Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Kamēr saasinās pretrunas ap šāgada valsts budžetā papildus meklējamo 50 miljonu latu konsolidāciju, bez lielas uzmanības palicis fakts, ka aizvadītā gada decembrī valsts budžeta izdevumi bija būtiski lielāki nekā citos mēnešos. „Kas notiek Latvijā?” (KNL) analīze liecina, ka gada pēdējā mēnesī forsētā ES fondu apguve nav pietiekams pamatojums, jo, neskaitot šos maksājumus, arī pārējie izdevumi no pamatbudžeta bijuši par aptuveni 168 miljoniem latu lielāki.
eliza    14:20  |  09.02.2011.

Kåpēc netiek izskaidrots publiski, pag.g.decembra 602 milj.tēriņš? 

vasjad    21:23  |  24.11.2011.

Viss, liekas? Jo tieši gada beigās ļaudīm jāiepērkas. Jāatdzīvinās tirdzniecībai un ekonomikai, jo nākama gada sākums parasti tukšs. Un ienākumu daudz nebūs. Bet tagad - decembrī ieņēmumi valsts budžetā nenāks pietiekami. Jo sākas banku krīze. KRĪZDECS! KrĪZDEЦ! Jo tagad neviens Latvijai nedos naudu aizdevumiem! Lietuvai - arī! Desmitiem gadu jāatdod iepriekšējos parādus. Un reitingi var kristies - tad konsolidācijas būs daudz lielākās. Un tas nozīmēs, ka no parādiem neizķepuroties simtiem gadu. Kurs ir ieinteresēts? Daudzie tajā ieinteresētie. Īpaši Krievijā - lai pirms vēlēšanām parādītu, ka VienotāKrievija (EnotaRievija) prot uzturēt valsts, ekonomiku, atšķirībā no ES, vai Baltijas, kura agrāk bija kā piemērs demokrātijai, pārmaiņām. Un uz Baltā zirgā sēdēs pats anekdošu par VovoČKu varonis! Kurš ir satrakots uz varas vairāk, nekā 1 milj Zatleru vai Hitleru. K.p. ne Igaunijā notika šis krīzdeЦs? Jo LR un LitR tikai ES un NATO, bet Igaunija vēl eiro zonā. To ekonomiku grūtāk sašūpot. Gaida eiro beigas. Kā tika gaidīts kapitālisma krahs „komunisma laikos”. Bet LR un LitR ne eirozonā un tos vieglāk pielikt pie EiroAzijas savienības. Un NATO nelīdzēs, ka nepalīdzēja Gruzijai. Liekas, ka tur bija slepenais protokols starp KF un NATO - kā 1940.g. Molotova paktā, lai šo valsts atstātu KF ietekmes sfērā. Jo Gruziju nepieņems NATO. Nekad. Būtu prieks kļūdīties, bet paši redzēsiet, ka Gruzijas nedienas - ļoti lielās - vēl priekšā. Latvijā arī ir daudz cilvēku, kuri ar prieku pievienotos Krievijai. Kaut tiem tas nedos labunu – tikai ļaunumus! Jo viņi nesaprot, ka nekā laba tas nedos. Militārie pensionāri tad saņems tikai to, ko saņem Krievijā - bez piemaksām par apkuri un citām ekstrām, kuri tagad nebūs vajadzīgi, lai KF varētu turēt šo teritoriju savā ietekmes lokā. Daudzus bagātos vai kaut kur aizsūtīs, lai atņemtu to īpašumus, vai vienkārši atņems īpašumus – kā tas bija DienvidOsetijā un Abhāzijā, kad krievu ģenerāli ņēma sev labas mājas, kuras tiem patika. Un kā rāda 1940. g pieredze, atņems no visu tautību ļaudīm. Atņems un labus biznesus. Arī neskatoties uz tautību – tikai uz ienesīgumu. Kā tas notiek un paša Krievijā tagad. Pat SC deputāti, kuri parakstījās par krievu valodu kā cilvēki, bet neaicināja to darīt kā amatpersonas, varētu būt par to sodīti. Vai turēti melnajos sarakstos un tiem likts darīt un runāt to, kas patiks vovočķai ne no anekdotēm. Bet pagaidām KF simpatizētāji sēj paniku par citu banku krīzēm. Un gaida pievienošanos Krievijai. Kura var notikt ātrāk, nekā savienība ar Baltkrieviju. Un kura tiem nedos neka laba. 

eKIacKeP  wsilHciIjOayUzlq  11:16  |  31.05.2012.

Sveiki!Gribētos uzzināt cikos sāksies čempionāts un kas viņā īsti norsiināsies?Vai tur norsiināsies tikai ušu federācijas pārstāvji, vai arī no asociācijas un citām vietām.Un vai tur būs tikai taolu.p.s. prasu tikai tāpēc, ka dotajā adresē nav sniegta nekāda informācija. 

GQpalsZgu  LyfvTrkGlAWYVua  00:24  |  01.06.2012.

EXz5vj bvshlylxuwhq 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: