Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Ziņojums, ko sagatavoja janvārī izveidotā budžeta konsolidācijas darba grupa, arvien nav oficiāli publiskots, taču gana daudz citēts un vērtēts. 9.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” piedalījās veseli trīs darba grupas locekļi – vadītājs finanšu ministrs Andris Vilks („Vienotība”) un dalībnieki, „Lattelecom” padomes priekšsēdētājs Gatis Kokins un Banku augstskolas asociētais profesors Jānis Grasis. Darba rezultāts saņēma kritiku par to, ka nedod ieguldījumu 50 miljonu latu papildus konsolidācijai jau šī gada budžetā, taču, kas vēl būtiskāk, tas nesniedz skaidrību arī par turpmāk plānotajām strukturālajām reformām.
Ha!    15:39  |  12.02.2011.

Galvenā reforma būtu - izvākt no amatiem kontrabandas atbalstītājus no visām partijām, jo nav jau nekāda jēga iedzīvotājiem un godīgajiem ražotājiem sisties nost, lai nomaksātu kārtējos nodokļu palielinājumus, ja augsti valsts ierēdņi gādā par beznodokļu kontrabandas lavīnām. Par šīs reformas realitāti vai nerealitāti varēs spriest, vērojot Vaškeviča eposa attīstību. Pie tam smieklīgi, ka šis personāžs ir sasiets ar visām partijām! HA, ha, ha! Otra varenā reforma būtu - izbeigt lobēt bankas, liekot par tajās ieķīlāto un faktiski tām piederošo īpašumu maksāt iedzīvotājiem, vai vēl trakāk - debīlā Kampara ideja ielikt šos maksājumus tarifa paaugstināšanā visiem iedzīvotājiem. Kādas rūpes par tiem, kas godīgi maksā par saviem tēriņiem! Ha, ha, ha! 

Ha!    23:37  |  14.02.2011.

Vēl varētu būt lieliska reforma - patiešām notiesāt lielos valsts apkāsējus un atgriezt nozagto valsts kasē. Piemēram tos Daimler 3 miljonus! Vēl varētu reformēt tiesas, lai vismaz kāds noticētu, ka kādu zagli Latvijā vispār var notiesāt. 

Andris    10:51  |  15.02.2011.

Beidzot būtu jāpieliek gals IZDIENAS PENSIJĀM tādiem "pečņčiem", "voiniem" u.t.t.. Ar ko viņi ir labāki par pārējiem mirstīgajiem. Ak jā vēl tāda IZDIENAS pensija vēl tiekot piekopta "Rīgas Satiksme", gan jau vēl ir cirkā. Ļoti dīvaini sanāk, sagaidi savu izdienas pensiju, tad vēl paspēj sarūpēt sev siltu vietu kādā no ostām.... . Šis "mantojums" ir palicis vēl no "miera laikiem" (padomju laikiem). 

Ha!    00:13  |  16.02.2011.

Pieņemt par normu, ka nevienā amatā nevar iesēdināt kaut kādu brālēnu vai partijas biedru vai "prosto sobutiļņiku". Lai katrs izkožas no pamatiem jebkurā lietā un iziet vienlīdzīgu konkurences ceļu, tad amatos nenonāks lielākie kretīni un zagļu purni, bet būs iespēja izsities ar darbu un zināšanām spējīgākajiem. Tad arī būs reformas un izaugsme. Tagad visi spējīgie Latviju pamet, jo šeit ar darbu un izglītību uz priekšu netikt. Te strādā tikai kukulis un lokana muguru, lai var klanīties visiem vējiem un partijām līdzi. 

A.Zīlīte  hugo1507@inbox.lv  14:49  |  16.02.2011.

Nez vai kādreiz pienāks arī laiki, kad kāda no 100 ''gudrajām'' galvām sāks domāt, runāt un rīkoties, lai budžeta ienākumus vairotu balstoties uz vietējās ražošanas paplešināšanu un bezdarba samazināšanu. Visu patreizējo konsolidāciju (nez' kur šis gudrais vārds ir ņemts) var apzīmēt tikai ar vienu - tā ir budžeta čakarēšana skaidri zinot,ka nekādu baudu no tā negūs neviens. 

vasjad    22:40  |  04.03.2011.

Ministrijas negrib samazināt štatus. Bet jau runā par to, ka būs alu pielikums!!! Vai nevajag aizliegt pielikt algas ministrijās kaut par 1 santimu, kamēr neiestāsimies eiro monētarajā zonā? 

ivKdgYGn  mkMxyrYcJBvsWnG  08:57  |  28.07.2012.

Sorry, we're here to HELP you with homework not give you all the asrnews! If you have any questions about specific things, we can help you try to understand them, but we're not going to give you the asrnews just because you're bored of doing work! 

tKgglQZDlVDsEBw  wLhFliCw  05:05  |  30.07.2012.

A9qWiq msvpklcliekq 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: