Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 28.03.2024.
 
„Kas notiek Latvijā?” (KNL) rīcībā no drošiem avotiem ir nonācis nesenās starptautisko aizdevēju misijas rezultātā tapušo dokumentu saturs, kur konkretizētas naudas summas, ko valstij draud neatgūt pēc ieguldījumiem komercbankās. Taču atbildīgie resori vēl arvien vairās sniegt skaidras atbildes par summām un to pamatojumu.
vasjad    22:59  |  24.05.2011.

K.p. nedod Izraēla Ivaram medaļu "Par 2 pilsonu glābšanu"? Un šeit k.p. mekle tikai kaut kādus "fašistus"? Vai 1 miljrd eiro ir maz? Vairāk grib? Pārāk gudra tauta... 100% Izraela nebūs tā valsts, kura pirks savu tautiešu izputinātu banku. 

vasjad    21:43  |  09.10.2011.

Tas ir nieks. Vajadzēja valsts LKA* organizēt. Un tad lai to glābtu, ņemtu aizdevumu 300 milardi eiro! Vo kur nauda! Visiem valstsvīriem pietiktu!!! *Latvijas kosmiskā aģentūra - lidojumiem uz Piena Celu.... 

vasjad    21:59  |  24.11.2011.

Tagad pievienojas Krā(p)jbanka... Bet par Krājbanku ir tikai jautājumi: 1. Cik naudas un kas izņēma no laika, kad kļuva zināms, ka to darbību apturēs? Jo šķiet, speciāli palēnināja un vilcināja šis lietas pieņemšanu, lai ļautu saviem cilvēkiem un sev izņemt naudu no Krājbankas. Kā tas tika darīts BB, Parex(u)? Lai pieradītu, ka tā tas nav, vajag izmeklēt Krājbankas operācijas pēdējās to pilnvērtīgas eksistēšanas dienās. Un būs redzami tie cilvēki, kuri negaidīti izņēmuši pārāk daudz un uzreiz bez redzamā iemesla. Un to saistības ar valstsvīriem. Vai ka es kļūdījos šoreiz. 2. Kāpēc pasludina meklēšana tikai bankas akcionārus, bet nepieprasa apcietināt to īpašumus, akcijas, uzņēmumus ES teritorijā uz Snoras bankas parādu rēķina? LietR un LR ir ES valstis. Un to kopīgo paziņojumu ņems ES vērā labāk, nekā kaut kāda „utaina miljardier”a ar nezināmiem naudas rāšanas avotiem un no pelēkas valsts zonas? Vai baidās LR, Lit.R? Tad lai ES to izdarīs!!! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: