Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 28.03.2024.
 
„Ja mums līdz šim bija ļoti zema dzimstība, tagad mums ir katastrofāli zema dzimstība,” 19.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” konstatēja Starptautiskās migrācijas organizācijas Rīgas biroja vadītājs un „Nākotnes fonda” pārstāvis Ilmārs Mežs. Demogrāfiskā situācija valstij ir nozīmīga problēma, un tās risināšana, bez šaubām, prasa plašākus mērogus nekā spriešanu par astoņus latus lielo ģimenes valsts pabalstu vien. Bet vai pat „jaukam” politikas pamatnostādņu projektam, kuram nav rīcības plāna un nav finansējuma, ir jēga?
jānis    17:11  |  21.01.2011.

Vispirms vajadzētu tikt skaidrībā, kur ir jāmeklē nauda demogrāfijas saglabāšanas un attīstības programmām. Kad tas ir izdarīts, tad arī vieglāk varēs atrast, kur nauda guļ zemē un kur to nelietderīgi izlieto. Man liekās, ka sociālais budžets tomēr ir, pirmkārt, paredzēts citām lietām - pensijām un citiem sociāliem pabalstiem, t.i. tādām lietām, kas ir valsts sociālas apdrošināšanas objekti. 

QvpzbnNKgyADZd  xnkMMPLFkMJTXK  13:19  |  28.07.2012.

audi-xtr 9. oktobris, 2011 Apsveicam RB un Sebu, ar cemnoipu titulu- nedaudz sezona atgaadinaaja MS dominanci, redzeesim vai naakamsezon buus treshais peec kaartas, jo tikai divas reizes F1 veesturee taa ir bijis, un pirmaa reize bija vairaak nekaa pirms 50 gadiem.Attieciibaa par saciiksti, kaa jau prognozeeju, Maki izraadiijaas aatraaki par RB, un Batons pieraadiija, kaads profesors vins ir- atgaadina Alenu Prostu, un cik saudziigi vins maak iztureeties pret riepaam, pat RB un Sebs netureeja liidzi, Hamis arii nevareeja neko paaraadiit, jo riepas dila paaraak strauji, un kaa jau teicu shii bija saciikste, kas saudziigaak brauks pret riepaam tas arii uzvarees.Nezinu kas notiek ar Hamiltonu peedeejaa laikaa, bet vins ir taalu pats no sevis, pielauj loti daudz kluudu, aatrums saciikshu reziimaa arii ir kaut kur pazudis, Batons ir aizgaajis vinam garaam, un ir kluvis par komandas liideri.Starp citu, sii Batonam ir pirmaa uzvara Maku sastaavaa, saciikstee kur nav iesaistiits lietus, jo tas pieraada, ka ieprieks vins pie normaaliem apstaakliem nebija speejiigs uzvareet, bet shii bija pirmaa reize, un pilniigi noteikti dotajaa briidii vins ir atstaajis Hami sev aiz muguras.MS arii saliidzinoshi peec iespeejaam laba saciikste, izdevaas pat Masu apsteigt, kaut gan saciiksu reziimaa RB, Maki, Ferrari bija sekundi aplii aatraaki par Mersiem, pie normaaliem apstaakliem Mersiem 7.vieta ir augstaakais pakaapiens, un pagaidaam es neredzu, kaa Mersi vareetu pietuvoties top 3 komandaam, atstarpe ir milziiga.Uzslavas ar Alonso, nobrauca augstaak nekaa mashiinas potenciaals. 

PhKARMuUiQilkBsQ  fYLPboEFjSEhkfi  09:29  |  29.07.2012.

nigYe6 rjockdsusrys 

HmENPTPIgQIaZreG  KypgOOMqnP  05:33  |  30.07.2012.

fxNago mwnvfwoquesh 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: