Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Nozīmīgākas vai mazāk nozīmīgas nesaskaņas starp abiem koalīcijas partneriem līdz šim ir raisījuši dažādi jautājumi, tostarp arī tiesībsarga izvēle. Nedēļas sākumā „Vienotība” pat izplatīja aicinājumu Zaļo un Zemnieku savienībai (ZZS) ievērot koalīcijas līguma „burtu un garu” un neriskēt ar valdības stabilitāti, atbalstot opozīcijas partijas virzīto kandidātu. Ceturtdien tomēr izraudzīšanas process Saeimā noslēdzās bez pārsteigumiem, un pagaidām atklāts ir jautājums, vai un kā tas ietekmēs partneru tālāko sadarbību. Bet cik pamatoti ir savstarpējie pārmetumi?
januss  Maikl21@inbox.lv  13:56  |  05.03.2011.

Kas notiek ar tiesībsarga izvēli Saeimā? Nils muiznieks visu jau pateica ka un kas superigi ir pateikts! un nekludas vin4 nekur! Bet atbilde no Ingridas: tada ir dzive ar smaidu seja tas ir ja (pareiza atbilde ).Kapec nem darba tadus vecus ja vinus ari ir vel jamaca ko darit, tad efektivak butu nemt jaunieti kuru iemaci un vin4 saks censties vel vairka, neka tas vecais kuru ir jamaca 5 gadi un vin4 aizies uz penciju pec tam, jadoma reali! Jadoma par jauniem cilvekiem un jamaca vinus ! 

zvirbulēns    17:38  |  07.03.2011.

Dombura kungs! Noteikti uztaisiet raidījumu par patvaļu, kas pašlaik notiek KNABĀ Vilnīša aranžējumā. 

januss    01:58  |  08.03.2011.

Dombura kungs ludzam jums uzstaisit raiijumu, par Jaunie6iem kuri pamet Latviju un negrib atgriesties atpakal ,ko daris valsts lai vinus atgriestu? Latvija nav nako6as paaudzes gandris ! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: