Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 16.04.2024.
 
Valda Zatlera lekcija Latvijas Universitātē – ko tajā sagaidījām un ko nesagaidījām, kas atzinīgi un kas kritiski vērtējams? Kas ir atskaites punkti valsts nākotnes plāniem un valsts pirmās personas amata kandidāta piedāvājumam? Ko un kā vērtēt tiešajiem un pastarpinātajiem vēlētājiem – politiķiem un sabiedrībai? Tie ir galvenie jautājumi šīsnedēļas debatēm „Kas notiek Latvijā?”.
Elmo Blogger's  elmolux@gmail.com  21:33  |  27.04.2011.

Tas vienkārši ir super, Zatlers " Japanāk ka Latvijā ir vairāk dzimušo neka aizbraukušo un mirušo" Respektīvi salika mirušos ar aizbraukušajiem vienā maisā. Zatlera kungam ir bijis mērķis veicināt Politiķu sarunu ar tautu. Tas esot padarīts, jēzus marija kur var šitā liet. 

anakonda    22:21  |  27.04.2011.

Янис, удивительное рядом - уже давно ни одна Ваша передача НЕ интересна, НЕ актуальна, НЕ отвечает теущему моменту и т.п. Могу назвать Вас "человеком с пятью не" /если Вы читали В.Шефнера/. Непонятно, почему - журналист по-прежнему талантлив, а вот результат - удручает. Уже довольно давно каждую среду с благоговением включаю Вашу передачу, но с сожалением переключаюсь на что-нибудь более удобоваримое. Я ни на что не претендую, просто подумайте об этом. С уважением, я. 

aaa    16:21  |  28.04.2011.

Jā, var piekrist anakondai. Pirmkārt, tēmas neinteresantas, otrkārt, izpildījums kļuvis garlaicīgs - agrāk raidījums bija dinamisks, Domburs ar sabalansētu humoru (ironiju) un asumu neļāva politiķiem un citiem muldētājiem izlocīties. Tagad viņa soliņu ir ieņēmis Lato Lapsa - kopumā ļoti veiksmīgi tieši izpildījuma ziņā, ja neskaida brīžiem šķērmo saturu. Bet Domburs ļauj politiķiem liet bez apstājas un pats kļuvis nepatīkami nepieklājīgs. Jā, starp citu, diskusijas ir neinteresantas tad, ja ir pārāk daudz politiķu. Ja ir pāris politiķi, pāris speciālisti, pāris ierēdņi un kāds tautas pārstāvis, un daudzmaz sabalansētas pozīcijas (nevis visi pret vienu, bet proporcionāli līdzīgi), tad ir vēl ok. Bet, ja ir 5 - 6 politiķi, tad ir vāks.... 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: