Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
Pēc sestdienas vakarā kinoteātrī notikušās traģēdijas, kas satricināja sabiedrību, policija sāka kriminālprocesu un tiesa apcietināja šāvēju – juristu Nikolaju Zikovu. N.Zikova advokāts Vilis Sruoģis piedalījās 23.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” un atklāja sava klienta versiju – gan viņa aizstāvības pozīciju, gan pārdzīvojumus pēc notikušā, gan iemeslu, kādēļ N.Zikovs kinoteātrī ieradās ar šaujamieroci.
Čehovs    11:40  |  24.02.2011.

Ļoti labi, biedri latvieši, kad nu bise pakārta pie sienas, gaidiet trešo cēlienu. Varētu būt uz dziesmu svētkiem. 

vārna    15:18  |  24.02.2011.

Piekrītu čehovam - bise noteikti izšaus, ja tā atrodas uz skatuves. :) Bet par advokāta teikto - stipri apšaubu, ka šāvējs nožēlo izdarīto, drīzāk uztraucas par gaidāmo sodu: nesanāca supervaroņa attēlojums... :( 

Protams    11:08  |  03.03.2011.

Protams, ka pārdzīvo nokļūšanu cietumā, nevis par nošauto cilvēku. Nav taču 10gadīgs puika, kas skraida apkārt ar rotaļu pistoli rokā, - viņš ļoti labi zināja, ko dara. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: