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: