Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Pēc traģiskās šaušanas kinoteātrī aktuāls kļuvis jautājums ne vien par konkrētā incidenta izmeklēšanu un sekām, bet arī par sistēmiskām problēmām, uz ko tas norāda, un to risinājumiem. Dalībnieki 23.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” atklāja savas versijas un plānus veicamajām izmaiņām, aptverot plašu spektru – gan ārstu atzinumu sniegšanas formātu, gan ieroču glabāšanas un nēsāšanas atļauju termiņus, gan drošības līmeni publiskās vietās.
Gunta Leona  gunta.leona@inbox.lv  22:50  |  24.02.2011.

Skaitļi, procenti ir laba lieta. Tikai to rādījums nemaina stroķu skaitu. Kaut skaitļos tiek meklētas un atrastas kļūdas. Var jau būt, ka vajag arī vienu, "zinošu" komisiju. Tikai - tās komisijas ir tāda "ķeksīša" deļ. Par stroķu komisijām nezinu, bet invaliditādes - cilvēks bez kājas (satiku tādu komisjas laikā) komisju apmeklē jau vairākkārt - ārsti laikam gaida, ka izaugs jauna kāja un invaliditāti varēs noņemt. ... Ķeksīti vajag, lai dabūtu stroķi, ar ko šaut. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: